Dokter Michiel laat zich regelmatig bijscholen voor de allernieuwste technieken en producten. Hij gebruikt alleen de beste A merken en rekent zeker niet de hoogste prijzen. Behoort tot de topklasse va... Voir plus
Lisez les avis des autres
Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Voir plus
Erg tevreden met de behandeling. De arts werkt netjes en neemt de tijd. Fijn dat je altijd nog even terug mag komen als het resultaat niet helemaal goed zit.
Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Voir plus
Coordonnées de contact
Koenenkade 8 , 1081KH, Amsterdam, Pays-Bas
- 0641884363
- Info@zuidaskliniek.nl
- dokterm.nl
Loop altijd tevreden de deur uit
Loop altijd tevreden de deur uit.
Beste filler / botox arts in Amsterdam
Ik wilde al heel lang m’n traangoot…
Ik wilde al heel lang m’n traangoot laten behandelen maar durfde steeds niet. Toch een afspraak gemaakt bij dokter Michiel en ben super tevreden. Hij is super relax en stelt je echt gerust. Want ook super fijn is dat hij heel eerlijk naar je is!
Super tevreden klant👍🏻
Vandaag voor een paar behandelingen bij dokter Michiel geweest. Ben als de dood voor prikken maar Dr. Michiel stelt je erg op je gemak. En het resultaat is nu al zichtbaar mooi!!! Dank je wel🙏🏻🙏🏻
Profhilo behandeling
Ik kwam op consult bij dokter Michiel voor een Profhilo behandeling. Dokter Michiel heeft goed uitgelegd welk resultaat ik wanneer mag verwachten. Daarnaast had ik in het verleden een traangootbehandeling bij een andere arts gehad, waar ik niet tevreden over was. Er zat nog een restje filler waar ik mij ontzettend aan stoorde, dokter Michiel is heel behulpzaam geweest en heeft dit laatste restje kunnen oplossen. Ik ben daar zo ontzettend blij mee. Zowel dokter Michiel als dokter Marie zijn beide zeer vakkundig en ontzettend vriendelijk.
Heel blij met het resultaat!
De beste die er is!!
Gewoon 100% pijnloos… te bizar
Na mijn frons behandeling ook eindelijk kunnen gaan voor mijn voorkant kaak en een beetje kin.. ik had het idee dat als iemand me van de zijkant bekeek ik totaal geen lijnen in mijn gezicht had en een beetje dikkig leek.. dit heeft hij totaal weggenomen en kan niets anders zeggen dan totale perfectie wat Dokter Michiel heeft gecreëerd. Een klein blauw plekje aan de linker kant van m’n gezicht maar dat trekt binnen 2/3 dagen weg…
Absoluut tevreden en wederom echt pijnloos.. dat verbaasd me nog het meest!
Zeer tevreden en op je gemak gesteld
Voor de tweede keer geweest en weer erg tevreden.
Er wordt prettig met je mee gedacht en wat niet nodig is hoeft niet. Super blij met het resultaat van frons en kraaienpootjes.
Zeer deskundig advies
Zeer deskundig advies, heel eerlijk en geen verkooppraatjes. Het effect is erg natuurlijk en er word geluisterd naar uw wensen. Ik kom van ver, maar deze dokter is het meer dan waard!
Geen tandarts verdoving nodig!
Ik ging naar binnen met het idee om een tandarts verdoving te nemen voor de fillers in mijn lippen. Uiteindelijk helemaal niet nodig gehad door de geruststelling van dokter Michiel en het viel onwijs mee! Blij dat hij ook aan de nederlandse antillen en hun mensen denkt! Vakwerk! Danki Michiel! L
Altijd eerlijk advies
Altijd eerlijk advies. Nu 2 keer geweest en super tevreden met de resultaten
Dokter Michiel is een top arts!
Dokter Michiel is een zeer getalenteerde en kundige arts. Hij doet geen behandelingen waar hij niet achterstaat, het gaat hem totaal niet om de geld maar om wat esthetisch verantwoord is. Ik ben zelf nog nooit zo tevreden geweest over fillers. Uitstekend! Top.
Beste arts die er is!
Het blijft altijd even spannend, fillers en Botox. Toch als ik bij Michiel kom hoef ik mij daar totaal geen zorgen over te maken. Super ervaren, kundig en heel eerlijk. Het belangrijkste, het resultaat is altijd prachtig! Nooit meer een andere arts voor mij.
Wat een arts! De beste arts ever
Wat een arts! Wat een man! Ik ben zo blij dat ik eindelijk een eerlijke en GOEDE cosmetische arts heb gevonden!
Jarenlang zat ik bij een bekend cosmetische bedrijf , ik zag er niet uit! Verkeerde behandelingen en teveel fillers! Michiel heeft het weggewerkt en mij weer mooi gemaakt!
Ik zie er eindelijk goed uit ! En mooie aan Michiel is dat hij mij afremt! Als hij zou willen dan had hij zijn portemonnee gespekt maar hij denkt aan hoe hij mij kan helpen en mooi maken!
Wat eigenlijk alle artsen zouden moeten doen..
Dankjewel Michiel ik kijk uit naar mijn volgende behandeling ! wat bij jou langer duurt dan ik voorheen gewend was 😂, toen moest ik om de 3 weken terug komen ! En nu zie ik er na 6 weken nog steeds goed uit!
Frons rimpel Botox
Ben bij de Michael geweest voor mijn frons rimpel en ben zeer kundig geholpen ben er al een paar x geweest en kom zeker terug
Zeer kundige vriendelijke & rustige…
Zeer kundige vriendelijke & rustige arts die echt luistert naar zijn patiënt. Zeer tevreden over het resultaat.
Uitmuntende service!!
Vandaag een traangootfiller behandeling ondergaan bij Dokter Michiel, oprecht zo eerlijk en meedenkend.
Ik ben enorm tevreden met de behandeling van het begin tot aan het eind, dank je Doctor Michiel!!
Gr, Jessica Boersma
Blij ben ik met Dokter Michiel
Blij ben ik met Dokter Michiel, neemt alle tijd voor je , luistert goed naar wat jou wensen zijn. Eindelijk heb ik de lippen die ik altijd al wilde hebben 😊
Alles ziet er heel natuurlijk uit.
Ik blijf hier zeker terug komen !
Ik ben blij met het resultaat
Ik ben blij met het resultaat! Alles werd goed uitgelegd en ik werd geadviseerd bij mijn keuze.
En savoir plus sur les différents types d'avis.