Peter gav en rigtig hurtig, god service, da vi havde mistet 4 skruer til en Einhell Kantskærer. Vi har tidligere købt flere Einhell produkter, som virkelig har levet op til vores forventninger.
Havde en fantastisk oplevelse fra Peter H Staub fra service support som man skal lede længe efter ,fremover vil jeg hælde totalt til einhell produkter . M. V. H. Jan Høxbro Service Suppor
Bedre service fås nok ikke mange steder. Service folkene i Risskov yder en hel igennem fantastisk service. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til dem og deres måde at takle kunder på. Tak til jer... Voir plus
Etter 23 mail og mange tlf nekter de og ta i mot reklamasjon på en pumpe de sendte feil. De nekter og ta retur, selv om det er de osm har gjort feil og de netker og refundere pumpen som er ubrukelig.... Voir plus
Veldig god service!!
God og venlige hjælp
Havde en udfording med et købt produkt.
Fik hurtigt afhjulpet udforingen af Einhell's danske service afdeling (Emil) på en god og venlige måde
Så alt i alt en god oplevelse
Deres service afdeling var søde
Deres service afdeling var søde, høflige, hurtige og fik hurtigt afgjort min sag.
Desværre var forbindelse mellem salgsleddet (Elgiganten) og Einhell ikke helt uden knaster, men det blev løst igen høfligt, dog ikke så hurtigt.
Men alt i alt en fin oplevelse
Ubrukerlig service, STAY AWAY this FRAUD company...Etter 23 mail og mange tlf nekter de og…
Har opprettet sak med dem i forbrukertilsynet for og få dem fjernet fra markedsplasser i flere land. Så dette ender nok i retten.
Useriøst brand--
Useriøst brand--
Forsøgte at registrere en række produkter købt for en måned siden for at udvide garantien fra 2- til 3 år,
men Einhells side siger allerede at garantien er udløbet.
Typisk kinabrand svindel,hold jer væk, man kan lige så godt købe Biltema, Harald nyborgs, eller jem og fix mærke--
Den 2100 kr dyre sav (uden batterier og garanti) kan ikke engang save lige..