Denmodernekvinde Avis 29

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

DET ER SVINDEL!!! Jeg bestilte og betalte den 27-05-2026 for 3 T-shirt til i alt 599,- Nå man går ind på den app som de anbefaler (Shop) for at spore pakken, står der "afventer oplysninger", hvilk... Voir plus

Ufatteligt så let disse dybt kriminelle banditter slipper for strafforfølgelse. Og så naiv man som kunde kan være. Det er slut nu! Aldrig mere nethandel. Det fiktive firma "Denmodernekvinde" er me... Voir plus

bestilte 3 T-shirts, fik efter et par dage besked om at "én er på vej" uden forklaring eller info ved bestilling kunne man kun følge gtransporten hvis man installerer en app - ikke son sædvanligvi... Voir plus

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Jeg bestilte og betalte den 27-05-2026 for 3 T-shirt til i alt 599,-
Nå man går ind på den app som de anbefaler (Shop) for at spore pakken, står der "afventer oplysninger", hvilket betyder at der endnu ikke er udskrevet en forsendelses label.
Jeg har sendt 2 mails til dem, hvor jeg rykker på, hvorfor jeg ikke har modtaget pakken eller hørt mere fra dem? Dette har de IKKE svaret på.

9 juin 2026

Svindel

Jeg bestilte tre bluser 17.maj men her 8.juni har jeg ikke modtaget min pakke heller intet intet hørt selv om jeg har skrevet en mail. Bag et dansk flag gemmer der sig vist et amerikansk firma. Jeg kan vel konstatere at her er tale om et firma der kun eksistere for at lave svindel så jeg vil opfordre alle til at holde jer fra dette svindel firma. De tager gerne pengene 550 kr. så det vel bedrageri
Måske de skulle politi anmeldes.

8 juin 2026

Virkelig dygtige fupmager

Virkelig dygtige fupmager, der er lykkedes med at bedrage en mængde godtroende “kunder”. Håber en eller anden myndighed tager affære

23 mai 2026

ØV Jeg har også købt og betalt for 3…

ØV Jeg har også købt og betalt for 3 t-shirt fik en bekræftelse samt oplysninger om en App der hedder Shop hvor jeg kunne spore pakken, dette virkede ikke og jeg har ikke hørt mere siden

3 juin 2026

Fup og svindel

Bestilte og betalte d. 180526 og intet set eller hørt siden....Besynderligt at Facebook ikke lukker denne og andre udbydere af samme vare...Manglende kontrol med Facebook..

18 mai 2026

Ufatteligt så let disse dybt kriminelle…

Det er slut nu!
Aldrig mere nethandel.
Det fiktive firma "Denmodernekvinde" er meldt til politiet, Interpol, Ombudsmanden og Bankernes Finanstilsyn!

21 mai 2026

Fupfirma

Fupfirma, prøv ikke at købe noget her. Jeg har bestilt 3 t- shirt, pengene er trukket 618 kr , de sender ikke nogen varer og du kan ikke få kontakt til dem. Forstår ikke at man ikke lukker dem ned så de ikke kan reklamere.

20 mai 2026

Har endnu ikke modtaget varer

Har endnu ikke modtaget varer, som de påstår er på vej. Pengene er hævet for 12 dage siden, men har intet hørt eller set siden
Fup og fidus!!!! Anmeld dem til politiet!

26 mai 2026

bestilte 3 T-shirts fik indtil videre 0

ved bestilling kunne man kun følge gtransporten hvis man installerer en app
- ikke son sædvanligvis et link fra mail'en cfor at følge pakken.
og jo, de har da hævet pengene. Vventer lidt, vender tilbage hvis nyt
surt med alle de svindlere

24 mai 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit