De gav den bedste pris for min gamle bil, og sørgede for afmelding og returnering af nummerplader gebyrfrit. Venlig, hjælpsom og forstående ved afhentning af bilen. Forstående for den ekstra ven... Voir plus

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Absolut ikke tiden værd at udfylde…

Absolut ikke tiden værd at udfylde deres formular, hvis du ikke er parat til at give din bil væk til langt under markeds pris så får man besked om at ens pris er urealistisk høj. Tænker de med fordel kunne se hvad andre biler af samme overgang, stand og km antal går for. Der findes jo flere platforme der viser den slags :-) nej hold jer væk fra dem. De er kun ude på at i skal donere bilen til dem så de kan tjene alle pengende.

22 mai 2026

Hello everyone

Hello everyone! I bought a car from Autoskandic and I sincerely want to recommend this company. I was looking for help with buying a car, and I truly received it. They explained everything to me, showed me everything, and answered all my questions — even the silly ones 😜

I highly recommend this company to everyone and I’m very happy I chose them ☺️

Autoskandic — thank you! )

14 mai 2026

Meget god oplevelse fra start til slut

Meget god oplevelse fra start til slut. Venligt personale, ærlig rådgivning og hurtig behandling af papirerne. Bilen var præcis som beskrevet, og hele købet føltes trygt. Kan klart anbefales.

26 avril 2026

Virkeligt god og hurtig handel

Virkeligt god og hurtig handel. Det var kun mig selv der var langsom til at finde min registreringsattest - havde jeg fundet den før, var det gået endnu hurtigere. Meget fin hjælp ved spørgsmål, nem kommunikation og afhentning af bil. Jeg er meget tilfreds og kan anbefale at handle med Autoscandic.dk

10 avril 2026

Hurtig og effektiv

Jeg kan varmt anbefale Autoscandic, hvis du overvejer at sælge din bil. Processen var både hurtig og effektiv, og jeg endte med at få en bedre pris for bilen, end hvad forhandleren havde tilbudt. Derudover blev bilen afmeldt samme dag, hvilket gjorde hele forløbet utroligt nemt og problemfrit.

16 janvier 2026

Utrolig effektive

Bedste bud på bilen. Hurtig,venlig, effektiv kommunikation. Meget venlige. Ved hvor jeg vil sælge min næste bil.

11 janvier 2026

Havde lagt min bil på bedstebilpris.dk

Havde lagt min bil på bedstebilpris.dk.
De bød højest og handlen er gået over min forventning. De kommer og henter på din hjemadresse og penge straks overført. Og en utrolig rar mand der kom og afhentede. Kan kun anbefales herfra.
Fik også sms om at de havde afmeldt bilen kun et par timer efter handlen.

28 novembre 2025

Hurtig handel og god pris ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg solgte min bil gennem Bedstebilpris, AutoScandic Aps og er meget positivt overrasket. Processen var hurtig og tryg – jeg fik en rigtig god pris for bilen, og alt blev håndteret professionelt. Den medarbejder der hentede bilen var venlig og kompetent. Pengene blev overført med det samme, og først derefter blev bilen læsset. Allerede inden for 24 timer fik jeg besked om, at bilen var afmeldt hos Skat.
Kan varmt anbefales

27 novembre 2025

Jeg solgte min bil gennem…

Jeg solgte min bil gennem Bedstebilpris.dk til Autoscandic.dk, og jeg er meget tilfreds. Hele processen var både hurtig og professionel, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg kan helt klart anbefale dem.

18 novembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit