4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

Yderst professionel oplevelse med Gitte…

Yderst professionel oplevelse med Gitte og hendes søde og dygtige team. Vi har før haft udfordringer med, at rengøringsfirmaer ikke kunne sætte sig ind i vores behov som virksomhed, hvilket har været til gene og irritation. MEN her har vi fået en god dialog fra start, hvor vores virksomhed kommer først i køen, som gør at alt bare kører streamlined. Og vi har faktisk trygheden til bare at læne os tilbage på denne post nu, for vi ved, det bliver gjort, og gjort godt. Tak for godt samarbejde, som vi gerne ser fortsætter langt ud i fremtiden!

17 novembre 2023

Super rengøring og rart personale

Super rengøring og rart personale. De er altid venlige, når man møder dem på arbejdet! Rengøringen er der intet at sætte en finger på heller!

2 novembre 2023

Réponse de Jysk Totalservice ApS

Tusind tak for de smukke ord

God rengøring og imødekommende rengøringspersonale

Vi har brugt dem i forbindelse med erhvervsrengøring, der hvor jeg arbejder. Vi er altid tilfredse, og der har aldrig været en finger at sætte på rengøringen. Rengøringsdamen, som gør rent ved os, er altid smilende og imødekommende 👍🏻

6 novembre 2023

Réponse de Jysk Totalservice ApS

Tusind tak for de pæne ord

Kan ikke anbefale dem!

Kan ikke anbefale dem!
Skulle have lavet flytterengøring. Da de var færdige tog jeg op og kiggede. Komfuret var ikke taget, radiatorer var ikke taget og kalk på fliserne. På min foranledning tog de ud dagen, og tog det de havde “glemt”. Alligevel til flyttesyn opdager vi at der er ikke gjort rent ovenpå køkkenskabene, så den skal jeg betale for.
Jysk totalservice gav et afslag på 500,-.
Mener ikke det burde være nødvendigt at tjekke deres rengøring!

12 mai 2023

Réponse de Jysk Totalservice ApS

Tak for din anmeldelse, vi er rigtig kede af din dårlige oplevelse og beklager rigtig meget.
Vores assistenter er mennesker og ikke maskiner, og der bliver begået fejl og derfor havde vi jo også den snak hvor du fortæller at du skulle betale op til 500 kr. til boligforeningen,
det er selvfølgelig os der skal betale de 500 kr. som vi aftalte.
vi begår fejl en gang i mellem, men vi løber ikke fra dem og derfor havde vi også dialogen bagefter.
Endnu en gang beklager vi rigtig mange gang.

De Bedste hilsner
Jysk Totalservice

Helt igennem en rigtig god oplevelse

Kan helt klart anbefale Jysk Totalservice Aps

Jeg havde brug for hjælp til flytterengøring, og blev mødt med en professionel og venlig imødekommenhed fra start til slut.

De sørger for at dobbelttjekke om kunden er tilfreds med arbejdet før afregning, og har rimelige priser.

5 stjerner!

7 juin 2021