Sistieshop Avis 437

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Smukke fine smykker - har handlet ved Sistie flere gange. Var lidt skuffet over at smykkerne blot var “kastet” ned i æsken - de plejer at være sirligt pakket. Men udover det - kan det varmt anbefa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Først rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring størrelse og måtte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! Så hjælpsom trods bes... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

HOLD JER VÆK - elendig kvalitet.

HOLD JER VÆK. Virkelig dårlig kvalitet. Min ene hoop ørering gik i stykker i låsen efter et døgn. Et andet par kan jeg nærmest ikke få låsen af eller på. Jeg endte med at måtte klippe øreringen af da låsen havde sat sig fast hverken jeg eller tre andre kunne få låsen af. Hvis man kunne tilføje billeder så havde jeg sendt billeder med af mine ødelagte smykker i dårlig kvalitet til super meget overpris…. Spild af penge. Pilgrims kvalitet er laaaaangt bedre

8 avril 2025

23. juni 2025
Kære Ida,

Vi har forsøgt at kontakte dig via e-mail for at finde en løsning på reklamationen af dine smykker 😊 Vi vil meget gerne hjælpe dig og sørge for, at du får en positiv oplevelse hos os ❤️ Vi afventer stadig dit svar og håber på at høre fra dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.nr.: +45 4267 4942.

Rigtig god dag 🌷Mvh. Kundeservice
______________________________________
12. juni 2025
Kære Ida

Jeg er ked at at høre, at du har haft en så skuffende oplevelse med vores smykker.
Vi har ingen historik på at vi har hørt fra dig, med hvad der lyder som en klar reklamationssag før denne anmeldelse. Vi har derfor aldrig fået muligheden, for at forbedre din helhedsoplevelse af os, og yde vores fantastiske kundeservice.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning – enten i form af ombytning, reparation eller refusion – afhængigt af omstændighederne. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice direkte på hello@sistie.dk, og hvis du har mulighed for det, sende billeder af de beskadigede smykker.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at dine øreringe gik i stykker, og at du havde så store problemer med låsene. Det er naturligvis ikke den kvalitet eller oplevelse, vi ønsker at levere, og vi forstår din frustration. Det er dog langt fra et generelt problem, da det ikke er noget vi har hørt om før.

Vi beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang – men vi håber, at vi får mulighed for at rette op på det. ❤

Fie, kundeservice

Meget positiv købsoplevelse

Meget positiv købsoplevelse og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

28 mai 2025

Hej Sten,
Tak for din anmeldelse 👍Vi er glade for at du kunne lide vores at købe smykker hos os. Rigtig god dag 🌞

Super god service

Super god service. Hurtige til svare og hjælpe en ❤️ så kan kun varmt anbefale dem og køber helt sikkert igen 🫶🏻

5 mai 2025

Hej Rikke,
Tusind tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for! 🥰

Rigtig god dag herfra.
Venlig hilsen Fie, kundeservice

Mega flotte armbånd

Mega flotte armbånd. Hurtig levering :0)
Kan kun anbefale dette smykke firma.

9 mai 2025

Hej Birgitte,
Det er vi mega glade for at høre!
Tusind tak for at tage dig tid, til at give os en anmeldelse 💕

Vi ønsker dig en dejlig dag.
Fie, kundeservice

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtigt levering

Hurtigt levering

7 mai 2025

Réponse de Sistieshop

Hej Cecilia, Tak for din anmeldelse - vil du sende os en mail på hello@sistie.dk med feedback på, hvad vi kan gøre for at komme op på 5 stjerner? 🥰

Rigtig god dag.
Venlig hilsen Fie, kundeservice.

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!
Fine smykker i lækker gaveæske.
Glæder mig til at handle der igen. 🥰

5 mai 2025

Hej Margrete,
Tak for din flotte anmeldelse! Den er vi meget glade for! 🥰

Vi ønsker dig en dejlig dag ☀

Godt

Gode smykker, passer perfekt

1 mai 2025

Réponse de Sistieshop

Hej Kasandra, Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre at de passer perfekt! 🥰🌸

Rigtig god dag til dig.
Venlig hilsen Fie, kundeservice

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering. God service at kunne angive hvornår en gave skal bruges, så retur tid kan overholdes.

28 avril 2025

Hej Margit,
Tak for at dele din oplevelse 🥰 Vi har gjort os umage med at gøre det nemt og fleksibelt – så det er skønt at høre, at du kunne mærke det ✨ Mvh. Kundeservice

Hej Vibeke,
Det glæder os at høre, at ringen levede op til dine forventninger Vi håber, den vil bringe dig masser af glæde. Tak fordi du valgte os, og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen tilbage – og skulle du få brug for hjælp eller har spørgsmål, står vi klar til at hjælpe. 💍✨ Venlig hilsen Kundeservice.

Stjernerne taler for sig selv
Alle…

Stjernerne taler for sig selv
Alle mine 5 funklende stjerner til Jer
 Har kun rosende ord at sige
Fantatisk service🤩 ELSKER de Smykker

18 avril 2025

Réponse de Sistieshop

Hej Helle, Tusind tak for din begejstring både herpå din anmeldelse og på mail. Vi stræber efter at udøve den bedste service, så det er dejligt, at det taget godt imod 🥰
Du ønskes en dejlig dag herfra.
Venlig hilsen Fie/kundeservice

god og hurtig service

god og hurtig service, man får hvad man bliver lovet. Smykkerne er flotte og holdbare.

9 avril 2025

Réponse de Sistieshop

Hej Matilde, Tak for din flotte anmeldelse!
Jeg ønsker dig en dejlig dag.
Venlig hilsen Fie/Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine smykker til gode priser

Virkelig fine smykker til gode priser.
Pakket rigtig lækkert ind - føltes ligesom at få en gave.
Super sød kundeservice og levering allerede dagen efter.

9 avril 2025

Hej Randi, Tusind tak for din søde anmeldelse! Den er vi meget glade for! 🥰
Venlig hilsen Fie/Kundeservice

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering. Fik måleinstrumenter til at måle ringstørrelse til fremtidigt køb som jeg er ekstra glad for 😊

8 avril 2025

Hej Sara,
Tusind tak for din anmeldelse - vi er meget glade for at du kunne lide vores lille ringmåler 🥰
Rigtig god dag til dig fra os!
Vh. Fie/kundeservice

Fin gave indpakning og perfekt levering

Fin gave indpakning og perfekt levering

24 mars 2025

Hej Lise,
Tak for din anmeldelse - vi er glade for at du beskriver leveringen som perfekt!
Vi ønsker dig en dejlig dag.
Vh. Kundeservice, Sistie

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte en top hvor påhænget knak…

Jeg købte en top hvor påhænget knak hurtigt. Ikke særlig godt materiale. Ellers mega fedt tøj og smykker <3333

1 novembre 2024

Hej kunde,
Vi er super kede af din 1-stjernet anmeldelse, og vil derfor gerne høre hvilket påhæng der er knækket på hvilken top, da vi ikke kan se nogle oplysninger om ordre, navn el. lign på din anmeldelse.
Hvis der er tale om reklamation, så vil vi naturligvis gerne have chancen for at lave en reklamationssag, så vi kan forbedre sagen og oplevelsen for dig.
Da dette er en anmeldelse af vores service, har vi brug for at du kontakter os på hello@sistie.dk så vi har mulighed for at yde den gode service, som vi plejer at gøre. ❤ Da jeg kan læse at du ellers synes vores tøj og smykker er fede, så er vi naturligvis uforstående overfor din 1-stjerne serviceanmeldelse. Hjælp os derfor gerne med at forbedre dette ved at sende os en mail. 🙏🥰

Fie/kundeservice

Flotte smykker

Flotte smykker, jeg håber min datter bliver glad for gaven

1 avril 2025

Hej Ida,
Tak fordi du kan lide vores smykker ❤️ Vi krydser også fingre for at gaven passer. Ellers sidder vi klar til at hjælpe med at finde noget andet flot, lige efter din datters smag 🤩 Mvh. Kundeservice

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus