Nordskoven Strand Camping
Nordskoven Strand Camping
Dette er mit første besøg på Nordskoven Stand Camping, men det er bestemt ikke det sidste.
Jeg får lyst til, at lave en frisk anmeldelse her på Trustpilot, da der ligger anmeldelser fra de tidligere ejere af campingpladsen, da den hed Rønne Strand Camping. Og disse anmeldelser yder ikke pladsen retfærdighed.
Jeg ankom til Bornholm med morgenfærge fra Køge. Lang tid før det var “tjek ind tid” på campingpladsen. Jeg ringede derfor og spurgte, om det var muligt at komme før. Jeg fik fat i Henrik, som simpelthen er venligheden selv.
Henriks venlighed gennemsyrer også oplevelsen på pladsen. Her er umanerlig fedt. Uformelt og afslappet. Jeg får en “tag det roligt, det finder vi ud af…” følelse.
Bålet tændes om morgenen. Og jeg indtog morgenkaffen - brygget i caféen - ved bålet. Lyden af bålet og roen i “hesteskoen” er vanedannende.
Her er højt til loftet, og fokus på respekt for mennesker og miljø. Jeg elsker, at der er en trust-bar, hvor man stiller sine varer frem, og stoler på mennesker. Det er simpelthen så stor en bonus for mig, at bare dét ville gøre, at jeg har lyst til at komme igen. Det siger så meget om de mennesker der driver stedet.
Badeforholdene er ikke sprit nye, men de fungerer, og er rene. Det er det vigtigste for mig. Jeg har dog kun brugt kvindebadet, men tænker ikke det er anderledes på herresiden.
Selve pladsen er ikke inddelt i små parceller, men man lægger sig hvor det passer. Det giver en enormt god stemning.
Man kan købe lokale varer. Både i form af øl, keramik, gin og brød. Det er så lækkert!
Lige uden for henget til campingpladsen ligger skoven. Den indeholder kilometer efter kilometer vandre-, og cykelstier. Stranden er virkelig lækker. Og centrum af Rønne er 2 km væk.
Det bliver 100% et på gensyn med Nordskoven Strand Camping.
23 juin 2025
Avis spontané