Dokter Michiel laat zich regelmatig bijscholen voor de allernieuwste technieken en producten. Hij gebruikt alleen de beste A merken en rekent zeker niet de hoogste prijzen. Behoort tot de topklasse va... Voir plus
Lisez les avis des autres
Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Voir plus
Erg tevreden met de behandeling. De arts werkt netjes en neemt de tijd. Fijn dat je altijd nog even terug mag komen als het resultaat niet helemaal goed zit.
Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Voir plus
Coordonnées de contact
Koenenkade 8 , 1081KH, Amsterdam, Pays-Bas
- 0641884363
- Info@zuidaskliniek.nl
- dokterm.nl
Filler
Ging voor een intake gesprek bij dokter Merle, zeer fijn gesprek gehad en direct een behandeling gedaan, filler.
Heb maar een 1,5 ml behandeling gehad en het resultaat is goed.
Misschien met de tijd nog een keer.
Dokter Merle heeft goed werk geleverd, mocht ik nog een keer gaan , ga ik bij Merle.
Geweldig
Dr. MICHIEL, fantastische arts, denkt mee, neemt de tijd en is zeker niet uit op " zakken vullen", wat we helaas veel twgenkomen in deze branche. Verschillende behandelingen gehad, zeer tevreden!
Jaren vaste klant bij dokter Marie
Jaren vaste klant bij dokter Marie. Geen Marie geen prikjes voor mij! Eerlijk advies en gul in haar correcties. Super aardige vrouw en vriendelijk! Mijn moeder en ik gaan altijd met plezier die kant op!
Dr M is duidelijk en zeer…
Dr M is duidelijk en zeer professioneel! Als het niet nodig is doet hij het niet!
Altijd tevreden wanneer ik bij dokter…
Altijd tevreden wanneer ik bij dokter michiel ben geweest. Hij neemt de tijd, en is altijd eerlijk over wat past en wat er nodig is.
Erg goed geholpen door dokter Boudijn!
Zeer vriendelijk geholpen door dokter Boudijn. Hij neemt de tijd om te bespreken wat je wens is en geeft hierbij advies, stelde mij op mijn gemak toen ik nerveus was. Erg blij met het subtiele, mooie resultaat en kom zeker terug! Bedankt Boudijn!
Geen migraine en kaakklemmen meer.
Heerlijk geen migraine meer en mijn kaken klem ik ‘s nachts niet meer. Steeds weer een opluchting als ik langs ben geweest. In samenspraak behandelen ze je vriendelijk. Alle medewerkers zijn service gericht en vriendelijk. Voor mij nergens anders!
Lipfillers doe ik altijd bij Marie en…
Lipfillers doe ik altijd bij Marie en altijd tevreden
Top kliniek super fijne persoonlijke…
Top kliniek super fijne persoonlijke behandeling.
Dr Marie is lieve
Dr Marie is lieve, kundig, eerlijk, duidelijk. Legt alles rustig uit en neemt de tijd voor je. Zij kijkt per persoon wat de beste behandeling is voor het mooiste resultaat. Kom zeker terug
Zoals altijd een hele prettige en goede…
Zoals altijd een hele prettige en goede ervaring gehad bij dr. Michiel. Hij neemt de tijd, luistert goed naar je wensen en het resultaat is zoals altijd prachtig! Ik blijf terugkomen :)
Botox behandeling
Ben goed geholpen door dr Michiel uiterst tevreden voor een wenkbrauw lift en de frons en m’n voorhoofd
Al 8 jaren de beste en fijnste artsen…
Al 8 jaren de beste en fijnste artsen in mijn optiek komen graag langs in de kliniek!
Heel vriendelijk en professioneel
Marie is heel vriendelijk en professioneel, weet precies wat je nodig hebt en geeft goed advies. Ik zou haar absoluut aanraden.
Profhilo
Fijn ontvangen, alles word rustig en duidelijk uitgelegd. Ook na de behandeling nergens last van gehad.
Een onverwachte behandeling met de…
Een onverwachte behandeling met de perfecte schot 😀
Dr Michiel
Dr. Michiel gaat niet voor overdreven zichtbare behandelingen gelukkig.
2e filler behandeling door dr Michiel
Ten eerste super vriendelijke sfeer.
Ik was daar voor fillers, alles wordt zeer duidelijk uitgelegd, de behandeling zelf ging snel, pijnloos en goed uitgevoerd door dr Michiel.
Absolute aanrader
Great doctor, excellent service
Doctor michiel is great, he is careful, he explains perfectly everything and suggests the right thing to do. Super happy with the service and will definitely come back.
En savoir plus sur les différents types d'avis.