Door een sms van Prostreamers kwam ik er achter dat in dec. 2025 € 10,- werd afgeschreven, via Vodafone, voor een abonnement dat ik nooit heb afgesloten. Ik heb mij afgemeld via: e-bill.mobi. Op 7 j... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een stelletjes oplichters zijn jullie! Hier wederom, geen enkele aanknoppingpunt voor deze zogeheten dienst/abo? Voor wat? Ook ik heb me nergens voor ingeschreven! Sowieso geen toestemming gegeve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ook ik schrok van meerdere smsjes van mijn telco provider dat ik geabonneerd was voor €10 per maand. De oorzaak lijkt te zitten in een reclame van een kinderspelletje. Wat ik alleen nog niet beg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op 10 mei kreeg ik opeens een SMS dat ik een abonnement zou hebben afgesloten op game loft i mobi? Ik heb mij nergens voor aangemeld dan wel toestemming gegeven. Vodafone heb ik dezelfde da... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Increase your gaming skills with ProStreamers. The best-produced esports coaching across a variety of video categories. Exclusive coaching with goals. Ready to get better? Learn from the best.
Coordonnées de contact
Dimitsanis 24A, Kato Polemidia, 4156, Limassol, Chypre
- +31 71 808 0814
- contact@cfm.mobi
- nl-prostreamers.com
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Toch geld van mijn rekening
2 sept heb ik ineens een abonnement 9:49u om 10:03 op 2 sept gelijk een melding dat t is stop gezet nu verbaasd dat er toch 10euro bij mijn telefoon rekening eraf word gehaald door jullie
Ik wil mijn 10 euro terug

Réponse de Nl Prostreamers
Ik heb geen idee wat er gebeurd is
Ik heb geen idee wat er gebeurd is, maar opeens zou ik een abbo hebben afgesloten via Prostreamers. Nou.....never nooit niet. Hoe kan het dat ze 10 euro in de maand willen hebben voor iets waar ik geen accoord voor heb gegeven? Dit is niet rechtsgeldig. Als er afgeschreven wordt ga ik maar eens iemand zoeken die dit soort praktijken kan stoppen. Oplichters.

Goede jumpshot tip
Naast lekkere biertjes drinken ben ik tegenwoordig ook weer helemaal fan van gamen. Net als vroeger speel ik de laatste tijd weer Black Ops en door de tips en videos weet ik weer hoe ik de perfecte aanval kan inzetten door de Jumpshot dus wie maakt mij nog wat?!!!
‘ Antwoord van Nl Prostreamers
‘ Antwoord van Nl Prostreamers
Een uur geleden
Geachte heer/mevrouw,
Om uw mail in behandeling te kunnen nemen, hebben wij het mobiele nummer nodig waarop de dienst is afgesloten. Zou u uw nummer willen mailen naar onze helpdesk, zodat wij u daar verder van dienst kunnen zijn? Het mailadres is help at contentformobile.net.
In afwachting van uw bericht terug,
met vriendelijke groet,
CFM Customercare’
===================
Beste CFM,
Er is een dienst bij jullie afgesloten met of zonder klik op een link door een 6 jarige.
Een dienst die 10,-/maand kost en ProStreamers heet, mag op zijn minst een paar invoervelden hebben, betaalgegevens laten invoeren en een 2fa aanzetten middels een verificatie bereikbaar via mail.
Goed dat jullie ook op trustpilot kijken.
Echter. Ik ga niet het nummer van mijn zoon van 6 delen, jullie hebben al bewezen hier niet goed mee om te kunnen gaan.
Zouden wij (mensen op oa trustpilot) jullie telefoonnummer & bezoek-adres mogen ipv een emailadres?
En zouden wij inzage mogen hebben hoe je via een KPN simkaart ‘ineens’ €10,- per maand kwijt bent?
J

Oplichters
Vandaag kwam ik achter dat op mijn dochter haar kids abonnement € 10,- af geschreven was, door prostreamers. Ze heeft geen app gedownload, nooit op de site geweest maar toch vast zitten aan een abonnement. Hoe kan dat? Dit is duidelijk scam en proberen geld te verdienen over de ruggen van kleine kinderen.

Oplichters!!!
In augustus contact gehad over onterechte betaling voor hun dienst/ abonnement waar ik me niet heb voor aangemeld en ook geen gebruik van maak!!! Al beweren ze van niet!!! Refund gehad en dienst zou worden stopgezet. Beginnen ze in september, deze maand weer geld af te schrijven! Houd op met die oplichterspraktijken

Oplichting
Er is een abonnement van 10 euro per maand op deze online dienst op mijn telefoonnummer afgesloten via KPN pay. Dit terwijl er door mij nooit iets is afgesloten en KPN pay zelfs niet staat ingesteld! Prostreamers heeft een telefoonnummer, waarbij je na veel belpogingen geen medewerker aan de lijn krijgt. KPN neemt geen enkele verantwoordelijkheid en verwijst naar Prostreamers. Oplichting die die door KPN wordt gefaciliteerd!

Oplichters zijn het
Oplichters zijn het, zonder dat je weet heb je een abonnement en zie er maar vanaf te komen.

Oplichters
Oplichters. Word zonder akkoord €10 per maand van m'n abonnement ingehouden....

Réponse de Nl Prostreamers
Oplichting website via openbaar wifi.
Oplichting website via openbaar wifi.
Wordt abbonenent afgesloten zonder dat je het in de gaten hebt.
Tevens klantenservice in Cyprus.
Alles wijst naar spoofing* om geld te verdienen.

Réponse de Nl Prostreamers
En savoir plus sur les différents types d'avis.