Koldingvejs Slagter Avis 14

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

Skuffelse

Kødet var mærkeligt i konsistensen og var ikke mørt. Mit stykke var i øvrigt næsten i 2 stykker, som en “sandwich”. Smagen var udefinerbar, smagte “kogt”.
Jeg mødte op i butikken, som slagteren selv havde opfordret til i kvittering af købet. Det var en ubehagelig oplevelse, da jeg blev mødt med mistro. Der blev stillet spørgsmålstegn om mine billeder af mørbraden rent faktisk var deres mørbrad.
Vi handler en del hos slagteren, specielt til firmaarrangementer. Det vil vi fortsætte med, da kvaliteten normalt er i top.

1 janvier 2026

Brunch

Brunch
Jeg havde bestilt brunch. Da jeg hentede det var der service med at hjælpe mig ud til bilen. Maden var lækker og pænt anrettet og rigeligt i forhold til det jeg havde bestilt. Kan kun anbefale Koldingvejs Slagter.

3 décembre 2025

vores faste leverandør af kød

Bruger Koldingvejens slagter til diverse arrangementer og er altid super tilfreds med deres leveringer. Derudover er det vores faste leverandør af oksekød i alle afskygninger, herunder ribeyes entrecotes skært kød osv. Altid super kvalitet, og så ligger priserne tæt på det de tager i supermarkedet: Eneste forskel er at her er kvaliteten altid i top.

20 novembre 2025

Gode slagter varer

Hej vi købte Nytårs menu den var super, vi handler der ofte og får altid gode produkter samt en god behandling. Tak

30 décembre 2024

Fik deres luksus menu

Fik deres luksus menu, til min søns fødselsdag. tarteletter var fint, kalvesteg tør stegt, kartoffelkurve seje, rodfrugter slatne, islagkage fin, men ikke smart at frugtpynt er frossen og stenhård flødeskums pynt ovenpå.

2 novembre 2024

Havde bestilt Jule aftens…

Havde bestilt Jule aftens menu,traditionelt med Andesteg,uden dessert,som jeg selv lavede.

Fint nemt og overskueligt nedpakket, i foliebakke.
Alt, så, og smagte som den bedste hjemmelavede gammeldags Andestegs menu.
Rigeligt mad pr. Person.
Sovsen kunne spises som suppe,så god var den og konsistens perfekt.
Prisen ok. Var hver en krone værd.
Her bestiller jeg igen,når behovet er der

Kun stort ROS herfra

24 décembre 2023

Slagter gør ikke opmærksom på at kødet har været nedfrosset

Jeg ringede for at bestille noget særligt oksekød, som slagteren først skulle bestille hjem. Jeg får at vide at jeg min. skal bestille 1 kg. og først kan hente det efter 5 dage. Da jeg kommer hjem og vil fryse halvdelen af kødet ned, kan jeg se at der ligger isflager i det inderste af kødet. Jeg ringer til slagteren og spørger om det kan passe at de sælger optøet kød uden at gøre opmærksom på det, hvilket de bekræfter. De plejer IKKE at gøre opmærksom på dette, siger han klart og tydeligt. I stedet for bruger han lang tid på at retfærdiggøre hvorfor de bestiller frosset kød hjem, i stedet for at undskylde at varen ikke levede op til mine forventninger. Han virkede nærmest undrende over min skuffelse over ikke at være blevet gjort opmærksom på, at kødet allerede havde været nedfrosset. Under al kritik, efter min mening.

31 janvier 2023

God slagter

Vi fik smørrebrød fra koldingvej slagter. De var af bedste kvalitet og der var massere af fyld. De fejlede ingenting og de var så gode.

23 décembre 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit