Sistieshop Avis 437

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Smukke fine smykker - har handlet ved Sistie flere gange. Var lidt skuffet over at smykkerne blot var “kastet” ned i æsken - de plejer at være sirligt pakket. Men udover det - kan det varmt anbefa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Hurtigt og nemt 👍

Hurtigt og nemt 👍
Super sødt kort med send købet ❤️
Så fine ting på hjemmesiden 💪🏻

28 mars 2025

Réponse de Sistieshop

Hej Martina. Tak for de søde ord og de fem stjerner 🌟 Det gør os virkelig glade, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du snart vender tilbage til vores smykke-univers ❤️ Mvh. Kundeservice

Fine ting jeg har købt

Fine ting jeg har købt, er fuldt tilfreds 😊

24 mars 2025

Hej Helle,
Mange tak for din feedback. Vi er glad for at du kan lide vores smykker 💖 Mvh. Kundeservice

Dejligt smykke

Dejligt smykke og hurtig levering

17 mars 2025

Hej Jannie,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og give os 5 stjerner ⭐️ Vi bliver altid glade, når vi hører, at vores kunder er tilfredse, og din feedback varmer virkelig 💕
Mvh. Kundeservice 🌈

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god kundeservice og super flotte smykker

Først rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring størrelse og måtte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! Så hjælpsom trods besværet. Venlig, imødekommende og forstående. Det betyder vildt meget kan kun anbefale dette sted. Klart en af de bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Alene dette gør man vil handle der igen. Så kun positivt og meget end da. Og så er deres smykker jo bare vildt flotte.

24 mars 2025

Hej Sissel,
Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse 💕 Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og vores smykker. Vi ved, at det kan være frustrerende at skulle bytte en ring flere gange, men vi gør altid vores bedste for at gøre processen så nem og behagelig som muligt. Derfor betyder det meget for os, at du følte dig godt behandlet hele vejen igennem🌞🌈Vi glæder os til at betjene dig en anden god gang 💖 Mvh. Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Så smukke og vores datter blev meget…

Så smukke og vores datter blev meget glad 👌🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️♥️

17 mars 2025

Hej Tina, Det er vi vildt glade for at høre! Tusind tak for din anmeldelse 😍
Vi ønsker dig en dejlig dag.
Vh. Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte forleden en ring og en…

Jeg købte forleden en ring og en halskæde, og de er så flotte, og vildt god kvalitet til en rigtig god pris alle kan være med på. Min pakke kom også efter et par dage. Så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her 😁

12 mars 2025

Hej Jane,
Tusind tak for din anmeldelse! Den er vi super glade for. 🥰
Vi håber at du får en skøn dag.
Vh. Kundeservice

Fine varer

Fine varer. Havde ved en fejl skrevet at jeg afhentede i butikken. Så jeg fik en sød mail om ikke de skulle sende til mig. Modtog varerne hurtigt derefter.

10 mars 2025

Hej Mirjam,
Mange tak for de 5 stjerner 🙏 Det glæder os at vide, at du er tilfreds med både vores smykker og service 💎✨ Vi glæder os til at betjene dig en anden god gang 💕

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god kundeservice og rigtig…

Kan kun anbefale Sistieshop. De får fem ud af 5 stjerner for:
* Virkelig god kundeservice
* Rigtig rigtig flotte smykker
* Virkelig hurtig levering. Jeg havde allerede smykkerne dagen efter bestillingen

3 mars 2025

Hej Susanne,
Tak for din 5-stjernede anmeldelse 💕 Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med både vores smykker og service. Vi håber at se dig igen snart 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Som fotos og hurtig levering

Købte en jakke som er rigtig fin og helt som beskrevet. Farven passer med billederne. Jeg købte small som er min normale str

7 mars 2025

Hej Tine,
Tak for din anmeldelse. Vi håber du bliver rigtig glad for din nye jakke 💕 Mvh. Kundeservice 🌈

Smukke smykker og hurtig levering

Smukke smykker og hurtig levering

18 février 2025

Hej Anette,
Mange tak for din fine anmeldelse 💕 Vi er kun glade for at du kan lide vores smykke-univers og glæder os til at betjene dig en anden god gang 😊
Mvh. Kundeservice 🌈

Noté 4 sur 5 étoiles

Okay oplevelse

Det var god service dog lidt lang levering men smykkerne var fine perlerne er dog meget forskellige i forhold til dem på billedet

15 février 2025

Hej Thea,
Tak for din anmeldelse 🌞
Som det fremgår på vores online shop, benytter vi os kun af naturligt fremstillede ferskvandsperler. Derfor vil der naturligvis være en smule forskel på alle perlerne. Men hvis du synes at forskellen er for stor, vil vi hjertens gerne hjælpe med at finde et, der passer bedre til din smag 🥰
Vi kan se i vores system at vi har afsendt din pakke, samme dag som du bestilte den. Desværre har DAO været en dag længere om levering, hvilket vi selvfølgelig er rigtig kede af. Skulle det ske igen, så tag endelig fat i os 🌺
Mvh. Kundeservice

Noté 3 sur 5 étoiles

LIDT SKUFFET

Jeg har købt to par øreringe som kom i de fineste æsker.
Efterfølgende købte jeg en fin halskæde ca 700 kr.
Den kom i en stofpose. Det skuffede mig😪
Smykkerne er dog fine 🙏

16 février 2025

Réponse de Sistieshop

Hej Christina, Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi har taget feedback til os, og er i gang med at få lavet æsker til vores Sistie2ND kollektioner også, som egentlig havde nogle stofposer i stedet for æsker. Men flere har efterspurgt hårde smykkeæsker, så det kommer. 🥰
Vi ønsker dig en dejlig dag.
Vh. Fie /kundeservice

God Service,

God Service,
Hurtig levering, og god kommunikationen fik erstatning af mit smykke som var i stykker☺️

31 janvier 2025

Réponse de Sistieshop

Hej Emily, Tusind tak for din anmeldelse! 🥰 Jeg er super glad for at du har sat pris på vores kommunikation og service! 🤗
Jeg ønsker dig en dejlig dag!
Vh. Fie /kundeservice

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus