Dejligt at nogen har mod til at sælge så speciel men meget fin vare. Smagte vinen på en meget anderledes vingård i Franschhoek, SA og fandt den så senere hos jer. mht levering forløb det perfekt.

Selv med en bestilling fra en norsk kunde, ble gikk alt helt eksemplarisk om hvordan det kunne ordnes med levering. At dere også anbefalte andre viner fra den samme produsenten som jeg ønsket å bestil... Voir plus

L'entreprise a répondu

PostNord får ødelagt pakken, og beder mig henvende mig til WineGuys for videre forløb. WineGuys svarer virkelig hurtigt, og sender en ny vare afsted med det samme. Ingen bøvl, hurtig respons =... Voir plus

Ualmindeligt hjælpsomme "wine guys". Et problem med on-line bestilling en sen aften blev løst med det samme. Det er klasse. Glemte det helt, det er dejlige vine, Wine Guys sælger, og min store favo... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Caviste
  2. Grossiste en boissons alcoolisées
  3. Installation de caves à vin
  4. Grossiste en vins

Écrit par l'entreprise

Vi importerer, sælger og elsker god vin.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

Hurtig levering

Hurtig levering, ingen p i s

11 décembre 2021

Réponse de WineGuys

Tak Christoffer. Det er godt med positiv feedback :-) Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe en anden gang. Mvh, Jan

Réponse de WineGuys

Hej Søren. Mange tak for tilbagemelding og glad for at det gik som ønsket - det sætter vi pris på. Har du spørgsmål til nogle af vinene, så er du altid velkommen. God weekend, Jan

Altid god vin leveret lige til døren..

Altid god vin leveret lige til døren... og så ovenikøbet til fornuftige priser.

4 novembre 2021

Réponse de WineGuys

Tak for den fine anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at levere vin til jer :-)

Jättefin service

Jättefin service. Snabb leverans och mycket trevligt bemötande av personalen

1 novembre 2021

Hej Annica.
Tak for den fine anmeldelse :-) Vi håber at se dig en anden gang.
God dag, Jan

God vin til gode priser.

God vin til gode priser.
Vin du ikke finder andre steder uden fordyrende mellemled.
Kan anbefale vine fra Rijks Cellars.

29 octobre 2021

Réponse de WineGuys

Mange tak Per for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :-)
Mvh, Jan

Top lækker vin og top lækker…

Top lækker vin og top lækker kundeservice.
Levering lige til døren uden problemer.

5 stjerner her fra.

25 octobre 2021

Réponse de WineGuys

Tak Rasmus for den flotte anmeldelse, det sætter vi stort pris på :-)

Dejligt og nemt at bestille

Dejligt og nemt at bestille.
En ekstra stjerne så skulle levering til døren være en mulighed og måske med hurtigere levering også. Men er helt tilfreds.

22 octobre 2021

Hej Martin
Tak for din fine anmeldelse :-)
Man kan godt vælge hjemmelevering, men det er lidt besværligt, når man bruger MobilePay's "Check-out". Check-out vælger automatisk standard leveringen fra os, som altid er den billigste for kunden. Hvis man vil vælge en anden f.eks. hjemmelevering, så er man nødt til at hoppe et skridt frem i processen og vælge leveringsform. Så kan man gå tilbage og vælge "Check-out" eller gå igennem den normale proces og bruge MobilePay ved betaling. Ja, vi ved godt det ikke er særlig brugervenligt, så vi arbejder med udbyderen på at få det gjort bedre :-)

Rigtig god service

21 septembre 2021

Réponse de WineGuys

Mange tak Mark. Du må sige, hvis vi kan hjælpe en anden gang :-)

Super leverance

Super leverance, alle flasker var sendt pakket ind i vakuum plast, så vinene var ekstra beskyttet.
Det gør man kun, hvis man elsker vin! 😄

12 juin 2021

Réponse de WineGuys

Endnu engang tak Uffe. Det er dejligt, at du sætter pris på det. Vi vil meget gerne undgå den trælse oplevelse, som det er at få en ødelagt pakke med vin. Jeg håber du bliver glad for vinen :-) Mvh, Jan