Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Endelig sukkerfrit slik som smager ligesom det med sukker, ingen klistrede vingummi og lakrids med super smag og konsistens. Jeg er kæmpe fan

Noté 1 sur 5 étoiles

Carletti grænse karameller er ikke længere en lækker fløde karamel. De har fuldstændig mistet deres originale smag og konsistens. Hvilket faktisk var deres kendetegn. De har nu konsistens og smag... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle mit barn komme hjem med ødelagte…

Skulle mit barn komme hjem med ødelagte tænder eller traumer efter jeres fine stunt hos diverse tosser på nettet, bliver I holdt ansvarlig for dette. At der ikke er én i jeres virksomhed der har begavelse til at indse at det I har sat i gang er frastødende er jo selvsagt skræmmende. Gid jeres r.. må klø og jeres arme være for korte...

Noté 1 sur 5 étoiles

Medvirker til utryghed bland mindre børn

Sidste skoledag skal være en glædelig begivenhed for alle. Tænk at man som producent opfordrer til at fryse karamellerne så det føles som at blive ramt af små sten!! Eller putte chili eller andet i dem!!!! Direkte pinligt for jer…. Kommer AlDRIG til at støtte jeres foretagende igen

Dårlig stil

Har set indtil flere videoer fra influencere der reklamerer med Carlettis karameller. De opfordrer til at putte chili, hvidløg og andet i. Jeg husker stadig hvordan nogen så gik skridtet videre og puttede nåle i for ikke så lang tid siden. I burde være bedre end det. Skam jer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Opfordring til udhuling af karameller??? Føj

Under al kritik at I har opfordret til udhuling af karameller og opfyldning med diverse, ikke-kontrolleret indhold. Både ud fra et etisk og sundhedsmæssigt perspektiv. Det burde I have fanget langt tidligere i processen / I dialogen med influencere.

Rapporter de influencere som opfordrer til modificering af karameller til skade for skoleelever og håb på, at ingen elever kommer til skade/ud for ubehagelige oplevelser med karameller som følge af åndssvag influencer-inspiration. Ellers kan de da regne med, at shitstormen først begynder!

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvad sker der lige for de TikTok…

Hvad sker der lige for de TikTok reklamer i kommer op med? At 9. Klassere i folkeskolen skal putte ting I karamellerne, som skal videregives til alle andre børn på skolernes sidste skoledag!!!!!!!! Føj siger jeg bare🤮🤮🤮 I burde skamme jer!!!!

Vanvittig ansvarsfralæggelse

Vanvittigt at indgå samarbejde med unge der reklamerer for at “spice” karamellerne op eller fryse dem ned før sidste skoledag. Det er virkelig uansvarligt. I er med på at børn kan have livsfarlige fødevareallergier right? Eller slå en tand ud, hvis de lige for smidt sådan en frossen karamel i ansigtet.

Målløs over jer

Tænk sig at I får TikTok'ere og andre mikroinfluencere til at reklamere for at putte peber, chili og andre ubehagelige ting i jeres karameller til sidste skoledag! Børn helt ned til 5 år kan risikere at få fat i disse karameller, nogle kan have allergier overfor det. Det er jo fuldstændig hjernedødt og kan umuligt være lovligt at opfordre til sådan noget. I er for øvrigt også anmeldt til Fødevarestyrelsen. Virkelig usmageligt!!!

10 mai 2023

Dårlig stil...

Det vrimler med videoer af unge mennesker i øjeblikker som opfordrer til at putte f.eks. chili i jeres karameller til sidste skoledag (markeret reklame Carletti). SÅ dårlig stil at opfordre afgangselever til at putte chili, peber og alt muligt andet skrald i jeres karameller til sidste skoledag. Hvis det er jeres vision af ødelægge dagen for alle små elever, er jeg i hvert fald færdig med at støtte jeres firma.

10 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte en stor æske med mørke…

Jeg købte en stor æske med mørke p-tærte stykker til en fødselsdagsfest, som vi skulle holde. Desværre måtte vi undvære snack, da flere af stykkerne indeholdt nogle meget blåt stykker. Jeg valgte derfor at skrive ind til kundeservice, som ønskede produktet retur, så de kunne undersøge sagen. Jeg får en “gaveæske” som undskyld besværet, denne indeholder alt andet end disse p-tærter (samme mængde chokolade, som jeg har sendt retur og en pose blandt slik på 250g). Jeg ville meget hellere have haft mine penge retur eller det produkt (og sparet min tid!!), som jeg har betalt for UDEN snor eller hvad det nu var, der var havnet i produktet…

Jeg har skrevet til dem omkring den uheldige oplevelse, men får bare et standard svar, at det er deres standard procedure i denne type sager.

2 mai 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus