Danniel Coiffure Avis 41

TrustScore 5 sur 5

4,8

Danniel Coiffeure er en af de få salonger jeg har været fornøyd med. Sarah er en riktig god elev og det er generelt set meget hyggeligt at være kunde i salongen. Muligheten for at bestille time on... Voir plus

Tager til Odense for at blive klippet hver 2. eller 3. mdr Bor ellers i Farum men en klipning hos hos Danniel er ikke bare i orden, den er super kvalitet. Mit hår er rimeligt kraftigt, og det er vigti... Voir plus

Kan kun anbefale denne salon - det stråler af positiv energi ligeså snart man træder ind af døren, og man bliver mødt af glade ansigter. Er blevet farvet og klippet mange gange, har hver gang fået god... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Den bedste frisør

Den bedste frisør, jeg nogensinde har haft. Jeg startede med at blive klippet ved ham, da jeg startede studie i Odense, men har følt mig nødsaget til at fortsætte ved ham efter at være flyttet til Sønderjylland igen. Det er en helt utrolig kundeservice og ekspertise, og man kan være helt sikker på at få et ærligt svar, når man spørger ham til råds omkring sit hår.

18 avril 2026

Tak tusind tak til Daniel for den…

Tak tusind tak til Daniel for den fantastiske klipning og den vidunderlige hårfarvning 💗🔥💥 Et virkelig smukt stykke arbejde 💯💥❤️‍🔥 Bravo 👏👏👏

10 mars 2026

Quality

Beautiful salon, very friendly staff and great profesionnalism. Danniel cuts very well. I highly recommend.

26 février 2026

Tak for god behandling!

Fik en virkelig god behanding idag af både eleven Emily, som jeg havde booket og af ejeren Danniel. Følte mig godt taget imod fra start til slut af dem begge og var meget tilfreds med resultatet af reflekser og klip udført af Emily. Der er en rar stemning i lokalet og blandt de to. Så jeg kommer absolut igen! :-)

21 novembre 2025

Bedste frisør på Skibhusvej!

Jeg var i dag den 19/11-2025 nede og blive klippet for første gang hos Daniel Coiffure på Skibhusvej. Blev klippet af Emily, som jeg er meget tilfreds med! Det var en rigtig god oplevelse, hvor Emily både var god til at forstå hvad jeg ønskede af frisure, men samtidig med gav den bedste service. Emily er rigtig sød, og det samme med Daniel, man kunne mærke den gode stemning. Jeg vil helt klart komme der igen og blev klippet, jeg kan virkelig anbefale at blive klippet hos Daniel Coiffure på Skibhusvej! 😀👌🏼
- Rebecca

19 novembre 2025

Dygtig og behagelig

En super dygtig, behagelig og detaljeorienteret frisør. Desuden har han altid nogle dygtige og søde elever. Har først lært frisørsalonen at kende i år. Er blevet til en fast kunde.

OBS: hvis du har langt og tykt hår, så er det her du skal klippes!

13 octobre 2025

Danniel

Danniel giver altid en god behandling

16 avril 2025
Logo de Danniel Coiffure

Réponse de Danniel Coiffure

Tusind tak🙏

Har brugt Danniel i flere år til mit…

Har brugt Danniel i flere år til mit skæg.
Altid perfekt resultat og god stemning når jeg er på besøg. Helt klart et besøg vær

9 avril 2025
Logo de Danniel Coiffure

Réponse de Danniel Coiffure

Vi er også glad for at have dig Sune🙏