Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Da turen desværre ændrede sig

Skibet er et dejlig skib, men desværre hvis man bestiller flere dags tur og vejret ændre sig til ikke fiskbart vejr så refundere de ikke for de dage de aflyser.. vi ankommer onsdag aften og allerede der virkede det til vi var kørt fra Sjælland til Nordjylland, hvor skipper vidste vi ikke skulle sejle.. for ikke ikke skulle refundere beløbet for dagen vi ikke sejlede virkede det til vi fik sådan en tur vi ud vi bare skulle på;-( jeg kunne godt lide skipper som person, men kommer nok aldrig til sejle med ham igen for denne gang føler jeg mig snydt;-(

17 mai 2026

14 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Tidligere har jeg haft mange gode ture…

Tidligere har jeg haft mange gode ture med Nemo, især dengang Ivan stod ved roret. Derfor gør det også ekstra ondt at skrive denne anmeldelse.
Vi betalte 3.300 kr. pr. mand for en 2-dages tur i Nordsøen, men endte reelt kun med få timers fiskeri fredag aften.
Allerede tirsdag fik vi grønt lys til turen, så vi handlede ind, lavede mad og planlagde alt derefter. Samtidig blev der oplyst, at vejrvinduet skulle udnyttes hurtigt, fordi forholdene senere ville ændre sig.
Da vi ankom onsdag aften, var kun skipper til stede på båden. Ingen bådsmænd. Kort efter fik vi at vide, at man ikke havde aflyst, fordi man havde hørt, at vi allerede havde lavet mad til turen.
Det efterlod et indtryk af, at beslutningen om ikke rigtigt at sejle måske allerede var taget, uden at man ville tage konsekvensen og aflyse officielt.
Derefter fulgte mange timers venten, udsættelser og uklare meldinger, før vi endelig kom afsted fredag omkring kl. 14.30 og fiskede til cirka kl. 21.
Som kompensation blev vi tilbudt 20 % rabat på næste tur. Det opleves ærligt talt ikke som rimeligt i forhold til, at hovedparten af den betalte tur aldrig blev gennemført.
Selve fiskeriet virkede også usikkert og ineffektivt sammenlignet med tidligere ture. Positioner og spots blev ikke ramt særlig præcist, og man brugte meget tid på områder uden aktivitet.
Vejret kan ingen styre.
Men kommunikation, beslutninger og behandling af kunder kan man godt styre.
For mig blev det desværre sidste tur med Nemo.
Hvis jeg nogensinde sejler med båden igen, bliver det kun hvis Ivan igen står ved roret.

15 mai 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus