Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontakt til Kasper for at få lavet en vinsmagning for vores vinklub. Super proffessionel behandling, hvor han lavede en smagning udfra kriterie som vi opstillede. Kasper ved hvad han snakker om , nå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og for mig god værdi for pengene. I min optik er ungarske vine total undervurderet og meget andet end Azu vine fra Tokaji, så man kan her få lækre vine til meget fornuftig priser.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Incredible service from first discussion to beautiful wines! I heard about this site from Bortodoor in Hungary, and asked about wines delivered to Denmark when I was in a conference there. Kasper an... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Grossiste en vins

Écrit par l'entreprise

'Hand Picked Hungarian Wine'. Every wine that we import from Hungary, has to meet our strictest quality check and require us to ask ourselves: "Would we buy this wine ourselves, if we found it online?". We have at true passion for the Hungarian wine market and wishes for everybody to experience it the way we have.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Vinsmagning

Kontakt til Kasper for at få lavet en vinsmagning for vores vinklub.
Kasper ved hvad han snakker om , når det kommer til vin

17 avril 2026

Hej Birgitte.

Det var hyggeligt at møde dig til Midtdjurs vinfestival. Dejligt at høre du kunne lide vores vin og var glad for vores hurtige levering.
Håber at se dig igen til næste års festivalen 😊

Vh. Julie Christensen
Landechef Danmark

Noté 5 sur 5 étoiles

Super introduktion til de forskellige vine. Service ift fragt mm er helt i top.

7 mars 2026

Hej Anja
Tusind tak for anmeldelsen! Godt at vi kunne få alt på plads - skål og god weekend!

Vh. Kasper Christensen

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og god kontakt

God service og god kontakt. Vinen kommer som planlagt.

22 décembre 2025

Hej Gitte

Mange tak for din anmeldelse, det glæder os meget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ungarske vine til en fornuftig pris

Har ledt længe på nettet og endte på Winen.dk, det eneste sted jeg kunne finde i Danmark som virkelig vidste noget om ungarske vine.

19 novembre 2025

Hej Jeanette

Simpelthen en fantastisk kommentar, tusind tusind tak for det.

Håber vi kommer til at mødes igen, enten ved mere Ungarsk vin på vores webshop, eller til en af de danske vinfestivaler vi rejser hjem til næste år.

Fantastiske vine!!

Fantastiske vine!! Bestilte to røde og to hvide, kvaliteten var ikke til at tage fejl af. Var MEGET overrasket over niveauet og kunne bestemt godt finde på at købe herfra igen.

10 novembre 2025

Réponse de Winen

Emil - tusind tusind tak for den skønne anmeldelse.

De to ting, som vi elsker allermest ved vores lille vin-virksomhed er: Når vi sidder hjemme i Danmark med en helt ny import af vin, som vi har brugt lang tid på at udvælge - og, mest af alt, når vi hører fra vores kunder, hvor godt de kunne lide det vin de har modtaget.

Tak tak tak!

Ejer af winen.dk

Great Hungarian wines

Good wines for a reasonable price. Quick delivery.

29 octobre 2025

Réponse de Winen

Thank you for the review, very happy to hear that you enjoyed the wines!

Best Regards, Kasper Christensen

fin og hurtig levering

Vi har ikke haft lejlighed til at smage endnu

4 juillet 2025

Tak for de 5 stjerner!
Jeg håber at vinene ligeledes får 5 stjerner, når i får mulighed for at smage på dem. 🍾

Tak igen - Kasper Christensen.

Super lækkert koncept

Super lækkert koncept. Jeg er vild med at man kommer godt rundt i den ungarske vinverden. Hver måned nye områder eller temaer og god dybdegående information. Eneste jeg kunne ønske var at der medfulgte ungarske opskrifter til hvert måneds tema, men det ligger selvfølgelig lidt uden for scope. Varmeste anbefalinger.

3 mars 2025

Tak for skønt feedback Mark! 🍾
Kunne være vi skulle lave endnu en "mad-måned" inden længe. Tak for input!

Noté 4 sur 5 étoiles

God vin til prisen

God vin til rimelig pris og spændende at smage vin fra Ungarn. Også sjovt med fint baggrundsmateriale om vinene.

9 février 2025

Réponse de Winen

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre at du syntes at vinene er spændende. Vi gør en dyd ud af at finde unikke og håndplukkede vin fra Ungarn, når vi tager til vinfestivaler, vinbarer og ud til vinbønder hernede.

Vh. Kasper Christensen

Noté 2 sur 5 étoiles

Misvisende kvalitets beskrivelse

Jeg er egentlig super fan af idéen om at lære om ungarsk vin
Dog synes jeg at vinene på infoarket bliver talt lige lovligt meget op. Jeg arbejder med vin til dagligt men har aldrig sat mig ind i ungarsk vin, dog ved jeg hvordan man objektivt beskriver vin. Og “en mindeværdig oplevelse” er altså misvisende overfor forbrugeren, samt mange andre beskrivelser af de vine man for tilsendt er misvisende. Det føles som om det er skrevet af en sælger og ikke en vinkyndig.
Det er klart at med den pris kan man ikke få særlig stor vin, men det bliver snakket for meget op og det bør nok ændres, hvis det var op til mig

9 décembre 2024

Hej Hjalte,

Først og fremmest tusind tak for din feedback og for, at du har valgt at tilmelde dig vores Ungarske vin-kursus. Det betyder meget for os, at du har ønsket at udforske ungarske vine gennem vores koncept.

Jeg forstår godt din pointe omkring beskrivelserne af vinene. Vores beskrivelser er skrevet ud fra vores egne oplevelser og holdninger, da vi kun importerer vine, som vi selv ville købe privat – det er essensen af vores koncept "Hand Picked Hungarian Wine." Det kan dog virke som en udfordring i kursusforløb som dit, hvor man måske forventer en mere nøgtern og objektiv tilgang fremfor en passioneret "salgsbeskrivelse."

Din feedback har givet os stof til eftertanke, og vi vil tage det til os. Vi vil gennemgå beskrivelserne i kursusmaterialet for at sikre, at de afspejler en mere balanceret tone, der passer til et læringsforløb.

Jeg håber stadig, at du nyder kursusforløbet og de vine, du har smagt indtil videre, og at de bidrager til at give dig et indblik i den ungarske vinverden.

Kasper Christensen
Indehaver, winen.dk

Fantastisk

Fantastisk, at man kan komme med på en vinrejse til Ungarn som abbonnementsprodukt. 5 stjernede service, detaljerede beskrivelser og value for money vin - what's not to like

29 août 2024

Réponse de Winen

Tusind tak anmeldelsen! Vi er glade for at have dig med ombord.

Venlig hilsen, Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

Udvalgt kvalitetsindhold til få penge

Winens abonnementsordning med udvalgte kvalitetsvine fra Ungarn er et unikt og spændende produkt. Jeg får tilsendt vin fra områder jeg ikke kender meget til, samt vine som ikke er tilgængelige i almindelig handel.
Produktet er pakket flot, og indeholder en masse brugbar information. At vinene både er af god kvalitet, og relativt billige, gør kun det hele endnu bedre. Jeg kan klart anbefale at handle hos Winen.

14 août 2024

Hej Mads

Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Vi er super glade for at have dig med ombord på rejsen og glæder os til at præsentere Ungarsk vin den næste lange stykke tid (forhåbentligt!).

Venlig hilsen, Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god værdi for pengene.

Hurtig levering og for mig god værdi for pengene.

Winen.dk bringer alsidig ungarske vinoplevelser direkte hjem til dig.

10 juin 2024

Hej René

Tusind tak for den skønne anmeldelse. Vi er glade for at kunne bringe ungarsk vin ud til dig! (Og ja, vi syntes også det er vildt undervurderet ;))

Venlig hilsen Kasper

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus