Zo'n 5 jaar geleden heb ik een fantastische spijkermat gekocht. Nu was de nekrol aan vervanging toe. Ik heb nu de eco variant gekocht. Binnen gekomen zijnde leken de spikes veel Harder, groter en pijn... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dit is mijn eerste spijkermat. Na allerlei positieve recensies gelezen te hebben, was ik heel benieuwd naar mijn eigen ervaring en ik moet zeggen: ik ben net zo jubelend. De combinatie van de fysieke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heel blij met mijn spijkermat en -kussen! Producten zijn snel verstuurd en ik ben fan vanaf het eerste moment dat ik erop ben gaan liggen. In het begin een beetje vreemd, maar uiteindelijk heerlijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Spijkermat is snel na bestelling verzonden en goed verpakt aangekomen. We ontvingen een mail met gebruiksaanwijzing, de mogelijkheid tot verlenging garantie en kregen toegang tot een meditatieapp. D... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
BrellaVio is een webshop gespecialiseerd in Spijkermatten, Spijkerkussens, Meditatiekussens en diverse andere artikelen voor jouw ontspanning. Onze producten zijn gemaakt van uitsluitend duurzame materialen met oog voor het welzijn van de wereld. Een geheel nieuwe ontspanning begint hier!
Coordonnées de contact
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Yoga vs spijkermat
Als yoga docent heb ik naast de fysieke voordelen ook ervaren dat de ervaring op een spijkermat liggen wel wat lijkt op yoga! In yoga kun je weerstand ervaren in een houding. Door te ervaren en accepteren dat die er is en te focussen op je ademhaling volgt uiteindelijk de ontspanning.
Op deze manier ben ik op de mat gaan liggen en het duurde niet lang of ik sliep..
Mooie mat! Met hoofdkussen en tas gekocht. Erg blij mee! Zeker een aanrader.

Réponse de BrellaVio
In een wereld waar we maar door gaan
In een wereld waar we maar door gaan, was ik opzoek naar een manier waarop ik mijn lichaam echt goed kan laten ontspannen. Naast ademhalingsoefeningen en medidatie ben ik super blij dat ik de spijkermat van BrellaVio heb ontdekt. Het was even wennen in het begin maar ik merk echt verschil in mijn lichaam.

Nette levering.
Nette levering.
De bestelling was in eerste instantie niet compleet. Na een mailtje is dit tot volle tevredenheid opgelost.

Réponse de BrellaVio
De bestelling kwam snel binnen en de…
De bestelling kwam snel binnen en de communicatie rondom verzending was duidelijk en vriendelijk.

Goede service goed product
Goede service, goed product, heeft mij van mijn chronische lage rugklachten af geholpen

Réponse de BrellaVio
Snelle levering een goed product
Snelle levering een goed product. Wel echt heel scherp matje, dus haalde mezelf er meteen aan open toen ik er per ongeluk langs ging met mijn elleboog 😅 dus idd wel erg wennen.

Réponse de BrellaVio
Superblij ben ik met de acupressuur mat…
Superblij ben ik met de acupressuur mat van BrellaVio!
Ik vind het heerlijk!
In het begin even wennen,maar daarna komt het warme gevoel en voel je je ademhaling rustiger worden. Het geeft mij veel ontspanning en ik voel me soepeler in mijn lichaam. In het begin had ik er wel spierpijn of stijfheid van maar even doorzetten en dan voel je je daadwerkelijk soepeler en ontspannen in je lijf. Ik zeg niet twijfelen maar doen! Gun dit jezelf!

Réponse de BrellaVio
Snelle levering en goede beschrijving…
Snelle levering en goede beschrijving van gebruik van het product.
En heel leuk de meditatie app om uit te proberen.

Aanrader voor relax moment
Elke avond 20 minuten voor het slapen gaan en het voelt heerlijk.

Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik. Heel veel profijt van zelfs onze zoon wil niet meer zonder.

Spijkergoed
Werkt zoals het bedoeld is, geeft maximale ontspanning fysiek en mentaal

Réponse de BrellaVio
Ik liep al lange tijd met pijn in me…
Ik liep al lange tijd met pijn in me nek door een auto ongeluk, waardoor ik ontzettend slecht sliep. Sindsdien ik de spijker mat heb merk ik dat ik meer ontspannen ben en beter slaap nadat ik hier gebruik van heb gemaakt

Een complete spijkermat
Een goede spijkermat compleet met kussen en ballen voor een prima prijs.

Erg goede mat
Erg goede mat, grappige ervaring en vooral bijzonder hoe goed de nekrol werkt (en vooral als je hem weghaalt)
Ik heb zelf een Iyengar yoga opleiding gedaan en het is fantastisch te merken dat je ondanks de lichte “pijn” er toch doorheen kunt ontspannen.

Réponse de BrellaVio
En savoir plus sur les différents types d'avis.