En rigtig lækker nytårsmenu 2025. Råvarerne var gode. Bøfferne stegt ligesom mørbrad bøffer skal være. Fint tilbehør. Rigtig lækker sauce. Skøn dessert. Alt lige tilpas til de antal personer v... Voir plus
Super lækker 4 retters nytårsmenu. Mad af meget høj kvalitet og spændende tilbehør, som det altid er fra Mortensens Mad. Meget fin opvarmningsvejledning og anretningsforslag, hvor det er gjort let... Voir plus
Super lækker nytårs menu 2024 🎉🥂🍴
Écrit par l'entreprise
Mortensens Mad har til huse i køkkenet på den gamle kro i Vester Hjermitslev. Bag den lækre mad og alt det andet står Kristian, som har overtaget køkkenet og driften siden starten af 2019. Kristian har mange års erfaringer på bagen, blandt andet som både kok og slagter. Kristian ved, om nogen, hvordan god mad skal smage.
Krostien 2, Vester Hjermitslev, 9700, Brønderslev, Danemark
- kristian@mortensensmad.dk
- mortensensmad.dk
Les gens ont aussi consulté
Super lækker 4 retters mad
Nytår 2025 med mad fra Mortensens Mad
Nytår 2025 med mad fra Mortensens Mad - hold da op, vi blev bestemt ikke skuffede. Vi bruger ofte Mortensens Mad til tapas og andre af hans gode tilbud (altid med fuld tilfredshed) og i år besluttede vi os så for at prøve nytårsmenuen. Bestilling og afhentning var nemt og hurtigt. Maden var flot pakket med beskrivelse på hver enkelt del. En lækker brochure med farvebilleder guidede os hele vejen gennem de 4 flotte retter og ALT spillede bare🤩 Kan varmt anbefales og ikke bare til nytår👍😊
Som altid super lækker 4 retters…
Som altid super lækker 4 retters nytårsmenu. Mad af meget høj kvalitet og super lækker som det altid er fra Mortensens Mad.
God beskrivelse for tilbedning. Super nem afhæntning da alle ting er pakket og klar når det skal afhentes. Det gør bare nytårsaften endnu bedre med super lækker mad - Tak.
En rigtig lækker nytårsmenu 2025.
En rigtig lækker nytårsmenu 2025.
Råvarerne var gode. Bøfferne stegt
ligesom mørbrad bøffer skal være.
Fint tilbehør. Rigtig lækker sauce.
Skøn dessert. Alt lige tilpas til de
antal personer vi var. Og det skønneste
brød til de to forretter. Flot anretter-
vejledning. God ide med afhentning på
stedet på fast tidspunkt.
Tak for en lækker nytårsmenu 2025/2026…
Tak for en lækker nytårsmenu 2025/2026 🍾🎉 Vi fik til fire voksne og til fire børn. Maden var så god og perfekt sammensat til en lækker nytårsmenu med både skønne smage, flotte råvarer og anretning. God overraskelse med foccaciabrød som var klar til at blive bagt i ovnen så vi fik lækkert nybagt brød. Lige noget for en brødbager som mig 🙌🏼.
Vores gæster var meget imponeret og vi kommer helt sikkert til at bestille igen.
Tak for mad 🙌🏼✨🥳
Vi fik nytårsmenuen
Vi fik nytårsmenuen, og alt var helt fantastisk og fungerede efter hensigten hele vejen igennem. Godt tilrettelagt afhentning, fyldestgørende vejledning med gode billeder af anretningen, og ikke mindst lækker kvalitet og smag. Vi kommer igen.
Super lækker 4 retters nytårsmenu
Meget fin opvarmningsvejledning og anretningsforslag, hvor det er gjort let for en, så selv oksemørbradsbøfferne bliver perfekt stegt.
Alt pakket i fine æsker med "navn" på, og let forståelig besked ved afhentning om, at "kassen" skal på køl og "posen" på køkkenbordet- ikke noget at tage fejl af.
En rigtig god nytårsmenu
En rigtig god nytårsmenu. Jeg vil ekstra fremhæve det fantastiske brød, vi selv skulle bage.
Tak for en rigtig god madoplevelse
Tak for en rigtig god madoplevelse som var med til at gøre vores Nytårsaften rigtig god.
Alt spillede helt fra afhentning, til den nemme vejledning der fulgte med og til den minimale indsats vi som værter skulle bruge i køkkenet for at gøre de 4 retter klar til vores gæster.
Lækket tilbehør og gode smage hele vejen rundt, og det så også lækkert ud på tallerknen. Der var mere end rigeligt mad til hver.
Vi kommer helt sikkert igen og kan kun anbefale Kristian og hans team hos Mortensens Mad.
Godt Nytår 😄🎆🥂
Super god mad.
Har holdt fødselsdag med 15 gæster hvor…
Har holdt fødselsdag med 15 gæster hvor jeg fik leveret 3 retters menu. Super lækker mad - og vildt meget mad, så der er rester i flere dage. Jeg kan helt sikkert anbefale Mortensens mad.
Meget lækker julemenu
Meget lækker julemenu. Intet at klage over.
Lækker pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, hjemmebagt brød til laks, god grønlangkål, og dejlig risalamande.
Tapas buffet konfirmation
Tapasbuffet til 32 personer til konfirmation. Maden var perfekt og fik mange komplimenter med på vejen af gæsterne. Flot anrettet på fade og leveret på aftalt klokkeslet. Seks 👩🍳👨🍳🧑🍳👩🍳👨🍳🧑🍳 herfra 👍
Igen og igen har vi haft en god…
Igen og igen har vi haft en god oplevelse og kan varmt anbefale Mortensens Mad.
Vi fik nytårs menuen til 4
Vi fik nytårs menuen til 4. Den 31/12-2024
4 retter, den ene ret mere fantastisk end den anden, alt var med. Udførlig tilberednings manual, step by step samt billeder af hver ret.
En enestående oplevelse som vil gentage sig..
Mvh.
Bjarne Rask Nielsen
Fantastisk velsmagende nytårsmenu!
Fantastisk velsmagende nytårsmenu. God vejledning med billeder, så tilberedningen var nem, og anretningen lignede en million.
Vi køber indimellem andre menuer ved Mortensensmad og har altid været meget tilfredse.
Super lækker nytårsmenu
Super lækker nytårsmenu. En nem instruktion til tilberedning og anretning. Alt i alt en fantastisk oplevelse.
Super lækker nytårs menu 2024 🎉🥂🍴
Lækkert, kvalitet og god service
Andet år i træk vi har fået nytårsmenu ud af huset, og det er bare så lækkert og nemt og veltillavet. Kender også maden fra deres foodtruck rundt omkring, altid god kvalitet og service.
Det er uomtvistelig god mad og…
Det er uomtvistelig god mad og fantastisk service. Der er absolut intet at sætte en finger på.. og mega fair priser🥇🥇🙌🏻