Enormt gode og lækre vine – jeg køber alle mine champagner her! Intet at sætte en finger på! Men… Jesper er desværre ikke særlig god til at svare på henvendelser, og det hænder også, at ikke all... Voir plus

Opfølgning på anmeldelse fra 16.maj 2024: Efter min anmeldelse blev jeg kontaktet af Jesper fra GrowerChampagne, som beklagede forløbet. Der var tale om en forglemmelse, og manglende opfølgning... Voir plus

Super oplevelse Skulle bare hente noget bestilt champagne, men blev modtaget med et glas champagne og Jesper tog sig masser af tid til at snakke og rådgive selv om jeg egentlig bare skulle afhente no... Voir plus

1. Grossiste en vins
  2. Caviste

Hos growerchampagne.dk forhandler vi store champagner fra små, kvalitetsorienterede producenter - de såkaldte growers.

4,6

Demande des avis aux clients

Enormt gode og lækre vine, men…

Men… Jesper er desværre ikke særlig god til at svare på henvendelser, og det hænder også, at ikke alle champagnerne er på lager, selvom producenter e fremgår sammen med vinene på hjemmesiden.

Levering er dog intet et problem!

14 mai 2026
Logo de GrowerChampagne

Réponse de GrowerChampagne

Hej Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse og feedback.

Dejligt at du er begejstret for vores champagner samt vores levering, og fortsat gerne vil handle hos os.

Det er beklageligt, at du ikke har fået svar på din henvendelse og at der er sket fejl i lagerstyringen.

Vi får mange henvendelser og engang imellem sker det desværre, at vi misser en mail eller svartiden bliver for lang.

Men det er taget til efterretning og vi gør vores bedste for at rette op på det.

Endnu engang tak for feedback og jeg håber du fortsat vil nyde vores champagner.

Bedste hilsner,
Jesper, GrowerChampagne

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse hos GrowerChampagne. Fedt udvalg af champagner, man ikke lige finder alle steder. Leveringen var hurtig, og flaskerne var pakket ordentligt ind. Klart et sted jeg handler igen, hvis der skal noget lidt mere spændende bobler på bordet

27 janvier 2026

Enormt lækre champagner

Enormt lækre champagner
Vi havde bestilt nytårspakke + lidt ekstra af en, vi kendte i forvejen og blev på ingen måde skuffet.
Eller der var lidt udfordringer med rette levering, men det klarede GrowerChampagne med stort overskud på bagkant og udviste stor kundeservice.

15 décembre 2025

Pris og attitude

Prissætning til den friske side.
Manglende svar på henvendelser og efterfølgende urigtige oplysninger.
En let arrogant attitude fra importørens side er hvad jeg står tilbage med som kunde.

22 avril 2025

Lækker champagne som ikke er mainstream…

Lækker champagne som ikke er mainstream og som ikke kan rives ned fra hylderne i supermarkedet. Man får en hel særlig oplevelse med flaskerne fra GrowerChampagne, så hvis du/I kan lide champagne eller skal overraske en med en særlig gave, så gør jer selv den tjeneste, at kigge forbi butikken hos Grower Champagne.

18 novembre 2024