À propos de l'entreprise

1. Terrain pour camping-cars

Écrit par l'entreprise

Skøn Camping plads i skoven ved sandstranden

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

En perle på Bornholm! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har lige nydt 3 dage i telt på Nordskoven Strand Camping, og vi er blæst bagover. Stemningen er helt unik, og man føler sig så velkommen. Henrik yder en fantastisk service, og alle folk på pladsen er bare så venlige. Hvis du leder efter frihed og god energi, så er det her stedet. Nordskoven mangler simpelthen intet! 🤩✨

10 mai 2026

Nordskoven Strand Camping

Nordskoven Strand Camping

Dette er mit første besøg på Nordskoven Stand Camping, men det er bestemt ikke det sidste.

Jeg får lyst til, at lave en frisk anmeldelse her på Trustpilot, da der ligger anmeldelser fra de tidligere ejere af campingpladsen, da den hed Rønne Strand Camping. Og disse anmeldelser yder ikke pladsen retfærdighed.

Jeg ankom til Bornholm med morgenfærge fra Køge. Lang tid før det var “tjek ind tid” på campingpladsen. Jeg ringede derfor og spurgte, om det var muligt at komme før. Jeg fik fat i Henrik, som simpelthen er venligheden selv.

Henriks venlighed gennemsyrer også oplevelsen på pladsen. Her er umanerlig fedt. Uformelt og afslappet. Jeg får en “tag det roligt, det finder vi ud af…” følelse.

Bålet tændes om morgenen. Og jeg indtog morgenkaffen - brygget i caféen - ved bålet. Lyden af bålet og roen i “hesteskoen” er vanedannende.

Her er højt til loftet, og fokus på respekt for mennesker og miljø. Jeg elsker, at der er en trust-bar, hvor man stiller sine varer frem, og stoler på mennesker. Det er simpelthen så stor en bonus for mig, at bare dét ville gøre, at jeg har lyst til at komme igen. Det siger så meget om de mennesker der driver stedet.

Badeforholdene er ikke sprit nye, men de fungerer, og er rene. Det er det vigtigste for mig. Jeg har dog kun brugt kvindebadet, men tænker ikke det er anderledes på herresiden.

Selve pladsen er ikke inddelt i små parceller, men man lægger sig hvor det passer. Det giver en enormt god stemning.

Man kan købe lokale varer. Både i form af øl, keramik, gin og brød. Det er så lækkert!

Lige uden for henget til campingpladsen ligger skoven. Den indeholder kilometer efter kilometer vandre-, og cykelstier. Stranden er virkelig lækker. Og centrum af Rønne er 2 km væk.

Det bliver 100% et på gensyn med Nordskoven Strand Camping.

23 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super hyggelig plads med plads til alle

Rigtig hyggelig plads ligger ved siden af skov og strand. Hygge plads, god og stort køkken. Ren og pænt på pladsen, bruse og tolitet, der mangler dog noget at tørre fingrene i.
Rigtig søde, imødekomme og hjælpsomme camping fatter og mutter. Hyggelig med at der hver fredag er live musik og virkelig lækkert hjemmelavede mad.
Der er plads til camper,campingvogn og telt. Der kan lejes hytter, campingvogn og telt, så der er virkelig plads til alle, unge, børn, gamle og hunde, gode områder for børn

20 juin 2025

Dobbelt 40 års fødselsdag på Nordskoven Camping

Vi skulle fejre dobbelt 40-års fødselsdag og ledte efter et anderledes sted til festen – et sted, hvor alle vores venner fra nær og fjern kunne overnatte. Valget faldt på Nordskoven Camping, og det kunne simpelthen ikke have været bedre!
Vi sad 60 gæster til langbord i de smukke tipi-telte, som var hyggeligt indrettet med lyskæder, lanterner og sand på gulvet – virkelig stemningsfuldt. Kokken serverede den lækreste grillmad, og baren havde hele syv forskellige lokale fadøl, som mange af gæsterne vist nåede hele vejen rundt i 😄 Der blev slået søm, spillet bordtennis og sludret omkring lejrbålet – præcis den afslappede og sjove stemning, vi havde drømt om.
Campingfatter Henrik fortjener en kæmpe ros – han er simpelthen fantastisk til at skabe god stemning og var med hele vejen rundt om detaljerne, så festen blev lige, som vi ønskede.
Og som prikken over i’et fik vi næste morgen arrangeret en anti-tømmermænds-saunagus for de overnattende gæster. Det var helt igennem genialt!
Vi kan varmt anbefale Nordskoven Camping, hvis man drømmer om en anderledes og uforglemmelig fest i unikke omgivelser ❤️

10 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Bliv væk, så der stadig er plads til os ;)

Jeg er næsten bange for at anmelde så positivt, da jeg håber der stadig vil være ledige pladser til mine fremtidige besøg - men 5 stjerner fortjener Nordskoven Strand Camping altså!

Pladsen er først og fremmest enormt hyggelig med sine små forskellige afdelinger, omringet af skov med få meters gang ned til den smukkeste strand jeg har set i Danmark.
Indehaverne af pladsen er super venlige, imødekommende og service orienterede. Sidst men ikke mindst er der ufatteligt mange velholdte fælles faciliteter, det regelmæssigt rengøres & føles lækre at være i.
Badeværelserne og køkkenet er rent, lækkert og nemt at bruge.

Jeg glæder mig enormt meget til fremtidige besøg her, og fortryder kun hvor kort vores ophold har været. :)

18 juin 2024

Dejlig naturskøn campingplads

Dejlig naturskøn campingplads. Musik og dagens ret alle 10 dage vi var der. Mange gode aktiviteter; klatring, mtb, vand- og skovrelaterede. Det var ikke muligt at booke en specifik plads på forhånd, men det var ikke noget problem og vi oplevede fin plads. Glade og servicemindede medarbejdere.
Klart en anbefaling herfra.

19 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig campingplads i naturlige…

Dejlig campingplads i naturlige omgivelser. Fine og rene servicebygninger med gode vedligeholdte køkkenfaciliteter, familiebaderum, adgang til grill mv. Tæt til fin sandstrand. Hyggelig plads-manager og servicemindede ansatte. Godt opdelt plads til hikere, telte, vogne og hytter. Hundevenlig plads.
Kan klart anbefale pladsen.
Eneste lille pointe er, at man nok skal udgå ugen hvor Dansk Kennelklub har sit årlige hundeshow, hvis man ikke er så glad for hunde :)

27 août 2022

Fantastisk campingplads

Aldrig har jeg oplevet en campingplads hvor der æmmede af afslapning og hygge
Vi var der i forbindelse med hundeudstilling og der var det hunden der var sat i fokus på campingpladsen med flere vand skåle forskellige steder og dog beauty steder med både vask og tørring af hund efter behov
Vi kommer helt sikkert igen dejligt personale og lækre omgivelser.

15 août 2022

DEJLIG CAMPINGPLADS

Skøn campingplads med overnatningsmuligheder for enhver smag!
Rolig plads med lækre faciliteter, gode fælles arrangementer og ikke mindst fantastisk og hjælpsomt indehaver/personale.
Vi kommer helt sikkert igen!

9 août 2022

Super hyggeligt sted!!!

Super hyggeligt sted med ro og virkelige gode grønne ude arealer, sådan en god start på dagen.
Super god mad og super god service med plads til alle slags mennesker, de kan tilpasse ens behov med øjeblikkelig virkning!
Her er godt med impulse arrangementer og er godt dækket ind med bruchure til div. udflugter her på øen.
Det er ikke sidste gang vi er her!!!

2 juillet 2022

Et fantastisk sted

Stor fornøjelse! Fantastisk sted:hyggelige omgivelser perfekt til alle. Store smil og høj service.
Vi ses en anden gang!

23 juillet 2021

Kære Anna,
Tusinde tak ! Det er vi meget glade for at høre og vi glæder os til at se dig igen.
Team Nordskoven

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk Glamping og nye værter…

Vi har haft en fantastisk Glamping weekend i dejlige store telte med den helt rigtige stemning, gode senge, lækker kaffe, fadøl fra mikrobryggeri, bål, super brunch, morgen yoga, hjemmelavede pizza og virkelig dejlige værter. Tillykke til de nye værter og alt hvad de allerede har gjort ved stedet. Vi glæder os til komme tilbage og følge hvordan I udvikler stedet. De bedste hilsner Liselotte og Peter

25 juin 2021

Réponse de Nordskoven Strand Camping

Kære Peter, tusinde tak for de pæne ord. Det er så dejligt at høre, at I nød jeres ophold hos os. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang. God sommer. Team Nordskoven.

Noté 5 sur 5 étoiles

Beautiful, cosy place close to the beach

We stayed there for 4 days. It is a great place with good service and cosy cottages.

Very close to one of the beautiful beaches where we could go swim in the morning, see the sunset and bring dinner.

Would most definitely recommend

20 juin 2021

Réponse de Nordskoven Strand Camping

Thank you so much for your kind words. Happy you enjoyed your stay. Hope to see you again.

Noté 5 sur 5 étoiles

De varmeste anbefalinger fra en…

De varmeste anbefalinger fra en nordjyde 😊
Den skønneste lille campingplads nær skovens og strandens smukke omgivelser blot et stenkast fra Rønne Cemtrum. En overvældende varm gæstfrihed af personalet på pladsen, samt fede aktiviteter med bl.a. Aftensmad over bål, snobrød, popcorn osv.
Campingpladsen er et oplagt stoppested for vandrere rundt om Bornholm da kyststien går lige forbi pladsen og der er plads til både dig og din hund 🐶
Er man lidt mere til den luksuriøse løsning byder pladsen også på et par lækre glampingtelte med alt det udstyr man kunne tænke sig i forbindelse med en campingferie ☀️☀️

23 mai 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

God plads med kort afstand til byen

God plads med kort afstand til byen , desværre bliver der ikke gjort rent nok i baderum og toiletterne til det antal besøgende de lukker ind .

26 juillet 2020

Kære Karsten,
1/3-2021 er vi nye ejere af campingpladsen. Vi er i gang med at opdatere pladsen til den kommende sæson. Tjek f.eks. Facebook eller vores hjemmeside www.nordskoven.dk Hertil får vi en hyggelig cafe mv. Rengøringsstandarden er selvfølgelig i orden. Vi håber at se jer. Send evt. en mail så kan vi måske lave et specielt tilbud til dig. Mange hilsner Nordskoven Strand Camping

Noté 1 sur 5 étoiles

Så dårlig sted plus de snyder med…

Så dårlig sted plus de snyder med pengene lover man for sine penge retur når man tjekker ud føre tid og sine 300kr som man os betaler oveni tilbad som vi så ikke gad da det pisse klamt Men efter dem har vi brugt koden til bad stod der ved tjek ud som ikke giver mening det kun brugt til toilet besøg og for komme ud fra camping når vi sgu på udflugt der Men ikke en krone er kommet tilbage og nu ignore de ens opkald Hold jer langt væk fra denne plads det det rene møg plus jeres kære børn fortjerner et bedre sted at være det her er et mørkt hul der lover dit og dat som er en løgn plus det for dyrt det slet ikke 1000 kr værd

26 juillet 2020

Kære Yasmin,
1/3-2021 er vi nye ejere af campingpladsen. Vi er i gang med at opdatere pladsen til den kommende sæson. Tjek f.eks. Facebook eller vores hjemmeside www.nordskoven.dk Hertil får vi en hyggelig cafe mv. Rengøringsstandarden er selvfølgelig i orden. Vi håber at se jer igen på pladsen. Send evt. en mail så kan vi måske lave et specielt tilbud til dig. Mange hilsner Nordskoven Strand Camping

Noté 1 sur 5 étoiles

Hyggelig plads men men der bliver ikke…

Hyggelig plads men men der bliver ikke holdt afstand mellem campister (3m) , campingfatter er meget uhøflig , toilet forholdene er for dårligt udluftet vinduerne er simpelthen malet til. Meget dårlig rengøring i brusebade og her også dårlig udluftning. Første og sidste gang jeg kommer der.

22 juillet 2020

Kære Niels,
1/3-2021 er vi nye ejere af campingpladsen. Vi er i fuld gang med at opdatere pladsen til den kommende sæson, helt i tråd med dine kommentarer. Tjek f.eks. Facebook eller vores hjemmeside www.nordskoven.dk Hertil får vi en hyggelig cafe mv. Rengøringsstandarden er selvfølgelig i orden. Vi håber at se jer. Send evt. en mail så kan vi måske lave et specielt tilbud til dig. Mange hilsner Nordskoven Strand Camping

Noté 2 sur 5 étoiles

Hyggelig plads men for dårlige…

Hyggelig plads men for dårlige toiletforhold. Manglede ofte toiletpapir og dårlig udluftning, samt altid våde gulve. Smart med kode ved døren, men utrolig uhygiejnisk - især i disse coronatider.

19 juillet 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus