L'entreprise a répondu
Tuotteet lähetettiin melkein heti tilauksen jälkeen. Valkaisuliuskat toimivat hyvin. Sain myöskin tilauksen jälkeen erilliset ohjeet kuinka valkaisen hampaitani :)
Yllättävän pitkä toimitusaika. Valkaisuliuskat tulivat parin viikon päästä ja pääsin kokeilemaan. Nyt viimeinen liuska käytetty ohjeiden mukaisesti ja hampaat vaalentuneet hieman. Odotin kuitenkin par... Voir plus
L'entreprise a répondu
Osto ja viestintä toimi hyvin. Tilamani tuotteet oli loppu ja piti odotella vähän aikaa. Mutta siitä tiedotettiin hyvä ja annettiin mahdollisuus vaihtaa tuotetta. Tuote on vielä käytössä mutta ensivai... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Tervetuloa Minunkaunishymy.fi-sivustolle, alkuperäisten Crest Whitestrips -valkaisuliuskojen asiantuntijalle! Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle parhaat ja tehokkaimmat hampaiden valkaisuliuskat, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadustaan ja tuloksistaan. Etsitpä sitten säteilevän valkoista hymyä erityistä tilaisuutta varten tai haluat vain lisätä päivittäistä itsevarmuuttasi, Minunkaunishymy.fi on oikea paikka sinulle.
Minunkaunishymy.fi:ssä löydät laajan valikoiman Crest Whitestrips -valkaisuliuskoja jokaiseen tarpeeseen ja mieltymykseen. Suosituista Crest 3D White Professional Effects -liuskista aina mietoihin Crest 3D White Sensitive White -liuskoihin, meillä on kaikki. Helppokäyttöinen verkkosivustomme tekee täydellisen tuotteen löytämisestä ja tilaamisesta yksinkertaista.
Valitse Minunkaunishymy.fi ja selvitä, miksi niin monet tyytyväiset asiakkaat luottavat meihin hampaiden valkaisutarpeissaan. Alkuperäisten Crest Whitestrips -liuskien, nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta saat varmasti säteilevän valkoisen hymyn. Vieraile verkkosivustollamme ja tilaa jo tänään!
Basepoint Business Centre | Rivermead Drive | Westlea | Swindon | SN5 7EX | Great Britain, SN5 7EX, Swindon, Royaume-Uni
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Kaikki sujui kuten piti. Tilaus tuli perille ajallaan ja valkaisuliuskat valkaisi hampaita toivotulla tavalla 🤩 Maksu onnistui kätevästi laskulla. Ehdottomasti tilaan uudelleen, kun hampaani taas kaipaavat freesausta!

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Lähetys yllättävän nopeasti. Hammasteipit helppo laittaa paikoilleen. Irrotus helppoa. Pidin hampaissa paikoillaan yli tunnin ja ei haitanneet millään lailla. Suosittelen!

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Jo kaksi käyttökertaa valkaisi hampaat luonnollisen valkoiseksi.

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Products work but the discount codes you get all the time in the email never work when ordering.

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Minulla oli erittäin positiivinen kokemus Minunkaunishymy.fi‑palvelusta. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Tuotteet saapuivat ajallaan ja olivat juuri sellaisia kuin luvattiin. Prosessi oli selkeä alusta loppuun, eikä mitään ongelmia ilmennyt. Voin lämpimästi suositella palvelua kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja laadukasta toimijaa.

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Toimii todella hyvin. Valkaisi jo ekalla kerralla paljon. Tein 10päivän kuurin ja se oli riittävästi minulle, kun en halua liian valkoisia. Ei vihlo eikä mitään, toisaalta minulla ei ole herkät hampaat. Suosittelen ehdottomasti!

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Tilaaminen oli helppoa ja selkeää. Tuotteet tulivat nopeasti suoraan postilaatikkoon. Sain selkeät ohjeet sähköpostiin tuotteen käytöstä ja ominaisuuksista. Tuote toimi myös juuri niin kuin oli luvattu ja jopa hieman paremmin. Olen todella tyytyväinen kaiken kaikkiaan

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Super hyvä tulos. Hampaat vaaleni selkeästi, omista melko kellertävistä hampaista. Nopea toimitus. Yksi tähti lähti siitä, että aiheuttaa hampaissa herkkyyttä kylmälle ja kuumalle käytön ajan.

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Olen tilannut tuotteita useamman kerran ja lähetykset ovat aina tulleet nopeasti perille. Tuotevalikoima on aika hyvä ja kattava. Tuotteet on laadukkaita ja erityisesti hammasliuskat toimii yhtä hyvin kun ammattilaisen tekemä valkaisu. Olen saanut paljon kehuja valkoisista hampaistani. Jopa hammaslääkäriltä.

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Liuskat olivat helppo käyttää ja antoivat minulle vaaleamman hymyn.

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Liuskat toimineet tosi hyvin ja asiakaspalvelu ihanan ystävällistä! 🌞💛 Kiitos!

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Olen käyttänyt ennenkin tätä tuotetta ja yhtä hyvin toimii kuin ennenkin 😊 kauniit valkoiset hampaat saa nopeasti.

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Мені все сподобалось, замовлення прийшло швидко, все було якісно та швидко

Réponse de Minunkaunishymy.fi
Minulla oli 10 päivän tehovalkaisu. Hampaat muuttuivat selvästi valkoisemmiksi ja saan kehuja valkoisesta hampaistani. Parempi valkaisuteho,kun hammaslääkärin tekemänä.

Réponse de Minunkaunishymy.fi
toinen tilaus ja olen ollut tyytyväinen tuotteeseen

Réponse de Minunkaunishymy.fi
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.