Vinen blev leveret hurtigt og uden problemer af nogen art. Forsvarligetemballeret (hvilket ikke altid er tilfældet!) Glæder os tik at smage den! Jeg har kun ´én anke: Savner den fysiske, hyggelig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Altid en fornøjelse at handle med Erik Sørensens vin, de har et meget dygtig team med rigtige gode kompetencer, der kan klare svar på alle spørgsmål vedr. vin og komme med gode råd til hvilken vin de... Voir plus
Imponeret! Jeg købte 6 flasker rimelig kostbar vin fra Erik Sørensen Vin. Hjemmesiden fungerede godt, fleksible betalingsmuligheder (mobilePay, MC, Dankort, etc.). Varen blev leveret hurtigere end fo... Voir plus
Erik Sørensen Vin kan absolut anbefales. Altid fornem ekspedition i forretningen - samt første-klasses varer. Dog - trækker det alvorligt ned for os, at varerne bliver lagt foran ens hoveddør, så "al... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Erik Sørensen vin er en kvalitetsbevidst og anerkendt vinhandel med både online- og butikssalg til B2B, B2C og HoReCa. Vores mission er at give danskerne muligheden for at drikke god vin fra producenterne, der brænder for den vin, de laver. Vi er passionerede omkring vin og ønsker at dele den passion med andre gennem gode vinoplevelser, personlig rådgivning og højt serviceniveau. Vi er den foretrukne vinformidler for en lang række anerkendte restauranter og virksomheder samt tusindvis af privatkunder.
Coordonnées de contact
Fredensborg Kongevej 57, 2980, Kokkedal, Danemark
- +45 43469900
- kundeservice@eriksorensenvin.dk
- www.eriksorensenvin.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Har tilmeldt mig vinskolen og er yderst…
Har tilmeldt mig vinskolen og er yderst imponeret over både vin og materiale.
Alt er perfekt.
Alt er perfekt.
Kæmpe udvalg, fornuftige priser, hurtig levering ved online køb. God service ved udsolgte varer.
For dårligt ikke at tilbyde gratis levering på større ordrer..
Gode produkter, flot udvalg og hurtigt levering … Men det passer ikke rigtig til “brandet” ikke at tilbyde kunderne gratis levering på større ordrer … hvilket er industristandarden, også hos konkurrenterne.
Super fin service
Super fin service. De svarer hurtigt på henvendelser og er meget løsningsorienteret. Leverancen kom hurtigt og hjem til os selv. Pakkebuddet var flinkt.
Vinskolen virker meget spændende - Hurtig levering.
Hurtig levering.
Vinskolen er et fedt koncept. Jeg glæder mig til at lære mere omkring vine og prøve nogle anderledes vine end de standard vine man altid køber.
Vinen blev leveret hurtigt og uden…
Jeg har kun ´én anke: Savner den fysiske, hyggelige butik på Bernstorffsvej! Net-handel er godt; men kan ikke erstatte den personlige kontakt.
Mvh. Poul Sebbelov
God vin og troværdigt firma
Kontaktede dem i forbindelse med en vin de havde udsolgt. Fik hurtigt svar retur og ny leveringstid. Info passede på en prik og vin bestilt og leveret til tiden og i fantastisk kvalitet. Kan varmt anbefale dette firma
Alt var fint!
Jeg fik hvad jeg betalte for til en god…
Jeg fik hvad jeg betalte for til en god pris,
Og det var pakket forsvarligt ind👍
Gode vine
Gode vine, hurtiglevering. Venlig betjening ved telefonkontakt samt ved afhentning af ordre.
Skøn og dejlig vin til prisen
Skøn og dejlig vin til prisen. Perfekt levering iflg. aftale/meddelelse. SUPER
December 2025
Gode råd og super service
Gode råd og super service. Mit foretrukne sted når der skal købes vin. Er aldrig blevet skuffet.
God hjemmeside. fleksible muligheder for betaling og levering
Købte tre specifikke hvide vine fra hjemmesiden. Afhentning fra lager i Kokkedal var med god service.
Betalt på forhånd via Mobile Pay og pengene først trukket efter levering.
God service ifm en dag til dag levering
Bestilte en vare der ikke var på lager
Bestilte en vare, der viste sig ikke at være på lager. Blev kontaktet og spurgt om den skulle afbestilles eller om jeg kunne vente den uge, det ville tage om at komme hjem. Personlig og serviceminded henvendelse, tak for det 😉

Réponse de Erik Sørensen Vin
Alt leveret korrekt og hurtigt
Flexible mht ordre og pris!
Flexible mht ordre og pris - god dialog - faktisk er de supernuttede hos Erik S
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.