Dokter Michiel laat zich regelmatig bijscholen voor de allernieuwste technieken en producten. Hij gebruikt alleen de beste A merken en rekent zeker niet de hoogste prijzen. Behoort tot de topklasse va... Voir plus
Lisez les avis des autres
Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Voir plus
Erg tevreden met de behandeling. De arts werkt netjes en neemt de tijd. Fijn dat je altijd nog even terug mag komen als het resultaat niet helemaal goed zit.
Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Voir plus
Coordonnées de contact
Koenenkade 8 , 1081KH, Amsterdam, Pays-Bas
- 0641884363
- Info@zuidaskliniek.nl
- dokterm.nl
Ervaring bij Dokter M.
Ik ben een paar weken geleden weer bij Dokter Michiel geweest voor de Botox behandelingen Frons&Voorhoofd.
En wederom weer super blij met de resultaten!
Hij is professioneel, hygiënisch, en luisterd goed naar wat je wilt en weet dat resultaat in 1 keer te bereiken.
Daarnaast ook nog super vriendelijk en gezellig dus wat wil je nog meer?! Dikke aanrader! :)
Nog steeds tevreden!
Ik kom al jaren bij dokter Michiel voor botox en fillers en nog altijd even tevreden! Ik kom ong 1x in de 6 maanden terug.
If you decide to visit them
If you decide to visit them, I would highly recommend dr Chiara, she takes time for you, does not try to sell you anything you do not want, and works to get you the most natural result. Highly recommend!
Tevreden!
Altijd vriendelijk ontvangen, er wordt goed geluisterd en goed geadviseerd. Erg tevreden altijd!
The dr
The dr. Marie takes her time to explain things to you without rushing, she is very sweet.❤
Great experience and very kind and…
Great experience and very kind and professional
Geweldig
Geweldig! Neemt de tijd voor je om te luisteren wat je graag wil en wat er dan uiteraard mogelijk is, super!
Dokter Marie is vriendelijk
Dokter Marie is vriendelijk, professioneel en het resultaat is prachtig!
Perfecte Eerste Botox-Ervaring bij Dokter Marie
Voor mijn eerste botoxbehandeling ben ik geholpen door dokter Marie, en het resultaat was echt perfect. Ze is ontzettend professioneel en vriendelijk, en ze stelde me meteen op mijn gemak. De hele ervaring was prettig en voelde heel vertrouwd. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer een afspraak te maken. Echt een aanrader voor iedereen die een deskundige en vriendelijke kliniek zoekt!
Dr M seeks natural results
Dr M is very professional and I’ve been pleased with the results. I appreciate that when asked, she suggests only what is needed.
dr Marie
Ik kom graag bij dr Marie, vriendelijk maar ook gewoon eerlijk. Als iets niet nodig is zegt ze het ook. Alle vertrouwen in haar.
Lipfillers
Meestal bij dr Marie die top is maar nu bij dr Chiara geweest. Leuke meid en ben ook erg tevreden. Leek wel of de prikjes ditmaal minder pijn deden maar bleef wel langer, zo'n 3 wkn, gevoeliger. Blij weer met het resultaat.
We komen al jaren bij Dokter Michiel,
We komen al jaren bij Dokter Michiel,
En worden altijd goed geholpen en hij geeft een eerlijk advies en als het nog niet nodig is om de Botox te zetten dan zegt hij het ook. Altijd fijn om door hem te laten behandelen.
La confianza que transmite es buena…
Muy contenta por algo soy paciencia dese hace más de 8 años.
Hasta la próxima
Dr.Marie
Ik kom al een paar jaar bij dr Marie ze is heel kundig en ik ben in al die jaren nooit ontevreden geweest ook niet bij andere doktoren in de kliniek ik krijg altijd eerlijk advies en de service is top echt een aanrader.
Prachtig, natuurlijk resultaat, precies naar wens!
In april 2024 een maand voor mijn bruiloft voor het eerst een paar kleine behandelingen gedaan en wat ben ik blij met het resultaat. Ik zie er uitgeruster uit op hele natuurlijke wijze, precies wat ik wilde. Er werd de tijd voor me genomen en ik voelde me gehoord in mijn wensen. De foto's en video's zijn prachtig geworden, ik ben enorm dankbaar!
Mijn ervaring met dokter Michiel … ik…
Mijn ervaring met dokter Michiel … ik was ongeveer 38 toen ik bij hem kwam onzeker wou met Botox en Fillers beginnen maar onzeker omdat ik niet wou dat iemand het zag … ben ondertussen 45 … als ik zeg dat ik Botox en fillers gebruik verklaart iedereen mij voor gek ! Jij niet jij bent puur natuur ! Niet dus … maar geef mij wel altijd over aan Michiel .. ik zelf wil doorslaan in bepaalde dingen “lippen” nog iets Michiel … Antwoord : Nee Jochien je weet hoe ik daar over denk… dát wat ik nodig ben !! Deze man is zo éérlijk gaat niet voor geld maar voor puur natuur en mooi ❤️… dank je wel Michiel ben elke dag blij met jou !! Én jij is meester spuiten heb op een dag wel eens 45 spuitjes gehad … s’savonds feest gevierd niemand die het zag !! .. ook al kan een blauw plekje wel eens voor komen ( 1 keer gehad in 7 jaar tijd maar kwam door mezelf was een beetje druk 😂)
Very proffesional and always helpfull…
Very proffesional and always helpfull by listening well to my wishes.
Lemon bottle voor onderkin
Voor mijn onderkin Lemon bottle behandeling laten doen. Je krijg prikjes in je onderkin en je kunt wat blauwe plekjes krijgen. Maar wat een resultaat!!! De eerste behandeling is mijn onderkin gehalveerd. De tweede keer was hij bijna weg. Echt fantastisch. Ik ben ontzettend blij en zou zeker weer terug gaan.
Mooi gelukkig mens geworden
Ik ben zeer tevreden de tijd was genomen voor mij vragen alles goed uitgelegd zeer professioneel en heel lief Dr en alle belangrijkste heel mooi resultaat.
Echt aanrader .
En savoir plus sur les différents types d'avis.