1. Société d'import-export
  2. Service de réparation d'ordinateurs
  3. Service de crypto-monnaie
  4. Service technique
  5. École professionnelle

In 2016, in order to provide better technical support and services for miner maintenance friends, as well as for the development of blockchain technology and cryptocurrency, Zeus Mining Hong Kong International Co., Ltd. was established in Hong Kong. Our main business includes: wholesale and sale of miner accessories and maintenance tools, sales of new and used ASIC miners, wholesale of Antminer repair parts and tools, technical guidance for hash board repair, miners' cooling kits (air cooling, oil Cooling and water cooling) for sale, ASIC miner maintenance guidance, medium and large mining farm construction guidance, miner maintenance technician training, etc.

Information importante

4,7

Very helpful respond quickly

Very helpful respond quickly, nothing to say 👍👍👍

20 mai 2026
Logo de ZEUS MINING

Réponse de ZEUS MINING

Thank you so much for your wonderful review! We are deeply honored to learn that you are satisfied with our service. We sincerely appreciate your support!

Arnaque totale vous payer vous…

Arnaque totale vous payer vous commencer à miner et ils vous demande de payer des frais pour l'électricité jusque là je suis d'accord et une fois payer les frais de maintenance vos serveur reste bloqué et il vous réclame toujours et toujours les frais de maintenance. Donc vous leur verser de l'argent pour rien. SITE A ÉVITER!!!

1 août 2022
Logo de ZEUS MINING

Réponse de ZEUS MINING

Nous sommes vraiment désolés que vous ayez été trompé.Bien que nous ayons demandé nos coordonnées légales sur notre site Web, il y a encore des escrocs qui prétendent être nos employés ou enregistrent des noms de domaine similaires et prétendent à tort être nos projets.
Veuillez vérifier ici, en plus des informations de contact correctes ici, ne croyez aucune autre personne ou entreprise qui est ZEUS MINING.
Nous essayons de résoudre la récurrence de tels incidents par des moyens légaux.
------------------------------------------------------------
We are very sorry that you have been deceived. Although we have prompted our legal contact information on our website, there are still scammers who pretend to be our employees or register similar domain names and falsely claim to be our projects.
Please check here, in addition to the correct contact information here, do not believe any other person or company that is ZEUS MINING.
We are trying to resolve the recurrence of such incidents through legal means.

très bons produits avec des prix à la…

très bons produits avec des prix à la portée qui sont très convenables à la qualité des produits. J'ai reçu mes produits dans les délais convenus j'en suis vraiment très satisfaite. le service est juste très bien que ça soit avant ou après vente sans parler de la qualité des produits. Rien à dire j'ai adoré.

16 mai 2022
Afficher les avis dans toutes les langues. (98 avis)