L'entreprise a répondu
jeg gir kun 3 stjerner, idet kun én vin Gavi, har en smag, jeg vil kalde god. De to andre var der ikke meget sjov ved. En vin til 100 kr. burde være lidt ud over det sædvanlige. Husk lige på jere... Voir plus
Jeg har endnu en gang benyttet mig af Piemontevines tilbud på god Barolo til en favorabel pris. To flasker dejlig Barolo for een flaskes pris. Det giver mig mulighed for at prøvesmage en række af de... Voir plus
En super oplevelse med stor herligheds værdi. Tusind tak for en dejlig tur i det skønne og smukke Piemonte. Vi har været sammen med de skønneste og sjoveste mennesker fra hele Danmark. Vi har besøg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Piemonte Vine & Delikatesser blev grundlagt i 2008, og bliver drevet af Jørgen Gregers Hansson og Isabella Sigersen Pautsch, også kaldet Piemonte Jørgen og Piemonte Bella. Piemonte Jørgen og Piemonte Bella driver også firmaet Piemonte Rejser, som har eksisteret siden 2010. Piemonte Vine & Delikatesser importerer alle produkter direkte fra meget små producenter. Produkterne skal være produceret i Piemonte, og det er vigtigt at de er af meget høj kvalitet. Sidst men ikke mindst er den personlige service (og humor) vigtig - så når man kommer hos Piemonte Vine & Delikatesser får man ofte en historie med om producenten af et givent produkt.
Langesvej 2, 3400, Hillerød, Danemark
Demande des avis aux clients
En fantstisk og hyggelig ferie, hvor Piemonte Jørgen deler gavmildt ud af sine mangeårige venskaber med de små og store vinproducenter, vi besøger. Skønne vine, pølser og andre lokale delikatesser. Og at opleve at være på trøffeljagt med Ezio og hans hund var helt specielt. Et tæt program med mange besøg og smagninger, men vii ville jo ikke undvære nogen af oplevelserne, så må vi -og vores lever - hvile, når vi kommer hjem. Tak for en fantastisk service - og tur.

Réponse de Piemontevine
Utrolig flink og venlig ejer af Piemontevine! Han kørte fra Hillerød til min adresse i København samme dag med bestillingen som bl.a. indeholdt friske trøfler. Det kalder jeg en hurtig og effektiv service.
Vil handle hos det firma igen - det er helt sikkert.
Jeg købte nogle trøfler hos Piemonte vine. Desværre var en af dem blevet for gamle inden jeg skulle bruge den. Da jeg skrev til dem, svarede de flukst at jeg ville få pengene tilbage. Det er god service. Desuden smagte trøflen helt fantastisk.