Sistieshop Avis 437

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Smukke fine smykker - har handlet ved Sistie flere gange. Var lidt skuffet over at smykkerne blot var “kastet” ned i æsken - de plejer at være sirligt pakket. Men udover det - kan det varmt anbefa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Først rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring størrelse og måtte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! Så hjælpsom trods bes... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik det jeg bestilte

Fik det jeg bestilte, til forventet tid.

27 novembre 2025

Hej Frede,
Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse 🥰🙏

Rigtig glædelig jul fra os!

Virkelig god service

Jeg havde en uheldig oplevelse med DAO, da min forsendelse forsvandt. Sistieshop leverede supergod og hurtig service; holdt mig hele tiden opdateret og hjalp mig med at løse problemet. Vil helt klart handle hos dem en anden gang.

6 novembre 2025

Hej Kristina,
Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner! Jeg er glad for at kunne have hjulpet dig! 🙏🥰
Rigtig god dag.

Fine øreringe.

Fine øreringe.
Håber og tror på at barnebarnet bliver glad for dem.

14 novembre 2025

Hej Jytte, Det håber vi også at hun gør! 🤩🎄
Rigtig glædelig jul!

super

super flot armbånd flot æske

18 novembre 2025

Hej Inger,
Tak for din anmeldelse og 5 stjerne, dem er vi meget glade for!
Rigtig god dag og glædelig jul 🎄❄

Alt som det skulle være

Flot indpakning og gode rabatter med i æsken. Kom hurtigt. Alt ok.

27 octobre 2025

Hej Iza,
Tak for din anmeldelse og 5 stjerner, vi er glade for at du kan lide indpakningen 🥰

Rigtig god dag ❄
Venlig hilsen Fie

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin kvalitet til en god pris

Fin kvalitet til en god pris og leveret i en præsentabel æske, der kan bruges til at give smykket som gave.

15 octobre 2025

Hej Anne-Mette, Tusind tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner 🤩
Vi ønsker dig en dejlig dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Halskæden gik i stykke efter meget kort tid

I starten af september i det år har jeg købt en meget original halskæde med ægte perler «Silke x Sistie Perlehalskæde - Forgyldt».  Den sad for stramt, selvom min hals er ret tynd. Alligevel  kunne jeg godt lide den, men siden jeg købte den brugte kun adskillige gange. Men i dag  29. oktober pludselig gik halskæden i stykke af sig selv, da jeg sad og kiggede på computerskærm. Det var meget skuffende at perletråden viste sig at være af så dårlig kvalitet.

29 octobre 2025

Hej Faina,
Jeg er ked af at høre, at halskæden er gået i stykker. Dog kan vi ikke udelukke at den er knækket på baggrund af, at den har været for stram, og at tråden derfor er knækket.

Men vi vil meget gerne åbne en reklamationssag på den, så du må meget gerne kontakte os på hello@sistie.dk med billede og ordre nr. 😊

Vi ønsker generelt meget gerne, at man kontakter os direkte, så vi kan håndtere en reklamation eller andet via mail, og ikke igennem Trustpilot service anmeldelse. Man er selvfølgelig altid velkommen til at lave en ærlig service anmeldelse, efter vi har fået chancen for at vise vores niveau af kundeservice. 💕

Vi ser frem til at modtage en mail fra dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste smykker- kvaliteten er i top og…

Bedste smykker- kvaliteten er i top og alle kan være med på priserne- jeg er kæmpe FAN🌟

7 octobre 2025

Hej Dashne,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 🥰🙏

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og super fine smykker…

Hurtig levering og super fine smykker til en god pris samt gode tilbud ✨ bliver nok ikke sidste gang jeg handler her 🫶🏼

21 octobre 2025

Hej Ida,
Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner! -Den er vi meget glade for, vi samler nemlig på glade kunder. 🤩

Vi ønsker dig en dejlig dag!
Efterårs hilsner
Fie, kundeservice

Anbefaler

Vi havde købt en ankelkæde, der gik i stykker første gang, den var i brug, som blev byttet hurtigt uden problemer. Så her køber vi gerne fra en anden gang

29 septembre 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg er ked af at ankelkæden gik i stykker, og jeg håber at den nye kommer til at blive brugt godt 🤩👌

Rigtig god dag til dig.

Hurtigt og nemt.

26 septembre 2025

Hej Gitte,
Tak for dine 5 stjerner, dem er vi meget glade for!

Rigtig god dag. 🤗

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus