Super klantenservice. Er was een pakket bij DPD kwijt geraakt en Vika heeft mij super goed en fijn geholpen. Zou er zeker vaker bestellen.
Lisez les avis des autres
Bath & Body works is terug zeer betrouwbaar om te bestellen! Bestellingen worden gewoon geleverd. Ik had wel de probleem met 1 pakje maar dat was omdat DPD deze is kwijtgeraakt. De klantendienst heeft... Voir plus
2 weken geleden 2 bestellingen gedaan en nog niets ontvangen. Wel track and trace codes gekregen maar de pakketjes worden maar niet zichtbaar in de PostNL app. Customer Care gemaild maar email komt te... Voir plus
Blijf van deze webshop weg! Klantenservice is arrogant en als je eindelijk contact krijgt, helpen ze je niet verder met al je problemen. Ze sluiten dan gewoon je mail af als behandeld. Ik heb meer... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Al meer dan 20 jaar creëren we de geuren die je laten glimlachen. Of je nu op zoek bent naar geurige lichaamsverzorging of een XL Luxe Geurkaars, we hebben honderden kwaliteitsproducten die perfect zijn om jezelf of iemand anders te verwennen.
Coordonnées de contact
Incomplete bestelling, geen reactie van klantenservice
Ik heb meerdere malen besteld, en altijd tevreden geweest.
Tot mijn laatste bestelling, ik mis 3 producten uit mijn bestelling waarover ik 4 weken geleden contact heb gezocht. Ik heb ze berichten gestuurd via het contactformulier online, berichten op Facebook en Instagram. Al 4 weken krijg ik geen reactie van de klantenservice. Er is betaald voor de producten die missen, dan mag je toch op zijn minst een reactie verwachten van ze. Slechte klantenservice.
Teleurstellend
Ook nog steeds aan het wachten op een bestelling van 5 December die op 15 December verzonden zou zijn. Ik wil graag mijn geld terug. De kortingscode was een leuk idee maar ik bestel hier absoluut nooit meer.
Bestelnummer 2000076444
Geen contact te krijgen
Met Cyber Monday een bestelling gedaan. De bestelling zou binnen 1 werkdag worden verzonden. Dit werd twee volle weken. Eenmaal binnen viel 1 geurkaars mij enorm tegen en wilde ik deze retourneren. Dit heb ik meteen als retour aangemeld.
Na 2 weken nog niets gehoord te hebben heb ik meermaals contact gezocht waarvan 1x contact gekregen.
Vervelend, ik heb contact met de NL pagina maar moet vervolgens mijn verhaal voor de tweede keer in het engels doen.
Antwoord was, “wait a minute, I’ll get you a returnlabel now”.
Dit is ondertussen 3 weken geleden, dat label is er nog altijd niet.
Ik ben blij dat ik dinsdag in de stad ben, dan hoop ik na 2 maanden de kaars eindelijk te mogen retourneren.
Wel betalen maar niks krijgen
Zaterdag bestelling binnen gekregen alleen missen er 2 flessen en dit staat ook op de pakbon, heb hier wel voor betaald dus graag ook mijn geld terug. Er is op geen enkele manier contact met ze te krijgen. Erg slecht.
Dit was meteen de laatste keer dat ik hier besteld heb.
Geen reactie en geen levering
Voorheen altijd mijn bestellingen binnen 3 dagen ontvangen. Nu helaas mijn bestelling van 1 december nog steeds niet ontvangen.. geen reactie op mails en social media berichten. Jammer want vorige keren ging het helemaal prima. Ordernummer 2000075078
Beter niet bestellen.
Veel reclame over aanbiedingen, maar nog nooit één complete bestelling ontvangen en de artikelen blijven wel bestelbaar op de site. Je krijgt geen contact met de klantenservice. Kijk op de instagrampagina en letterlijk iedereen heeft hetzelfde probleem. Als je weet dat er candle day bv aankomt zorg je toch dat je extra op voorraad hebt. Nee bathandbodyworks.nl haalt eerst alle kaarsen offline en laat dan de actie ingaan. Ik ben mega van de kaarsen maar heb nog nooit zulke slechte ervaringen met een webshop gehad. En ben er nu al 3x ingetrapt vanwege de liefde voor het merk. Nu echt de laatste keer!
Bestelling niet geleverd
Ik heb op 5 december jl. een bestelling gedaan en tot op heden (11 januari) niets ontvangen. Herhaaldelijk contact proberen te krijgen met de klantenservice maar ze reageren nergens op. Wel adverteren ze volop met artikelen in de sale dus heel vreemd! Ik wil mijn geld terug.
Mijn pakket na 4 dagen ontvangen
Mijn pakket na 4 dagen ontvangen, helaas mist er een product. Hopelijk wordt mijn Klarna betaling aangepast.
Eerste bestelling in januari 2023 positief
Ik schrok van alle negatieve reacties, maar durfde toch te bestellen bij dit bedrijf, wel met achteraf betalen. Zaterdag besteld, woensdag het pakketje ontvangen, alles is compleet en snel geleverd. Het is jammer dat het bedrijf zo slecht bereikbaar is volgens andere reviews, maar kan niet ontkennen dat mijn eerste ervaring positief is. Ik ga kijken hoe het verder gaat.
Erg teleurgesteld in een bedrijf waar ik vertrouwen in had
Al meerdere keren besteld bij Bath and Bodyworks en nooit problemen gehad. Vol vertrouwen in het bedrijf op 5 december een bestelling geplaatst (2000076468) met o.a. kerstcadeaus voor mijn dochter. Op 15 december de track & trace ontvangen, maar pakket is nooit door PostNL ontvangen. Heb diverse mails gestuurd, contactformulier ingevuld, via messenger en Instagram diverse keren contact gezocht. Op de telefoon wordt niet gereageerd. Maar nog steeds niets vernomen van Bath and Bodyworks.
Ik ben erg teleurgesteld als klant. Ik ben gek op jullie producten ( en mijn volwassen dochters ook) en geef eerlijk toe dat ik niet snel en wellicht nooit meer durf te bestellen bij Bath and Bodyworks. En met mij mijn dochters ook niet meer.
Ik vind het echt schandalig dat jullie zo met klanten omgaan.
Ik hoop snel een reactie te ontvangen en of mijn bestelling alsnog te ontvangen of graag met spoed mijn geld terug op mijn rekening te ontvangen.
Toch nog steeds met vriendelijke groet,
Joyce Janssen
Bestelling niet ontvangen
Al meerdere keren hier besteld, nooit is het fout gegaan. Maar nu wacht ik nog steeds op mijn bestelling van 27 december. Op de 29e email ontvangen dat het verzonden was, echter meteen daarachteraan een mail met "excuses voor de vertraging". Slecht teken, en ik had het kunnen weten, want ik wacht nog steeds. Bestelling zou dus onderweg moeten zijn, maar PostNL heeft niets ontvangen, en ik krijg met niemand contact.
Ordernummer = 2000080188.
perfect verlopen!
ik heb 4x besteld bij dit bedrijf afgelopen 1,5 maand. ik las jullie recenties en schrok er gewoon van! ik heb al mijn pakketjes binnen 3/4 werkdagen binnen gekregen zelfs mn pakketje van blackfriday was er binnen een week! ik ben super enthousiast over de geuren, en heb nergens last van gehad met verzending etc.
misschien gewoon geluk gehad maar bij mij ging het helemaal perfect!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ voor dit bedrijf!
Niet meer hier bestellen!
Ik heb nooit een slechte ervaring meegemaakt met Bath & Body Works tot nu.. Ik heb op 29 december 2022 een bestelling geplaatst. Op 2 januari 2023 heb ik een bericht ontvangen in de PostNL app dat mijn bestelling op 3 januari 2023 geleverd zou worden tussen een bepaald tijdstip op mijn thuisadres. Dit heb ik veranderd naar een PostNL Punt, omdat ik op het aangegeven tijdstip niet thuis zou zijn. Sindsdien is de bezorgtijd onbekend. Ik heb al contact gehad met PostNL en die zeiden dat dit dus een fout is, want het pakket is niet/nooit ontvangen bij hun.Ook heb ik geen reactie gehad op mijn mail die ik verstuurd. Heel vreemd en naar dat dit gebeurd, ik zou graag meer duidelijkheid willen hebben over mijn pakket en anders mijn geld terug!
Op 1 en 5 december bestelling gedaan…
Op 1 en 5 december bestelling gedaan ordernr. 2000072691 & 2000076390 Na weken doorgegeven dat ze de bestelling niet meer moesten versturen daar ik op vakantie was.tot op heden heb ik mijn geld nog niet teruggekregen!
Ik heb ondertussen al zeker 6 mails gestuurd & nooit geen antwoord gekregen!!
Wel hen ik een korting gekregen van 15%!
Ik wil mijn geld terug en geen 15%!!!
In het verleden heb ik hier al veel bestellingen gedaan & steeds prima service gekregen.
Wat is ef aan de hand?
Zie ook dat het geld op een andere rekening moet overgeschreven worden dan voorheen??? Allemaal rare dingen die aan het gebeuren zijn bij jullie!!
Heeft iemand enig telefoonnr van bath&bodyworks waar ze te bereiken zijn???
Ze sturen niks op.
Ik heb op 5 dec twee orders geplaatst. Op 15dec zou het verstuurd worden maar het is nooit aan PostNL geleverd. Op vele mails, contactformulieren, via social media en op de telefoon wordt niet gereageerd! Ik vind het zo schandalig! Ik wil mijn geld terug! Het waren kerst kadootjes!
Betreft order 2000076454 en 2000076456.
Hopelijk komt er gauw een reactie.
Nooit zo’n slechte ervaring met jullie gehad. Ik was altijd fan van de producten maar deze service slaat werkelijk alles.
Ik ook 29 december besteld
Ik ook 29 december besteld, maar producten niet gekregen. Is wel eerste x, want ik heb vaker besteld en altijd netjes in een paar dagen ontvangen. Mail gestuurd, maar hier wordt niet op gereageerd.
Bestelling gedaan, incompleet geleverd
Bestelling gedaan, en deze werd niet compleet geleverd. Meerdere mails gestuurd. Geen enkele reactie. Levering duurde lang, niet compleet en totaal niet bereikbaar en geen reactie van hun kant. Hun producten zijn heerlijk maar blijf weg van deze webshop!!!!!
Nooit ontvangen en geen reactie!
Op 1 december besteld. Op 10 december bericht gehad dat bestelling is verstuurd maar volgens track and trace van PostNL is het pakket nooit aangeboden om te verzenden. Meerdere malen via website bath and body works (webformulier), Facebook en messenger bericht gestuurd en geen enkele reactie ontvangen. Ik wil het geld terug! Het betreft order nummer: 2000075050
Verkeerde producten ontvangen en klantenservice reageert nergens op
Ik heb de verkeerde producten ontvangen in mijn bestelling van 1 december (bestelnummer 2000073037). Meermaals contact gezocht met de klantenservice via mail en Facebook maar hierop krijg ik geen reactie. Graag ontvang ik de juiste producten en anders wil ik mijn geld terug.
Ik heb op 27 een bestelling geplaatst…
Ik heb op 27 een bestelling geplaatst en nog steeds geen pakket ontvangen. Ik heb wel 29 december een track en trace gehad maar vervolgens is het pakket nooit bij postnl gekomen. Ik heb de klantenservice gemaild en op instagram een bericht gestuurd en nergens komt reactie op. Mag hopen dat m’n bestelling ooit nog gaat komen en anders me geld teruggestort word. Een collega heeft een dag later besteld en die heeft al een week haar bestelling wel binnen dus rare boel daar.
Mijn ordernummer is: 2000080163
En savoir plus sur les différents types d'avis.