À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de motos
  2. Magasin de motos

Informations provenant de diverses sources externes

Moto Puro staat voor 100% uit Ducati. Verkoop, (kleding-)shop en werkplaats onder een dak.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Mooie zaak vol Italiaanse motoren

Mooie zaak vol met o.a. nieuwe en gebruikte Ducati en Benelli motoren.
Wij werden hartelijk ontvangen, men nam zich de tijd voor ons en we kregen koffie.
Ik heb een goede vergelijking kunnen maken en mijn MP3 motorscooter kan ik inruilen.
Deze mooie zaak en het vriendelijke personeel geven ons een goed en welkom gevoel.

24 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Mensen met passie voor het vak

Via een vriend kwam ik terecht bij Moto Puro voor mijn eerste motor. Een warm bad zogezegd. Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Je krijgt goed advies en ze nemen de tijd voor je. Ook op het gebied van service ben ik dik tevreden. Met een haal en breng service voor de winterbeurt voor je motor word je geheel ontzorgd. En Moto Puro organiseert ook regelmatig leuke events. Even genieten van Italiaanse schoonheden op 2 wielen? Rij dan even langs Moto Puro in Nuenen: de koffie staat er klaar en de showroom staat vol moois.

30 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi bedrijf met vriendelijke mensen…

Mooi bedrijf met vriendelijke mensen welke verstand van zaken hebben.
Ben zeer tevreden over zowel de aanschaf van mijn motor als het uitgevoerde onderhoud.
Ik kan iedereen aanraden hier eens langs te gaan.

Tom

3 septembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Vreemd geluid na reparatie.

Vreemd geluid na reparatie.

Ik heb in februari dit jaar mijn motor een beurt laten geven en de distributie riem laten vervangen bij Moto Puro. Daarna ging ik een proefrit maken en tot mijn verbazing met het optrekken hoorde ik een vreemd bijgeluid wat voor de reparatie niet zo was.
Dit heb ik meteen aan hun vermeld en ben ook meteen terug geweest. Ze hebben hier naar gekeken en zeiden dat de kappen los zaten en ze hadden deze aangedraaid. Maar het vreemde bijgeluid was er nog steeds. En dit was goed te horen. Volgens de monteur was er geen bijgeluid en niks mis met de motor. Dit heb ik maar aangenomen en ben gaan rijden met de motor.

Naarmate dat het warmer werd ben ik met een open helm gaan rijden, waarbij het bijgeluid steeds vervelender werd. Hierdoor ben ik terug gegaan naar Moto Puro en daar hebben ze weer de motor nagekeken en daar praatte de monteur over speling aan de aandrijving. Het zou volgens de monteur aan het koppelingshuis moeten liggen. Ik vond dit al vreemd, zelf merkte ik niks van de speling. Maar op hun advies hebben ze de koppeling uitgebouwd om te controleren of de speling niet op het koppelingshuis zat. Ik kreeg toen te horen dat er niks mis met het koppelingshuis was. Opeens begon de monteur over geluid te praten van de aandrijving. Dit vond ik ook al vreemd, het zou eerst speling zijn en dan opeens geluid. Ik heb daar 450,- voor moeten betalen. Maar hierbij was het bijgeluid nog steeds niet mee opgelost. Ze hebben nu 2 keer de kans gehad om dit probleem op te lossen maar hun ontkennen dat ze het bijgeluid horen.

Ik ben toen naar een andere garage gegaan en hun hebben wel het geluid geconstateerd na een proefrit, het geluid wat ik hoorde. En ze hoorde ook het geluid wat Moto Puro hoorde aan de aandrijving, en bleek simpelweg dat de ketting droog was en alleen in gesmeerd hoefde te worden. Hun hebben de reparatie van de distrubutie riem wat uitgevoerd was na gecontroleerd, en kwamen ze tegen dat er gewoon een bout los zat. Dit was opgelost in 5 min tijd!

Als Moto Puro de reparatie na had gelopen, dan had ik geen 450 euro voor niks hoeven te betalen. Ze hebben mij een tegoedbon aangeboden van 450 euro maar daar heb ik niks aan als ik mijn vertrouwen kwijt ben in hun want ik kom hier niet meer. Op zijn minst hadden ze mij de 450 euro terug kunnen betalen aangezien dit hun fout is geweest, maar dat doen ze niet. Ze geven hun fout niet toe.

Aan de balie zijn ze allemaal lief en aardig en geven goede uitleg maar als ze een fout maken dan zijn ze niet thuis.

7 septembre 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus