Virkelig virkelig en god oplevelse hos Mondrup biler! 5 stjerne er faktisk for lidt, virkelig god professionel rådgivning! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at lease bil her. Fra første kon... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg købte en Peugeot 3008 i 2023, som der desværre viste sig at være lidt problemer med. Både Lasse og Bente var dog meget lyttende og insisterende på at udbedre de problemer, der hurtigt dukkede op e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mondrup biler og Lasse er kundernes firma. Fremragende, ærlig, troværdig, problemknusende service. Prismæssig fair, et sted alle trygt kan handle bil. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi en gang... Voir plus
Ville ønske man kunne give 0 stjerne... Har været i kontakt med Lasse i forbindelse med at købe en Tesla model 3. For det første glemt Lasse vores aftalt og butikken var lukket da jeg kom frem. Derudo... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Bronzevej 1, 8940, Randers, Danemark
- lasse@mondrupbiler.dk
- mondrupbiler.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Var tæt på at købe en bil her
Var tæt på at købe en bil her, men efter at jeg nævnte dem i min omgangskreds, så fik jeg kolde fødder.
Mange skrækhistorier!
Min anmeldelse er blot for at advare fremtidige købere om Mondrupbiler, og at man nok bør være ekstra påpasselig.

Réponse de Mondrupbiler
Du kan roligt købe din bil hos Mondrup…
Du kan roligt købe din bil hos Mondrup biler - super service selv når de har en travl dag - så kommer de tilbage hurtigst muligt - en aftale er en aftale hos Mondrup biler. Fik leveret min bil i Horsens af en frisk ung gut - Bente fik styr på papirerne - Lasse svarede altid på SMS selv om han var på ferie. Så indtil nu er alle mine forventninger indfriet og glad for den service jeg har oplevet hos denne bilforhandler.
PS. Lasse næste gang du holder ferie så husk at holde helt fri - Bente har styr på det :-)

Réponse de Mondrupbiler
Service ud over det forventelige
Rigtig god oplevelse at handle bil hos Mondrup - ærlig, transparent og kundefokuseret support, og service ud over al forventning. En stor tak til Bente som virkelig gav sig tid til at sætte os ind i bilen og sikre vi kommer godt i gang med vores første elbil. En stor anbefaling herfra.

Réponse de Mondrupbiler
Super sted at handle bil
Har for anden gang handlet bil hos Mondrup biler og endnu engang har det været en fantastisk oplevelse. Kan kun anbefale at handle bil hos Lasse, han gør alt hvad han kan for hans kunder.
5/5 stjerner herfra!
Venlig og tålmodig betjening.
Rigtig god oplevelse og service selvom det ikke blev til et handel i denne omgang. Man bliver mødt i øjenhøjde og med massere af tålmodighed.
Klart en anbefaling herfra og vil helt sikkert vende tilbage en anden gang :)
Har handlet nogle biler til videresalg…
Har handlet nogle biler til videresalg med Lasse. Du kan trygt regne med ham - han overholder sine aftaler. Fine biler og papirerne i orden.
Mvh Mathias Jacob Linde
Jeg plejer normalt ikke at skrive…
Jeg plejer normalt ikke at skrive bedømmelser af firmaer.
Men efter som jeg har oplevet så god og venlig service som jeg har oplevet af mondrupbiler, vil jeg gerne videre give, den gode service jeg har fået af bente, ved mit bilkøb.
Hvis man skal handle bil er det et godt sted at gør det.
Jeg har fået en enorm god service, da jeg købte en bil hos jer.
Kan helt klart anbefales til andre. De er der altid til at hjælpe.
Mondrup Biler hjalp mig med at finde…
Mondrup Biler hjalp mig med at finde min drømmebil. Et stort tak skal der lyde til Lasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mondrup biler og Lasse er kundernes…
Vi vender helt sikkert tilbage, når vi en gang skal handle bil igen. Et stort 12 tal herfra.
Hilsen to glade bilister. Flemming og Helle
Godt sted at handle bil.
Godt sted at handle bil.
Stor passion og viden om bilsalg, serveret for kunderne på en ærlig måde, så man føler sig tryg.
10 stjerner herfra
10 stjerner hvis muligt!
Vi har haft fornøjelsen af Lasse fra Mondrup biler, og det endte med en fin lille polo til kæresten.
Det startede med et opkald da vi havde set bilen på bilbasen og allerede der kunne man mærke det var en meget professionel og ærlig person vi kom i kontakt med.
Da vi kom og så bilen var oplevelsen bestemt ikke blevet dårligere da vi følte os værdsat og man kunne mærke han brændte for sine kunder.
På afleverings dagen satte han os godt ind i hvordan bilen virkede og kæresten kørte afsted i sin nye bil.
Så overall ville jeg give Lasse og Mundrup Biler 10 stjerne hvis muligt! Men du må nøjes med 5 denne gang. Tak for handlen :)
Super god oplevelse at handle med…
Super god oplevelse at handle med Mondrup Biler.
Alting klappede lige efter bogen da jeg for nyligt købte en skøn brugt Audi.
Kan klart anbefale alle at tage vejen forbi denne unge reelle bilhandler i Randers
Lasse og Mondrup Biler giver en rigtig…
Lasse og Mondrup Biler giver en rigtig god behandling og man føler sig godt modtaget i forretningen. Mit køb af min nye brugte bil var en super god oplevelse. Hurtig ekspedition og en rigtig fin bil jeg fik købt. Kan varmt anbefale at købe bil hos Mondrup Biler, Lasse ved hvad han laver.
Jeg vil til enhver tid igen købe bil hos Lasse😁
Endnu engang havde Lasse lovet at…
Svar på Lasses tilføjelse:
Jeg har talt med TopDanmark og de kan ikke finde noget om at du har henvendt dig, og de har heller ingenting modtaget fra dig. Til gengæld garanterer de 100%, at de ikke har udtalt sig om mine eller andres forsikringsforhold til dig eller andre 3. mand.
Du har kun sendt dokumentation på lidt malerarbejde, som ikke er specificeret til bilkabulen. Og det er da dejligt for den næste ejer af bilen, at du har udbedret de mangler du ikke ville udbedre imens jeg havde bilen. Men hvorfor dokumentation for dette er relevant for mig nu, har jeg svært ved at se.
Så sagen er ikke afsluttet, da du stadig mangler at dokumentere de penge du tilbageholdte, eller at udbetale dem til mig.
Svar på Lasses svar:
1) Hvis du med "afsluttet" mener "afvist", så har du ret.
2) Du har ikke sendt mig noget jeg kan gå til forsikringen med som lovet, nej.
Mvh Thure
----------------------------------------------------
Endnu engang havde Lasse lovet at fremskaffe dokumentation for de penge han tilbageholdte ved tilbagekøbet af den bil, som han ikke kunne/ville levere som aftalt.
Det nærmer sig et halvt år, og jeg har givet ham flere frister, men han vil/kan åbenbart ikke.
Hvis du vil handle med Mondrup Biler kan jeg kun anbefale at få bilen tjekket MEGET grundigt igennem inden du betaler en eneste krone.

Réponse de Mondrupbiler
super god rådgivning og service.
super god rådgivning og service.
Får mine bedste anbefalinger.
Fremragende kundeservice
Jeg handlede første (og bestemt ikke sidste) gang hos Mondrup Biler august 2022. Jeg var under hele forløbet tryg og meget positiv overfor hvordan handlen forløb og er det til stadighed.
Både Lasse og Bente giver en fremragende og personlig kundeservice og de både guider, lytter og arbejder uafbrudt for at handlen og det efterfølgende samarbejde forløber glat. De er ærlige, pålidelige og reelle.
Jeg er meget tilfreds og SÅ glad for min bil.
Jeg giver Lasse & Co mine varmeste anbefalinger og kan klart anbefale andre at handle hos Mondrup Biler.

Réponse de Mondrupbiler
Købte brugt Golf hos Mondrup biler…
Købte brugt Golf hos Mondrup biler start februar. En helt igennem fantastisk oplevelse. Alt var som lovet. Bilen nysynet, nyserviceret og klargjort. Og kører fantastisk helt som den skal. Meget fair pris.
Lasse er ambitiøs, ærlig, troværdig, behagelig uden store armbevægelser - bedre behandling er svær at finde. Ikke sidste gang jeg har handlet der. Vh Boye

Fantastisk familieforetagende
Servicen er helt i top. Så kort kan det siges: Denne lille, familiedrevne virksomhed, vil gøre alt for dig, som kunde. Jeg har haft mange biler, handlet mange forskellige steder. Nu har jeg fundet stedet, hvor jeg handler bil, fremadrettet….
Tak for jeres måde, altid at være på. I finder altid en løsning. Intet synes umuligt.
Jeg leder stadig, efter den sjette stjerne. Så den får I da bare her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kan klart anbefale Mondrup Biler
Jeg kan klart anbefale Mondrup Biler. Lasse yder en super god service, han er dygtig, ærlig og ordholdende. Jeg er meget tilfreds og glad for at det var Mondrup Biler der havde den bil, som vi var på udkig efter, og så blev den oven i købet leveret på Sjælland.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.