Duracell rechargeable batterys lose there charge to quick then after a few charges thay come up with errors on there own charger, so what's gone wrong with this company. I have now decided to go back... Voir plus
Leaking batteries have destroyed 9 devices at my company over the last 3 years. All devices were in use at least weekly and none of the batteries were allowed to go dead in the devices. Sending pict... Voir plus
Vroeger was alles beter, nou ja, Duracell batterijen in ieder geval wel. Waar ze ooit echt NIET lekten, heb ik nu keer na keer dat ze gaan lekken. Een witte chemische stoffige substantie in mijn app... Voir plus
pile super sicure anche per i più piccoli ho avuto l'onore di poter provare le pile con tecnologia baby secure, e devo dire che mi sento più sicura a lasciare i miei figli liberi perchè so che non... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Trusted everywhere, Duracell provides a wide range of batteries and Smart Power solutions for virtually all of your power needs, including flashlights, portable chargers, and more. Get detailed Duracell battery and power solution product information, tools and educational resources, plus special offers here at the official site for Duracell.
Les gens ont aussi consulté
Duracell batterier lækker igen og igen...
Har flere gange oplavet at Duracell batterier er lækket. Senest i 3 thermostater og noget af børnenes legetøj. Thermostaterne stod ikke til at redde. Legetøjet var ikke så medtaget.
Har skrevet flere gange til Duracell og medsendt billeddokumentation uden at have modtaget svar på mine henvendelser. Har haft ringet til dem, hvor de lovede at vende tilbage indenfor en uge - den er gået flere gange.
Ikke nok med at deres batterier lækker. Deres kundeservice er elendig og useriøs.
Aldrig mere Duracell batterier - hverken hjemme eller i virksomheden.
At cykle i mørke
Hej Duracell
Jeg har købt 3 stk cykellygter fra Duracell og kan ikke anbefale at benytte disse.Når man kører i et hul eller bare over en lav kant går lygten ud og man kan ikke se en disse . Den kan så tændes igen men det er lidt svært at slippe styret for at tænde for lygten hvis der er ujævnt. Det sker mindst 5 gange på min vej til arbejde.Har prøvet alle 3 lygter men det er det samme. Hvordan kan man få Ce godkendt en lygte der ikke virker når man virkelig har brug for at se de huller der er og kommer forude.Ellers er der godt lys på når den ikke er gået ud.
Ringe produkt / ringe service
Jeg har netop haft en kedelig oplevelse. Flere friske Duracell batterier væsker/smuldre indhold ud af kappen. Og der er ikke tale om udløbsdato eller fejl-/ misbrug.
Så jeg skrev en mail til dem der står for salg af Duracell i Danmark.
Deres svar var dette::::
Tack för ditt mail, hoppas det är okej att mitt svar är på svenska.
Duracell batterier är utformade med en säkerhetsventilmekanism som aktiveras och kan leda till läckage när batterierna utsätts för missförhållanden. Några av de händelser som kan leda till läckage inkluderar:
• Batterier som överurladdat, som tas ut av enheten eller installeras bakåt i anordningen;
• Batterier som lagras felaktigt kan kortslutas genom kontakt med metallföremål (t.ex. mynt, nycklar, eller gem) och läcka eller brista, vilket kan skapa en säkerhetsrisk;
• Misskötsel av batterier eller att utsätta batterier för andra missförhållanden, inklusive lagring i extrema temperaturer under längre tidsperioder (dvs extremt varm eller kall). Någon av följande händelser kan leda till en överurladdning:
1) Enhet oavsiktligt lämnas i läge "på" under längre tidsperioder.
2) Enhet fortsätter att dränera batterierna i "off" -läge.
3) Enheten inte stängs automatiskt av när batterispänningen är låg.
4) Begagnade / gamla batterier blandas med färska / nya batterier.
5) Olika märken eller typer av batterier var blandat.
Kan du känna igen någon av dessa situationer med enheten och batterierna ?
Med vänlig hälsning / Best Regards
Kundservice
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ja - så måtte jeg skrive tilbage, at jeg kan IKKE genkende nogle af disse situationer. Det er tre ENS Duracell , som er brugt under HELT NORMALE forhold.
Det eneste der mangler deres beskrivelse er om ansvarsfraskrivelse Krig, Naturkatastrofer o.l. SÅ er de dækket helt ind.
Sammenfatningen er bare - og efter deres svar - at jeg IKKE køber Duracell batterier mere.
syrer løber ud af duracell
syrer løber ud af batterier, ingen garanti siger Davidsen
Kvalitet
Duracell holder faktisk længere. Det er et seriøst kvalitetsprodukt.
ordine pila x fotocamera
Consegna impeccabile in 10 ore e prodotto eccellente ....grazie
Esperienza positiva
Il 26 feb. ho ordinato 2 batterie per fotocamera, il 2 marzo DHL me le consegna tempi decisamente brevi senza alcun aggravio economico oltre il costo delle batterie, la qualità delle batterie spero sia all'altezza della fama della DURACELL. Esperienza decisamente positiva.
Ligesom en anden skrev: Hold jer væk
For et par dage siden opdagede jeg at min vejrstation havde 2 batterier som lækkede. Den fungerede stadigvæk med 1,4 volt på hvert af de to batterier af fabrikatet Duracell. Den slags skulle jo egentlig slet ikke kunne ske efter deres eget udsagn, men det er desværre sandheden.
Syre der er kommet ud er umulig at stoppe, så i nær fremtid er den til at smide ud, blot fordi Duracel ikke lever op til det de hævder at stå for.
Jeg har korresponderet med PROCTER & GAMBLE FORBRUGERSERVICE, firmaet som står bag. De vil have vejrstationen tilsendt sammen med de to batterier. De har fået fotos af såvel vejrstation, som batterier med voltmeter tilsluttet. På disse fotos kan man se der er masser af strøm, og man kan se de lækker. Min tillid til dem kan være i hullet af en en-krone, så jeg sender intet af sted.
Jeg gætter på, at batterierne i dag produceres i Kina til ingen penge og sælges dyrt her så de kan få maksimal profit.
Duracell har ganske enkelt intet med det at gøre som vi kendte for år tilbage, så tag og køb nogle billige næste gang, de laves sikkert samme sted.
Bemærkning tilføjet den 16-04-2015:
Fabrikken har haft de famøse batterier til gennemsyn, og kunne ligesom jeg blot konstatere at de lækkede. De har imidlertid betalt erstatning for den skade syren har forvoldt, hvor jeg har ændret den ene stjerne til 3 stjerner.
Duracell - hold jer væk
Jeg kan slet ikke genkende at Duracell er gode batterier!!
Alle de Duracell batterier jeg har købt til min blitz til mit spejlrefleks kamera er løbet læk LANG tid før sidste brugs dato. Første gang ødelagde det blitzen. En helt ny blitz til 800 kr. Da jeg kontaktede kundeservice sagde de, at det kunne de da virkelig ikke forstå for det skete da aldrig. Men jeg kunne prøve at rense blitzen med vand og eddike for at få det af. Hvis min blitz så ikke virkede igen, så ville de kigge på sagen. Så det gjorde jeg - og blitzen kunne da også tænde igen - men den kunne bare ikke "se" at der var strøm på batterierne, så den blev ved med at skrive at der ikke var mere. Og jeg skiftede og skiftede - indtil vi fik den ide at prøve batterierne i en anden blitz svogeren havde - og der var 100 % strøm. Så det var altså blitzen der var blevet ødelagt. Den kunne maks tage 2-3 billeder, så troede den der ikke var mere strøm. Men fordi den kunne tænde, mente kundeservice ikke længere det var deres problem.!!!!
Til sidst smed jeg den ud og købte en ny (til 800 kr). Købte igen Duracell for jeg havde jo fået af vide at det er de bedste batterier. HA. Jeg var ellers begyndt at fjerne batterierne hver gang efter brug for ikke at få ødelagt endnu en blitz. Men én gang glemte jeg det og 10 dage senere, da jeg kom i tanke om det, var det lige i sidste øjeblik - FOR DER VAR IGEN LÆKAGE I BATERIERNE. Denne gang dog kun meget lidt, så det var ikke nået at løbe ud i blitzen.
Jeg har siden da købt endnu et hold Duracell - og det samme skete. Denne gang lå de heldigvis i lommen på kameratasken, så det var "kun" den der blev ødelagt!
SÅ ALDRIG MERE DURACELL til mig. Det skal lige siges at ALLE de andre batterier jeg har købt BILLIGERE, har ALDRIG gjort det. Rigtigt de holder ikke strøm helt lige så længe - men det er trods alt bedre og meget billigere end at skulle købe nyt udstyr hele tiden pga. dårlige produkter.
Og hvis du tror det er noget jeg gør forkert - så en lille detalje. På mit arbejde køber de hovedsageligt Duracell til lygter, mus osv. Og den kasse vi lægger batterierne i, når de ikke duer mere - der er det "pudsigt" nok næsten alle Duracell batterierne der altid løber læk!. Og KUN dem. De andre "ukurante" som sporadisk bliver købt - de løber aldrig læk.
Så mit råd er - med mindre det er et produkt som du bruger rigtigt meget - og dermed skifter batterier på meget tit, så du dermed kan tage problemet inden det sker, så brug aldrig Duracell! Det er ikke pengene værd - medmindre du er helt vild med at få ødelagt dit udstyr!
Maj-Britt
Nyk. Sj.
Ganske fine batterier...
...og rigtig god kundeservice.
1) Har stort set altid brugt Duracell og er godt tilfreds. Jeg har prøvet mange forskellige brands, men vender altid tilbage til Duracell - bortset fra mine genopladelige batterier.
2) Vi var meget uhældige ved at et batteri sprag i vores tastatur. Tastaturet virkede ikke ved nye batterier eller efter kundeservice's renseanvisning. Derfor fik vi refunderet omkostningen til tastaturet.
Alt gik virkelig hurtigt og enkelt - med en rigtig venlig hjælp fra kundeservice.