Mariagervejensgrill Avis 16

2,0

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

Vi fik leveret mad hertil aften

Vi fik leveret mad hertil aften, som var kold og min pita gik i opløsning da jeg tog den ud af papiret og sjappet. Og min mands pølsemix var kold og tør?? Sig mig engang når man betaler næsten 100kr for levering, hvorfor er det så elendigt Håber bixen bliver lukket. Sidste gang vi har bestilt derfra

27 mars 2026

Mega dårlig service

Mega dårlig service.
Deres medarbejdere taler dårligt om kunder.
Og så ved de slet ikke hvad de laver. Kan ikke finde ud af at overholde de tider de giver med hensyn til mad.

10 octobre 2025

Vi bestilte 1x bacon/cheese burger

Vi bestilte 1x bacon/cheese burger, 1x cheese burger og 1x pølsemix.

Bollerne var kolde, bøfferne var meget well done, osten var næsten fordampet, der var ingen løg i burgerne, thousand island dressing og ikke burgerdressing, baconen var stegt til ukendelighed og pomfritterne var slatne.
Aldrig har vi fået så kedelig en burger.

Og det var ellers dyrt nok!

Slet ikke en anbefaling værd!

14 juin 2025

Jeg ventet i 35 min på vores mad også…

Jeg ventet i 35 min på vores mad også kommer man op og vi får koldt mad, som har stået på bordet og alles hår hænger ned i det også ikke nok med det var det den forkert bestilling de havde lavet os.. Har ALDRIG oplevet så dårlig service, at vi måtte gå der fra tingen sejler og spildt peng. Hvilken behandling!

17 juillet 2024

Ej...nu køber jeg ikke mad derfra…

Ej...nu køber jeg ikke mad derfra mere!! Bad om en flæskestegs sandwich med sprøde svær! Vejede for sjov de totalt slaskede bløde svær, og alt fedtet...113 gram var der!! Så kører jeg heller en del kilometer længere, til Enslev grill...de har gode flæskestegs sandwich!

7 mai 2024

Fuldstændig håbløst personale

Fuldstændig håbløst personale. 2 gange i træk har jeg fået det forkerte mad, til trods for jeg står face 2 face med ekspedienten og afgiver min bestilling og ser at hun skriver det ned. Maden smagte dog godt nok

7 avril 2024

Dårlig

Har betalt for en ekstra sauce, hvilket jeg ikke har fået..!
Har fået salat som jeg frabad mig.
Maden skulle være klar til afhentning kl. 17.37 den var ikke engang påbegyndt da jeg kom for at hente det. Så måtte stå og vente yderligere.

4 avril 2024

Smattet sandwich

Bad om kun lidt dressing. Fik: masser af dressing plus kylling stykker opvarmet i friture så da jeg kom hjem var hele sandwichen fuldstændig smattet og brødet helt gennemblødt. Kunne intet spise af det. Ekspedienten havde også mere travlt med at snakke med sin kollega i stedet for at have fokus på varer og kunder. Søndag den 17 marts kl 16:50

17 mars 2024

Tørt og kedeligt mad, dårlig service

Servicen var ikke særlig god, ekspedienten var ikke til stedet.

For os virkede det meget mærkeligt at det ikke var puttet dressing direkte på kebabmixet. Pomfritterne var tørre og salten var ikke fordelt rundt på pomfritterne. Der var en lille håndfuld kebab på begge kebabmix, ligemeget om vi havde købt en lille og en stor.

Overordnet en meget skuffet omgang.

Ikke et sted vi vil fortrække igen

30 janvier 2024

Der er lukket

Jeg ankommer 10.15 så der var åbent skiltet var ude så tænkte de har åbnet kommer ikke der normalt så vidste ikke de først åbner kl 11. Jeg kommer ind for smidt i hoved at de først åbner kl 11 men hvorfor er deres skilt så ude? Hold kæft en sur blondine der stod der første og sidste gang jeg kommer der.

29 septembre 2023

Mariagervejens Grill NEJ TAK!

Mariagervejens Grill var på et tidspunkt ejet og drevet af Anders, der tidligere havde Udbyhøj Grillen. Dengang han var bestyrer af mariagervejens, var det byens bedste grill sted, ovenikøbet med byens bedste priser.

Nu er der nogle små kvinder der har overtaget forretningen, er ret sikker på det er nogen der arbejdede der under Anders i sin tid.

Nu får man 2, og ja, du læste rigtigt… 2 (T-O) nuggets med til en børnemenu…. Deres frikadelle burger smager ufatteligt surt, og der er brugt en dårlig omgang frika-let modsat dengang hvor det var hjemmelavet og smagte vidunderligt! Deres jumbo burger er også nærmest uspiselig.. Det virker mere som om de prøver at gå viralt på TikTok fremfor at tilfredsstille sine kunder… Der var kun 2 på arbejde, og der var SINDSYGT travlt. Folk ventede op imod en time på en hotdog, og så står de og kun er 2 på arbejde, og bliver fornærmede når kunderne nævner det…..
Useriøse mennesker, der er helt malplaceret der hvor de er. De skal ikke styre en grill- slet ikke ødelægge byens bedste sted. Hvilket jo desværre allerede er sket nu! :-(

Øv øv, træls når der er et godt sted i Randers, så eksisterer det aldrig mere end et par år, før der er nogen der skal ødelægge det. Randers må bare ikke have succes

3 août 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit