I ordered a large buffet and a kitchen table from NovaSolo. Not only is the furniture beautiful and well built, but the customer service is top notch. The furniture is solid hardwood, which is hard... Voir plus

Kjøpte Noor spisebord. Dette spisebordet må ikke tas i bruk uten at det behandles med voks først! Det tåler det ikke. Var uheldig å sølte fett på bordet. Ble vasket av nesten umiddelbarrt, ble en matt... Voir plus

Veldig god opplevelse av å handle hos Novasolo. Veldig god service. Personalet var hjelpsomme og ikke minst kunnskapsrike. Vil trekke frem hvordan de håndterte min reklamasjonssak. Jeg oppdaget s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi kjøpte stoler, bord og tepper og opplevde en føsteklasses service. Problemfri levering etter to dager og utrolig hyggelig og hjelpsomme ansatte. NovaSolo har masse lekket til svært gode priser, og... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

NovaSolo - Møbler og interiør på nett og butikk. Hurtig levering over hele landet. Det meste er på lager. Moderne og stilfulle møbler. - Sofa - Lenestoler - Stuebord - Spisebord - Spisestoler - Tepper - Bilder - Lamper

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

31 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Dårlig kundeservice, enda ikke fått vare..

Jeg er faktisk veldig skuffet over kundeservicen og imøtekommelsen vi har fått etter at vi kjøpte en sofa på boligmesse i November. Som utdannet interiørdesigner så må jeg si at jeg falt pladask for mange av produktene til butikken, og vi endte derfor med å kjøpe en sofa. Vi fikk beskjed om ved bestilling at dette skulle ta 6-8 uker. Dette var helt i orden da vi skulle flytte inn i ny bolig rundt den tiden. Da vi tar kontakt med butikken etter 8 uker, så sier dem at vi måtte nok belage oss på at det var nærmere 8-12 uker leveringstid. Rett før vi var på den 12.uka med venting så ringte vi butikken igjen. Da sa dem at siden den ikke hadde kommet allerede, så kom den til å komme neste uke. Fredag forrige uke, etter da å ha ventet i 12 uker, så sier dem nok engang at den ikke hadde kommet og at dem heller ikke har fått noe bekreftelse av produsent. Vi har måttet ta å ringe og mase til butikken flere ganger, dem har aldri kontaktet oss for å oppdatere oss ang. leveringstid. Vi ringte nå på nytt, og nå får vi beskjed om at vi må vente et par uker til, og butikken er ikke villig til å kompensere med verken at dem tar frakten, eller noe form for reduksjon. Da dette er min og samboeren første bolig samme, så trengte vi alt av møbler, og her sitter vi fortsatt uten sofa. Jeg har jobbet i kundeservice i mange år selv, og er fullstendig klar over at ting kan skje som fører til forsinkelser, men da handler det om forebyggende arbeid og å ta vare på kunden ved å informere og finne løsninger. Spesielt når man bruker så mye penger på et produkt, og det har på ingen måte skjedd fra NOASOLO sin side. Nå lurer vi på om vi skal la butikken få 2 nye uker på å levere varen, eller om vi skal heve kjøpet.

13 février 2024

Hei,

Takk for at dere deler deres tilbakemelding. Vi forstår at forsinkelsen på leveringen har vært frustrerende, og vi er lei oss for at vi ikke klarte å levere sofaen til den opprinnelige tidsrammen vi lovet. Vi beklager også dersom dere føler at vi ikke har oppdatert dere tilstrekkelig underveis, og vi tar dette til oss.

Vi håper at sofaen nå har funnet sin plass i deres hjem, og vi setter stor pris på tålmodigheten dere har vist. Skulle dere ha noen spørsmål eller ytterligere kommentarer, er dere selvsagt velkommen til å kontakte oss direkte på post@novasolo.no eller telefon 33 18 46 23.

Hedda, Novasolo

Jeg er super fornøyd med bordet og…

Jeg er super fornøyd med bordet og krukken jeg kjøpte hos Novasolo! Utrolig rask leveringstid og super service. Jeg hadde noen spørsmål underveis og dette ble besvart på mail etter kort tid.
Jeg kan varmt anbefale denne butikken.

3 février 2024

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Mvh Mona , Novasolo AS

Bestilte selvlimende skinn

Bestilte selvlimende skinn, men kvaliteten er elendig. Selve limet eller tapen sitter dårligere enn vanlig tape. Omtrent like tynt som papir.. Retur måtte gjøres til Kina, så den fornøyd garantien de reklamerer for er ikke reell.

20 octobre 2023

Hei,

Takk for at du deler din tilbakemelding. Vi ønsker å informere om at vi dessverre ikke selger selvlimende skinn, og det virker som om anmeldelsen er lagt inn på feil butikk. Vi tilbyr ikke produkter som ligner på det du beskriver, og vi anbefaler at du dobbeltsjekker forhandleren du har kjøpt fra.

Skulle du ha noen spørsmål eller trenger videre hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte.

Bestilte sports-bh i august

Bestilte sports-bh i august, fikk melding om at varen var sendt. Betalte før forfall for å unngå problemer. Varen er enda ikke kommet. Styr unna!

15 août 2023

Hei Gro,

Takk for at du deler din tilbakemelding. Vi ønsker å informere om at vi ikke selger sports-bh-er, da vi er en møbelbutikk. Det virker som om anmeldelsen kan være ment for en annen butikk, og vi anbefaler at du dobbeltsjekker forhandleren du har handlet fra.

Skulle du ha spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte.

Hedda, Novasolo

Jeg ville sterkt unngått denne…

Jeg ville sterkt unngått denne butikken. Det er elendig kundeservice. Vi har ventet i månedsvis på varer som skulle ta noen uker. Det kan skje den beste, men kommunikasjonen ut mot kundene er ikke tilstedeværende og svært mangelfull. Svar som: "Vi aner ikke hva som skjer, varene kommer fra Kina". Får vi estimat, så varsler de deg ikke dersom det går over fristen. Når varene kommer inn til varehuset klarer de ikke få sendt dem ut.

Det virker ikke å være noe fokus på reisen etter at selve kjøpet er gjort og vi kommer aldri til å handle på dette stedet igjen.

10 octobre 2023

Ørelappstol

Bestillt ørelappstol Chelsea til 11.544,- kr.

Levert stol vises skinn som er helt uttørket (som pergament) og sprukken. Når man berøre overflaten kun med en finger er den helt hardt / sprø og sprekker opp med en gang. Stolen ser ut som at den aldri har fått noe pleie eller vært for lang eller feil lagret.

Tok kontakt med kundeservice for å få stolen byttet imot en med litt "yngre" produksjonsdato / mindre lagringstid med fikk desverre avslag grunnet vintage betyr at skinnet er uttørket og sprukken.

Samtidig framhever man hvor viktig det er med god skinnepleie for å unngå uttørking - mystisk....

Prøvde meg deretter med angreretten - novasolo krever 1565,-kr fraktkostnader på dette.

Etter min personlig mening en meget utrygg kjøpsopplevelse ved Novasolo som jeg ikke kan anbefale videre.

1 décembre 2022

TVseng med 35% rabatt på Drammensmessem

På Drammensmessa 10.9. Bestilte jeg tvseng og utstyrsboks samme dag. Fikk ikke vite noe om når ordren kunne leveres.
Da jeg ikke fikk noen ordrebekreftelse etter kjøpet måtte jeg ringe Dagl leder på hans mobilnr. Han kunne ikke finne min ordre og ba om en sms på hva jeg hadde kjøpt. Fikk fortsatt ingen ordrebekreftelse. Senere ringte jeg Novasolo og snakket med en dame som tok action. Fikk faktura for hele ordren som jeg betalte omgående. 19.10 kom leveransen til min leilighet, men tvboksen var i feil farge og måtte returneres. Utstyrsboksen var ikke med.
I uke 46 purret jeg på forsendelsen uten at jeg har fått det jeg manglet.
I dag, 24.11, drøyt 10 uker etter bestilling har jeg ikke fått tvboksen og utstyrsboks og vet heller ikke når jeg får det

10 septembre 2022

Skriver sjeldent reviews, men

Skriver sjeldent reviews, men så at de ikke hadde så mange og jeg hadde en veldig fin kjøpsopplevelse, så da får det gå :) Kjøpte fire spisestoler på tilbud, de ble sendt raskt og ankom problemfritt. Den ene stolen hadde en stor skrape på seg (og lå nederst i eska så gudene må vite hvordan det skjedde), kontaktet kundeservice og et par dager senere har vi fire fantastiske spisestoler som både er pene å se på og knallgode å sitte i. Handler gjerne her igjen, så effektiv kundeservice er en luksus!

15 août 2022

spisestoler

Vi kjøpte spisestoler til en veldig rimelig pris og de er fantastiske! Varene ble levert i 2-3 dager og de ser lekre ut samtidig som de er gode å sitte på. Anbefaler :)

26 mai 2021

Flott bord, med noe "slurv"

Kjøpte to runde settbord på tilbud.
Knottene som skal skrues inn under for at det ikke skal ripe i gulvet er praktiske, men 3 av 8 gikk ikke å skru ordentlig inn. Så noe slett jobb der når hullene ble laget. Ellers er bordet av god kvalitet og utrolig fint.

12 février 2021