Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Quality of items to price very low/plasticlike Tried to return my order but the address provided was incorrect (carrier returned the package to my address for that reason) Seller will do everything... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een paar donker groene loafers besteld , waren helemaal top, goede kwaliteit, had hier al eerder een paar loafers besteld die ware ook super, ook een keer 1 paar in de verkeerder maat besteld, retour... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hemel en aarde moeten bewegen om mijn geld terug te krijgen. Zilveren mocassins besteld, twee keer omdat ze weer voorradig schenen te zijn. Eén keer terug betaald zonder problemen maar hun administrat... Voir plus

L'entreprise a répondu

1 étoile

A répondu à 6 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Nooit hier bestellen!!!!!!

Ik heb schoenen besteld, die pas na weken bezorgd werden en te klein waren, ze vielen een maat kleiner. Enorm gedoe en heen en weer gemail om ze terug te sturen en ook daar kosten voor gemaakt. Krijg ik ze na 1,5 maand weer hier thuis afgeleverd!

3 juin 2025

NIETS KOPEN HIER

Wat je ook doet, hier nooit bestellen. Absurde rompslomp om iets te retourneren. Echt belachelijk het werk wat je allemaal moet verrichten alleen maar om iets terug te kunnen sturen. Nooit meer.

30 avril 2025

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!! Het lijkt een legitieme Nederlandse website. Helaas heb ik te laat de reviews gelezen. Producten komen uit China. Ik wacht al ruim vijf weken en heb nog niets ontvangen. Wel €60,00 betaald. Daar kan ik naar fluiten waarschijnlijk.

20 janvier 2025

Hallo Anne-Fleur,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons zeer dat uw bestelling niet op tijd geleverd kon worden. We willen u graag verzekeren dat dit incident vrij uitzonderlijk is en naar aanleiding van uw verzoek zijn we correct te werk gegaan met uw terugbetaling.

We willen er ook op wijzen dat de meeste van onze producten om logistieke redenen vanuit China worden verzonden. We hebben echter onze eigen werkplaats waar ze worden ontworpen en vervaardigd volgens een strikt kwaliteitsproces. We doen er alles aan om producten te leveren die voldoen aan onze normen en die van onze klanten.

We streven ernaar onze klanten een betrouwbare en transparante service te bieden en houden rekening met alle feedback om onze service voortdurend te verbeteren.

op 8 januari een bestelling gedaan

op 8 januari een bestelling gedaan . nog immer niet ontvangen maar wel 68.80 betaald . mail gestuurd met ordernr etc , geen enkele reactie . met moeite bereikbaar , spullen komen uit China blijkt , wordt nergens op de site vermeld . Heb ettelijke malen geprobeerd contact te krijgen maar reageren op geen enkele manier . Waardeloze firma , jammer allemaal .

14 février 2025

Hallo Eveline,

We begrijpen uw frustratie en verontschuldigen ons als onze levertijden niet aan uw verwachtingen voldoen. Onze verzend- en levertijden staan duidelijk vermeld op onze website en moeten worden gecontroleerd voordat u een bestelling plaatst.

We willen u er ook op wijzen dat de meeste van onze producten vanuit China worden verzonden, maar we hebben onze eigen werkplaats waar ze worden ontworpen en vervaardigd volgens een strikt kwaliteitsproces. We doen er alles aan om producten te leveren die voldoen aan onze normen en die van onze klanten.

Uw bestelling is geleverd en we hopen dat u er tevreden mee bent.

Met vriendelijke groet

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 26 november schoenen besteld en…

Ik heb 26 november schoenen besteld en tot heden niets ontvangen voel me genaaid en naar mijn geld kan
ik fluiten.

28 janvier 2025

Goedemorgen,

Wij betreuren deze situatie oprecht. Wij begrijpen uw frustratie en willen u zo snel mogelijk helpen. Kunt u ons uw bestelnummer per privébericht of via onze klantenservice sturen, zodat wij de status van uw levering kunnen controleren en u snel van een oplossing kunnen voorzien?

Bedankt voor uw geduld, wij staan ​​tot uw beschikking.

Het mijnmocassin.nl-team.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik moest iets langer wachten dan…

Ik moest iets langer wachten dan verwacht op mijn bestelling, maar de schoenen zijn veilig en in perfecte staat aangekomen. Ik waardeer de zorgvuldige verpakking en ben uiteindelijk erg tevreden!

8 janvier 2025

Hallo Thomas,

Bedankt voor je feedback! Onze excuses voor de iets langere vertraging, maar we zijn verheugd te horen dat uw bestelling in perfecte staat is aangekomen en dat u tevreden bent. 😊

Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zullen al het mogelijke blijven doen om onze levertijden te verbeteren.

We kijken ernaar uit u binnenkort op onze website te zien!

Hartelijk,

Het Mijnmocassin NL team.

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, betaling afsgeschreven van mijn bank, schoenen niet ontvangen, website geeft aan betaling nog niet voltooid. Heb een mail gestuurd met screenshot van betaling, (nog) geen reactie.

5 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Schoenen waren niet conform foto en…

Schoenen waren niet conform foto en niet lekker zacht maar heel stug.
En toen begon de pret: terugsturen was ontzettend gedoe. Het duurt meerdere mails voordat je retouradres krijgt, ze proberen de hele tijd je een tegoedbon te geven / klein deel van het geld terug te geven (en dan zonder opsturen schoenen, want dat is duur volgens hen) Dat blijkt te kloppen want adres is in Frankrijk en tot slot duurt het meerdere weken en tig mails (ik mailde bijna dagelijks) voordat het geld op je rekening staat.

1 juin 2024

Haal hier geen schoenen!

Haal aub hier geen schoenen. Het is gewoon een dropshipping. Schoenen besteld. Kreeg deze bijna 4 weken later pas binnen. Pakketje kwam uit China, pakket was ook nog beschadigd. Schoenen worden hier voor 60 euro verkocht. Ik zou deze kwaliteit niet eens voor 10 euro kopen. Als je het product wilt retourneren en je geld terug wilt doen ze er alles aan om dit niet te laten slagen.

26 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

“Orthopedische” mocassins, mijn neus!

“Orthopedische” mocassins… had ik maar eerst op Trustpilot gekeken!
Komen rechtstreeks uit China. Keiharde plastic zool, beetje stof erop plakken en je hebt een “schoen”.
Weggegooid geld, niet doen!!

24 octobre 2024

Rotzooi uit China

Rotzooi uit China. Na een paar weken ontvangen en de schoenen stonken enorm naar een chemische geur. Oplichters.

7 octobre 2024

Puur oplichters!

Puur oplichters!
Ik wilde schoenen retourneren, via mails probeerden ze van alles om niet te reourneren, uiteindelijk krijg ik een retour adres in Frankrijk, bleek het pakketje niet bezorgd kan worden en weer terug richting mijn adres, van de terugbetaling is er helemaal niet van gekomen.
Nooit meer bij dit bedrijf bestellen, het zijn gewoon bandieten.

10 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ongelofelijk bestel een paar schoenen…

Ongelofelijk bestel een paar schoenen te klein idd geen klanten service te bereiken, mails on beantwoord. En wat blijkt schoenen veel te duur gekocht want…als je ze bij een Aliexpress rechtstreeks besteld of een andere Chinese firma wat hun schijnbaar ook doen (want een sticker op de binnen zak was er afgescheurd) zijn ze 4x goedkoper. Voor een eind conclusie hoef ik niet meer te schrijven. Het is wel duidelijk zo.
Geld weg schoenen die niet lekker passen, ach het leven gaat door. Doen hun ook! 🤷🏾‍♂️
Johan v W

3 septembre 2024

Oplichters!!

Oplichters!!! Product na 2 maanden niet geleverd. Stuurde de zoveelste mail en dreigde met rechtsbijstand, toen ineens opgestuurd. KOOP HIER NIET!!!

29 juin 2024

Oplichters

Na vier weken heb ik mijn bestelling eindelijk ontvangen, echter was deze te laat. Ik wens de producten te retourneren, maar het lukt mij niet om contact op te nemen met uw klantenservice. Mijn mails worden niet beantwoord. De gestelde retourtermijn van 14 dagen blijkt onjuist en uw klantenservice is onbereikbaar. Dit acht ik zeer onprofessioneel en ik ben uiterst ontevreden. Dit is voor mij reden genoeg om nooit meer bij mijnmocassin te kopen of iemand zal adviseren.

8 juin 2024

Gewoon keihard gescammed

Gewoon keihard gescammed kan niet anders zeggen. 3 paar schoenen besteld. Ik kreeg een pakketje binnen. Letterlijk een stukje stof. Wil je contact opnemen met het bedrijf. Krijg je een of andere Frans antwoordapparaat. Via de mail hoef je geen antwoord te verwachten.

15 avril 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus