9D Breathwork oplevelse. Anissa er en skøn instruktør, med de rette intentioner om at alle deltagere skulle bedst igennem vores forløb med 9D breathwork, det er en hård men god oplevelse at slippe... Voir plus

Jeg er veldig fornøyd med kurset. Jeg hadde god kommunikasjon med Anissa, som var min instruktør, på forhånd av kurset. Vi fant et tidspunkt som passet bra med hensyn til vind. Ellers var både utstyr,... Voir plus

For 8 dage siden oplevede jeg min første 9D breathwork session, og det var en oplevelse, jeg næsten har svært ved at sætte ord på. Jeg, som normalt altid er oppe i mit hoved, kunne pludselig slukke... Voir plus

1. Voyagiste

Unikke oplevelser indenfor outdoor og vandsport som også kan være med et touch af kultur.

4,5

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Anderledes og spændende tur på SUP

Jeg og nogle veninder var med Week Escape på SUP Tur i Sverige.
Vi sejlede rund på en kæmpe svenske sø, og overnattede ude på en øde ø, hvor vi lavede mad på bål og sov i hængekøje og sked i naturen.
En fantastisk tur og takker Week Escape for oplevelsen. Det er ikke sidste gang vi er afsted på en af deres ture!

24 juin 2022

SUP Expedition

SUP Expedition
Vi mødtes i Kastrup for fælles afrejse til Immeln i Sveriges sydligste vildmark. Her havde vores turleder forberedt vores øde Ø, som vi sejlede ud til, fuldt pakket. Herefter startede en weekend hvor vores turleder startede med at forkæle os med en 3-retters middag over bål, med alt tilbehør. Vi sov godt i vores hængekøjer. Og vågnede til en lørdag og en morgenmad hvor intet manglede. Friskt brød, skumfiduser (til de udenlandske deltagere), kanelsnegle, belgiske vafler og alt hvad men kunne få på en hotel-expedition. Vores turleder var på forkant med alt og med et overflødighedshorn af alt.
Derefter startede vores dag-expedition rundt i Immelns skærgård, med indlagt frokost og (igen) fuldt traktement.
Da vi skiltes om søndagen, var det en flok venner der brød op, for at drømme sig frem til næste arrangement og næste tur som Anissa finder på.

29 juillet 2022

SUP på de svenske søer

Jeg var på en tur til de svenske søer i sommers. Alt var pakket og klar. Der var en god stemning. Selv om at SUP niveauerne var forskellige, blandt os deltagere, var alle inkluderet.
Jeg kan varmt anbefale at deltage i weekend escape. Jeg skal helt klar med endnu en tur.

23 juillet 2022