Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Van mij zeker 5 sterren! Ben enorm goed geholpen... bij post nl is er iets misgegaan, pakket konden ze nergens vinden en is verdwenen, contact opgenomen met oetelstore, via mail, daarna werd ik gebeld... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had de verkeerde emblemen besteld voor op mijn carnavals jas. Hierna direct nog een bestelling geplaatst met de juiste emblemen. Ik werd hierna direct geappt of de bestellingen samengevoegd konden... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oeteldonk.nl lage kwaliteit slechte service Een maand voor carnaval bestelde ik emblemen bij oeteldonk.nl. Na meerdere keren contact te hebben gezocht over de levering, werd me telkens verzeke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Oetelstore heeft emblemen voor mij op maat gemaakt. Dankzij de super fijne service zijn we samen tot een embleem gekomen welke precies aan mijn verwachtingen/wensen voldeed. Dikke vette aanrader!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fête

Écrit par l'entreprise

✓ De goedkoopste Oeteldonk emblemen ✓ Voor 19:00 besteld dezelfde dag verzonden ✓ Gratis verzending boven 30,- ✓ Ruime voorraad ✓ Groot aanbod

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Toch opgelost.

Toch opgelost.. alsnog heeft oetelstore mijn klacht opgepakt en mij een passende oplossing aangedragen. Zo kan het dus ook! Prima, ga zo door!👍

25 mars 2025

Er gaat teveel mis.

Ik heb helaas dezelfde ervaring. Ik zou hier niet bestellen, omdat er gewoon teveel dingen in het proces fout gaan.

Enige tijd na het bestellen bleek dat er 1 embleem niet voorradig was, ik kreeg een mailtje dat ze mij hadden gebeld om dat te overleggen. Ik heb niet direct opgenomen en toen meldden ze mij dat ze een vervangend embleem hadden toegevoegd.

Ik heb twee bestellingen gedaan, waarvan 1 net aan op tijd kwam, 1 na de carnaval pas kwam.

Vervolgens kreeg ik ook 2 heffingen strafport vanwege valse postzegels.

De eerste heb ik betaald, maar bij de 2e ben ik toch maar eens gaan kijken wie de afzender was, en dat bleek de Oetelstore.

Dit alles heb ik inmiddels een week geleden via de mail aangegeven, waarop zij een foto vroegen van de strafport-kaart.

Die heb ik direct gestuurd, en tot op heden geen reactie gehad.

Wat ik ook echt wonderlijk vind in de reviews hieronder is dat er heel veel vergelijkbare posts zijn geweest met 5 sterren in Juni (niet echt rondom de carnaval)

Ik vind de kwaliteiten van de emblemen overigens wel goed.

6 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Oeteldonk.nl lage kwaliteit slechte…

Oeteldonk.nl lage kwaliteit slechte service

Een maand voor carnaval bestelde ik emblemen bij oeteldonk.nl. Na meerdere keren contact te hebben gezocht over de levering, werd me telkens verzekerd dat ze ruim op tijd binnen zouden zijn. Uiteindelijk heb ik twee dagen voor carnaval mijn geld terug gevraagd. En hij verzekerde mij dat ik mijn geld teruggestort zou krijgen.

Helaas liep het anders: de emblemen – van bedenkelijke kwaliteit, vermoedelijk via AliExpress – arriveerden pas ná carnaval, én met strafporto.
Tot op heden heb ik niets terug ontvangen en draai ik op voor de kosten van strafporto én retour.

Een dure les, maar ik heb ervan geleerd. Hopelijk helpt dit bericht anderen om dezelfde fout te voorkomen.

14 mars 2025

Goed bereikbaar, oplossingsgericht

Altijd een snelle reactie en ontzettend oplossingsgericht. Na een probleempje met de levering kwam de website direct met een goede oplossing. Ben echt een zeer tevreden klant.

18 mars 2025

Réponse de Oetelstore.nl

Bedankt voor je review Monique! Super fijn dat je tevreden bent. We hopen je snel weer te zien in de Oetelstore!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service. Eerste zending zoekgeraakt, kreeg per direct twee nieuwe emblemen gratis toegezonden. En ze zijn van een goede kwaliteit.

5 mars 2025

Réponse de Oetelstore.nl

Fijn dat het uiteindelijk is opgelost. Alsnog heel veel plezier met de emblemen & hopelijk tot ziens!

Noté 3 sur 5 étoiles

Weken geleden al een embleem gekocht…

Weken geleden al een embleem gekocht voor de carnaval, er vanuit gaande dat ie dan zeker op tijd binnen zou zijn.
Helaas, ik kreeg als eerste te horen dat ze niet op voorraad waren ( wat dus niet vermeld was op de site) en later dat het ingepakt en verwerkt was.
Dus nog niet verstuurd.
Na mail contact waarin verzekerd werd dat ik het op tijd zou krijgen helaas nog steeds niks ontvangen.
Dit vind ik toch wel een slechte zaak, dus kan niet anders dan drie sterren geven in de review.
Waarom dan toch drie sterren?
Ze hebben na deze review contact gezocht en ze hebben alsnog een nieuw embleem met nog twee andere opgestuurd. Helaas te laat voor de carnaval van 2025 maar wel op tijd voor die van 2026 😉.

1 mars 2025

Réponse de Oetelstore.nl

Hoi! Onze excuses voor alle vertraging. Hopelijk hebben we op deze manier je ervaring met Oetelstore toch nog positief afgesloten. Heel veel plezier met de emblemen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke emblemen en snel geleverd

Leuke emblemen en snel geleverd! Top!

Réponse de Oetelstore.nl

Hoi Niek, bedankt voor je review. Heel veel plezier met je bestelling!

Snel verzonden en geleverd

Mooie emblemen, snel verzonden en de volgende dag geleverd!

Réponse de Oetelstore.nl

Hoi Mike, bedankt voor je review & heel erg veel plezier met jouw bestelling!

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik vertrouw het niet helemaal..

8 februari bestelling geplaatst. 12 februari mail gehad dat de bestelling was ingepakt. Enkele dagen later heb ik contact gezocht omdat ik verder niets had gehoord. Ik kreeg netjes reactie dat mijn bestelling 13 februari was verzonden en dat ik de week even moest afwachten. Als ik hem dan nog niet zou hebben ontvangen, zouden ze een nieuwe bestelling aanmaken.
Een week later had ik hem echter nog niet binnen. Enkele dagen geleden heb ik hierover gemaild, maar ik krijg geen reactie meer.
Nu ik hier reviews lees, vraag ik me af of deze wel betrouwbaar zijn. De positieve reviews zijn allemaal op/rond dezelfde dag in juni gepost, maar er staan hele andere ervaringsdatums bij.
Ik raad af om hier te bestellen. Je ontvangt niets en bent je geld kwijt.
Update: een dag na voorgaande post kreeg ik toch reactie. Meerdere zelfs:
1. Dat ze het bedrag terug zouden storten
2. Dat ze me telefonisch hadden willen bereiken om te vragen of ze mijn bestelling alsnog moesten opsturen (geen oproep gemist, en waarom wordt mijn mail niet gewoon beantwoord?)
3. Dat het embleem wat ik had besteld niet meer op voorraad is.
Omdat het uiteindelijk toch wordt opgelost en ze het bedrag terugstorten, ga ik van 1 naar 3 sterren.
Update 2: PostNL was het pakketje niet kwijt. De reden van de vertraging: er zat een valse postzegel op. Ik bestel hier niet meer.

Réponse de Oetelstore.nl

Hoi Marieke, dit is super vervelend voor je dat begrijp ik helemaal! Jouw bestelling is op 13 februari verzonden maar helaas zoek geraakt bij de post. Zojuist heb ik je telefonisch geprobeerd te bereiken zodat we jouw bestelling alsnog kunnen versturen. Mocht je dit niet willen dan krijg je het geld uiteraard gewoon terug.

Ik zie je reactie graag tegemoet op contact@oetelstore.nl.

Noté 1 sur 5 étoiles

Niks ontvangen en geen reactie via de…

Niks ontvangen en geen reactie via de mail. Communicatie ronduit slecht 😡
Ik denk mijn geld kwijt. Ik zou hier niet meer bestellen, als er niet eens geantwoord word op je mail 😡😡😡😡😡

Réponse de Oetelstore.nl

Hoi, ik heb geprobeerd je bestelling te vinden op basis van naam. Daar kon ik niets op vinden. Zou je contact op willen nemen met contact@oetelstore.nl en je bestelnummer door willen geven. Dan lossen we het uiteraard voor je op.

Snelle levering!
Ondanks dat ik aan de late kant was met bestellen kwam deze dankzij de goede service toch nog op tijd op de mat.
Én een gratis embleem gekregen!

1 février 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus