1. Restaurant gastronomique

Écrit par l'entreprise

by Dolphin er skabt med ønsket om at skabe unikke og ekstraordinære gastronomiske oplevelser. Vi vil udfordre status quo og drive nutidens og fremtidens restaurationsvirksomhed. I spidsen for by Dolphin står Niklas Ormstrup, omgivet af et stærkt, ungt og dynamisk team. Niklas er et af Danmarks største kokketalenter, lokalt forankret og med en sikker hånd, når det gælder smag, nytænkning og design. Senest har han været køkkenchef hos Nørre Vosborg.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

5 avis

Tusind tak

Jeg har rigtig dårlig ryg og har derfor behov for at ligge ned af og til. Det havde jeg meddelt Hotel Dolphin, og i restauranten om aftenen blev vi placeret ved et bord lidt diskret, men stadig med i det hele. - På den måde kunne jeg og min mand slappe helt af og nyde den fantastiske fire-retters gourmetmenu og de mange gode vine. Desuden skal fremhæves de ualmindeligt søde, sjove og hjælpsomme tjenere. - Vi kommer gerne igen. - Og ja, værelserne er små, men vi skulle jo kun sove der - efter en fantastisk aften.

23 avril 2026

Hej Ejnar,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I havde en god aften, og at I oplevede, at der blev taget godt hånd om jer og jeres behov. Det betyder meget for os.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

Små værelser

Små værelser
Fantastisk flot præsentation af maden og smagte vidunderligt
Utrolige søde smilende og vidende serveringspersonale
Virkelig en meget positiv og spændende oplevelse på en ganske almindelig torsdag

9 avril 2026

Kære Merrianne,

Tusind tak for jeres besøg og din søde anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at I havde en dejlig aften.

by Dolphin

Virkelig god mad og venligt personale

Virkelig god mad og venligt personale. Sengene er ret bløde. På værelse 35 er der en varmepumpe på muren udenfor værelset, som larmer hele natten. Det forstyrrede desværre vores nattesøvn. Ærgeligt, da opholdet ellers var super.

12 février 2026

Kære Pernille,
Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at I var tilfredse med maden og servicen.

Vi er kede af at høre, at jeres nattesøvn blev forstyrret af støj fra varmepumpen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have.

Vi tager din tilbagemelding til os og vil undersøge sagen nærmere for at finde en løsning.

Vi håber at byde jer velkommen en anden gang.

Prøv det…

Gourmet ophold.
Lidt små værelser, men det gør intet, når man her for maden. Sød velkomst, sød “vært”, og en dygtig kok, der præsenterede og lavede fuldstændig fantastisk mad. MEN, jeg er nødt til at fremhæve jeres tjenere. Pigerne var FANTASTISKE. Vi kommer gerne igen…

5 juin 2025

Kære Henrik,
Tusind tak for jeres besøg og de søde ord.

Vi er glade for at høre, at I havde en god aften og synes godt om maden og vores personale.

Vi håber at byde jer velkommen en anden god gang.

By Dolphin