⭐⭐⭐⭐⭐ Tak Bernth. Jeg ønskede at købe en vin, der var udsolgt / udgået, men Bernth skaffede vinen fra et andet sted, og det gik hurtigt. Hvor blev jeg glad og ligeledes super hurtig levering!! Beds... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fin service, hurtigt levering og kunne genkende mig som kunde. Hurtigt respons på spm
Jeg deltog i en rødvinssmagning hos Sydjyskvin.dk, og det var en utrolig oplevelse. Udvalget af vine var fremragende, og fortælleren gjorde det hele levende med sin passion og viden – både lærerig... Voir plus
Rigtige fine produkter til super fine priser. Men fragt prisen syntes høj
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er et lille, passioneret vinfirma med base i Sønderjylland – og kærlighed til vin, der smager af noget. Hos os handler det ikke om dyre etiketter, men om ærlig, velsmagende kvalitetsvin med karakter. Vi udvælger hver flaske med omhu – klassisk, funky, smooth eller vild – så længe den er lavet ordentligt. Vi sælger kun vin, vi selv ville drikke (og dele med venner, svigermor og naboen med god smag). Ingen snobberi. Bare god vin, god stemning – og personlig service, der hjælper dig med at finde den rigtige flaske, uanset anledning.
Coordonnées de contact
Bakkevænget 15, 6310, Broager, Danemark
- kontakt@sydjyskvin.dk
- sydjyskvin.dk
Demande des avis aux clients
Fin service
⭐⭐⭐⭐⭐ Tak Bernth.
⭐⭐⭐⭐⭐ Tak Bernth.
Bedste hilsner Susanne fra Odense
Value for money
Super vejledning ved valg af vin i forhold til menu
Levering til aftalt tid
Value for money
Piemonte smagning
En fantastisk Piemonte smagning med 2 meget vidende vinentusiaster Mike og Bernth. Smagningen foregik i privat regi og de havde selv glas og karafler med. Kan klart anbefales.
Lækkert arrangement og gode vine
Berndt tog sig rigtig godt af vores…
Berndt tog sig rigtig godt af vores firma, og leverede 10 konge vine. Vinene var nogen som blev valgt, så vi kunne prøvesmage og de sad lige i skabet.
Vi ser frem til at købe vin fra Sydjysk fremover!
God service og god hjemmeside
Kom kort tid efter bestilling .. god service .. Pakke forsvarligt pakket ind . Nem og overskuelig hjemmeside .

Réponse de Sydjysk vin
Prisen er aldeles fair og servicen ud…
Prisen er aldeles fair og servicen ud over det sædvanlig

Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds, hele vejen fra bestilling til glasset er tomt. Usædvanlig venlig og kompetent personlig betjening.

Réponse de Sydjysk vin
Super lækre vine og virkelig god service
Super lækre vine og virkelig god service! Kan klart anbefales!
Jeg har efterhånden handlet ved Sydjysk Vin nogle gange og er mere end tilfreds med både smag og service.

Kan varmt anbefales
Engagerede, hyggelige og dygtige folk som har fundet nogle, for os, spændende vinhuse. Derudover nogle gode arrangementer, med leverandører gør det blot endnu bedre.
Kan varmt anbefales, prøv dem af.

Réponse de Sydjysk vin
Mødet med Sydjysk Vin på Universe.
Mødet med Sydjysk Vin på Universe i forbindelse med Naturens Dag, var ligetil og uformel.
God forståelse for mine ønsker.
God vejledning.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.