Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontakt til Kasper for at få lavet en vinsmagning for vores vinklub. Super proffessionel behandling, hvor han lavede en smagning udfra kriterie som vi opstillede. Kasper ved hvad han snakker om , nå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og for mig god værdi for pengene. I min optik er ungarske vine total undervurderet og meget andet end Azu vine fra Tokaji, så man kan her få lækre vine til meget fornuftig priser.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækkert koncept. Jeg er vild med at man kommer godt rundt i den ungarske vinverden. Hver måned nye områder eller temaer og god dybdegående information. Eneste jeg kunne ønske var at der medfulgt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Incredible service from first discussion to beautiful wines! I heard about this site from Bortodoor in Hungary, and asked about wines delivered to Denmark when I was in a conference there. Kasper an... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Grossiste en vins

Écrit par l'entreprise

'Hand Picked Hungarian Wine'. Every wine that we import from Hungary, has to meet our strictest quality check and require us to ask ourselves: "Would we buy this wine ourselves, if we found it online?". We have at true passion for the Hungarian wine market and wishes for everybody to experience it the way we have.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 3 sur 5 étoiles

Spændende med abonnementsvin fra…

Spændende med abonnementsvin fra Ungarn. Ved første øjekast til en fin pris, dog er webshoppens priser ganget med ca. to i forhold til, hvad de koster i Ungarn (i hvert fald dem jeg har slået op på Winesearcher). Så besparelsen på abonnementet er lidt fiktiv.

3 mars 2024
Avis spontané

Hej Søren,

Tak for din feedback, og hvor dejligt at høre, at du synes vores nye abonnementsløsning er spændende. Det er noget, vi virkelig har set frem til at lancere.

Vi forstår din bekymring angående priserne, og vi vil gerne forklare nærmere. Som et nyt vinimportfirma arbejder vi hårdt på at kunne tilbyde vores kunder de bedste priser, samtidig med at vi sikrer os, at vores vine opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Det kan være udfordrende at fastsætte priserne optimalt fra starten, da vi også skal dække omkostninger såsom import, lagring og distribution, samt sikre os en rimelig fortjeneste. Derudover er det, som helt nystartet vin-import firma, ikke altid nemt at få den skarpeste kostpris hos vores leverandører, når vores import-mængde er relativt lille. Det bliver forhåbentligt nemmere, jo større vores platform bliver i Danmark.

Vi har også taget et kig på winesearcher (tak for det, kendte ikke til denne hjemmeside) og søgt vores vin igennem. Vi kan ikke umiddelbart genkende billedet af, at alle vores vin skulle være en fordobling af prisen ifh.t. hvad man kunne købe dem for i Ungarn, så det er vi kede af hvis det er den fornemmelse du har om vores sortiment.

Vi værdsætter din ærlighed og vil tage din feedback med i vores overvejelser, når vi arbejder på at forbedre vores tilbud og tjenester. Vi håber, at du vil fortsætte med at udforske vores udvalg af ungarske vine og finde glæde ved dem.

Venlig hilsen,

Kasper Christensen
Indehaver, winen.dk

Noté 3 sur 5 étoiles

Vinen er udemærket

Vinen er udemærket - leveringen en søndag nat ved firetiden hvor vi var i sommerhus var ikke ok

8 février 2024

Hej Henrik

Først og fremmest: Er glad for at vinene faldt i din smag.

I forbindelse med fragt-udfordringen: Vi skal beklage meget den situation du kom ud i. Med vores nyeste produkt, Ungarsk vin på abonnement, har vi valgt at vælge den letteste og billigste løsning på markedet: DAO samt sørget for at alle får hjemmelevering inkluderet i prisen.

Desværre er DAO lidt ufleksible, når man vælger hjemmelevering. De leverer nemlig direkte til døren, primært om natten, selvom man ikke er hjemme. Og det ser ud til at det er det du er kommet ud for.

Vi har forsøgt at give mulighed på vores webshop, at man kan vælge flere fragt-løsninger end én enkelt. Og indtil videre har det ikke vist sig muligt, når vi både sælger "almindelige vin" samt et specielt produkt, som skal sælges på Abonnement.

Vi vil prøve at gå i dialog med vores webshop udbyder, så folk kan få mulighed for at vælge den fragt-løsning der passer bedst til én, når man får leveret vores ungarske vin på abonnement.

Endnu engang, vi beklager meget den situation du kom ud for.

Med venlig hilsen, Kasper Christensen
Indehaver af winen.dk

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
Og den første, vi smagte, var en dejlig "kef" - mere harmonisk, end jeg jeg huske druen år tilbage

5 février 2024

Hej Alex
Dejligt at høre at der kom en glædelig overraskelse med den første vin. God fornøjelse med resten.

God vin og god service

Specialt deres blå hvid vin er god.

6 janvier 2024

Hej Johnni
Vi er super glade for at vinene faldt i din smag - tak for din ordre!

Noté 5 sur 5 étoiles

Finally decent Hungarian wines abroad!

Incredible service from first discussion to beautiful wines!
I heard about this site from Bortodoor in Hungary, and asked about wines delivered to Denmark when I was in a conference there. Kasper and his Sister Julie fixed a fantastic box, within a couple of days, delivered to my temporary place, with a handwritten note of love.
Sauska 7, Feind Cf and Kolonics Furmint shared with my Nordic friends, thank you!

29 septembre 2023

Hi Suze
We appreciate your review very much and are happy to hear that you enjoyed the wine with your friends!

/Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde købt fem flasker ungarnsk hvidvin hos Winen. Da jeg hentede pakken var tre af dem utætte. Ikke hvad jeg havde regnet med. Men Winen reagerede prompte på det og tilbød mig pengene tilbage eller tre nye vin. Fejl og uheld kan ske, og det at der kompenseres så hurtigt for det, viser for mig, at det er en firma, som gerne vil yde en god service. Og de tre nye vin var også gode.

26 septembre 2023

Hej Martin
Vi er super glade for at du nød vores ungarske vin - og er også glade for at vi kunne løse den uheldige situation for dig.

Tak for anmeldelsen.
Venligst, Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og sikkert pakket

Kan klart anbefale andre at handle gennem winen.dk

4 septembre 2023

Hej Rasmus
Mange tak for din anmeldelse. Håber du har nydt vores ungarske vin.

/Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin og hurtig service

Meget fin og hurtig service. Også en lille personlig hilsen med da vinen kom. Meget sødt👍

22 août 2023

Hej Steen

Vi er glade for at pakken ankom uden problemer - håber ligeledes vinene falder i din smag :)

Venligst, Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt er nu til ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og bragt i orden. Jeg har fåret en super service og er glad igen.
Absolut mine varmeste anbefaling 😀

15 août 2023
Avis spontané

Hej Pia

Det er vi super kede af at høre.
Vi vil række ud til dig med det samme, for at finde ud af hvad der gået galt med indpakningen og/eller transporten - og sørger selvfølgelig for at du får tilsendt de vin der er gået til under transporten.

Vi beklager mange gange.

Venlig hilsen, Kasper Christensen
Ejer af Winen

Noté 5 sur 5 étoiles

Bougth a tasting box with 6 different…

Bougth a tasting box with 6 different wines. Very different wines. Good experience:-)

6 juin 2023

Réponse de Winen

We are very happy you enjoyed your tasting box and thank you for the feedback :)

- Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

Vinen kom frem i tide og meget sikkert…

Vinen kom frem i tide og meget sikkert emballeret. Har ikke smagt vinen endnu, men glæder mig meget.
Hyggeligt med en personlig besked i forsendelsen.

3 juin 2023

Hej Hans
Glædeligt at den nåede frem uskadt. Håber at du kommer til at nyde de tilsendte vin, når de en dag bliver åbnet.
Venlig Hilsen, Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

The package was perfect as well as the…

The package was perfect as well as the products! Can highly recommend this shop when you would like to try some Hungarian wine 😊

29 mai 2023

Réponse de Winen

Appreciate your review and we hope you will enjoy the wines!
Yours truly, Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtigt levering og fantastiske vine det virkelig smager godt.

29 mai 2023

Réponse de Winen

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du syntes om det!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus