NoviPOS er et rigtig godt og brugervenligt kassesystem, som gør hverdagen meget lettere i butikken. Systemet fungerer stabilt og er nemt at arbejde med. Samtidig er deres support helt i top - de er hu... Voir plus
Fantastisk
Vi er rigtig glade for vores samarbejde med NoviPos. Hver gang vi har haft spørgsmål eller udfordringer med vores kassesystem, har de været lynhurtige til at undersøge sagen og komme med kreative og... Voir plus
- Fournisseur de logiciels
- Entreprise de logiciels de comptabilité
- Service de paiement par carte de crédit
- Boutique de logiciels
- Institut de formation en logiciels
NoviPOS leverer kasseapparater og dankortterminaler til en bred vifte af butikker.
Gjellerupvej 91a, 8230, Åbyhøj, Danemark
- 82304440
- info@novipos.com
- novipos.com
Fremragende
Har samarbejdet med NoviPOS i 3 år og de står altid klar til at hjælpe og finde en god og hurtig løsning kan kun varmt anbefale dem👍
Fantastisk
Super service
Super service.
I arbejdet som tjener og bruger af NoviPOS POS system er min erfaring kun positiv.
Hurtig levering og god service.
Kan klart anbefales
Vi stod inde med et brugt kasseapparat inden vores åbning af vores nye butik. NoviPos var hurtigt til at svare ved vores første kontakt og ualmindelig hurtigt til at få systemet efter vores ønske sat op. Vi oplevede undervejs også det tilbud om opgradering til en løsning i kasseapparattet, som vi overhoved ikke har tænkt på. Vi er meget glade for at kunne besvare kundemails og arbejde i baggrunden med kasseapparat uden at skal gå til computeren til kontoret. Tak for en god og hurtigt håndering. Vi kan klart anbefale NoviPos og den god support.