ANWB Verzekeren Avis 2 618

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

We zaten vast op Bali. Volgens de eerste dame van de ANWB alarmcentrale die we belden moesten we de bonnetjes van het verlengde verblijf bewaren voor de verzekering. Nu kregen we (een week later) een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben na onze vakantie bij thuiskomst ontdekt dat we een net aangeschaft artikel niet meer terug vonden ondanks dat we zeer zorgvuldig met onze spullen omgaan. We waren erg treurig dat dit ondan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werd snel en duidelijk geïnformeerd door de medewerkster n.a.v mijn vraag of onze doorlopende reisverzekering met dekking Europa ook geldt voor Marokko. En dat is gelukkig zo !

Noté 5 sur 5 étoiles

De medewerkers hebben ons goed geholpen. Zij begrijpen precies wat wij nodig hadden om de verzekering van onze nieuwe auto af te sluiten. Ook hadden wij nog een openstaande vraag die de andere dag keu... Voir plus

À propos de l'entreprise

6. Compagnie d'assurance voyage

À propos de ANWB Verzekeren

Écrit par l'entreprise

ANWB Verzekeren

Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.

Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade

Alle ANWB Verzekeringen

🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.

📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.

⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.

♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Toutes les langues

Noté 5 sur 5 étoiles

Echte mensen aan de telefoon

Echte mensen aan de telefoon. Beleefd en goed geholpen.

11 mars 2026

Réponse : ANWB Verzekeren

Wat fijn dat we je goed van dienst konden zijn met vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon, Sjobhan!

Réponse : ANWB Verzekeren

Fijn dat we je snel van dienst konden zijn. Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden, Henk.

Noté 5 sur 5 étoiles

De medewerker heeft mij prettig te…

De medewerker heeft mij prettig te woord gestaan en duidelijke uitleg gegeven. Ook heeft hij direct de gevraagde wijziging doorgevoerd

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo Nicky, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat de medewerker je goed heeft geholpen met een heldere uitleg en de wijziging direct heeft verwerkt!

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

21 mars 2026

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat we je goed van dienst konden zijn!

Heel duidelijk

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo Alda, bedankt voor je positieve reactie. We zijn erg blij om te lezen dat je de verzekering als heel duidelijk ervaart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een vraag over mijn all risk…

Ik had een vraag over mijn all risk verzekering van mijn scootmobiel.
Ik werd netjes te woord gestaan.

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat we je vraag over de all risk verzekering van je scootmobiel naar tevredenheid hebben kunnen beantwoorden!

ANWB autoverzekering

De medewerker aan de telefoon heeft goed geluisterd en adequaat gereageerd.

5 mars 2026

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo Serko, bedankt voor je eerlijke review! We zijn blij te horen dat we je goed hebben kunnen helpen.

Top verzekering

Waren in eerste instantie vergeten schade te claimen
Maar na invullen schaderapport en inleveren rekening werd zonder problemen vergoed

18 mars 2026

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo Joke, wat fijn dat de schadeclaim na het indienen van het rapport en de rekening zonder problemen is vergoed. We zijn blij dat we dit zo voor je hebben kunnen oplossen.

Noté 5 sur 5 étoiles

een zeer goed en prettig gesprek alles…

een zeer goed en prettig gesprek alles is me duidelijk uitgelegd.
blijf vooral telefonisch bereikbaar voor de leden dat is erg belangrijk.

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo, wat fijn om te horen dat het gesprek zo prettig was en alles duidelijk is uitgelegd. We waarderen je feedback over de telefonische bereikbaarheid en nemen dit ter harte. Bedankt voor je eerlijke feedback!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geholpen hoe een wijziging…

Goed geholpen hoe een wijziging elektronisch door te geven

12 mars 2026

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo Ranjeet, fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat het duidelijk was hoe je de wijziging elektronisch kon doorgeven.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werd snel en duidelijk geïnformeerd…

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo Els, fijn om te horen dat je snel en duidelijk bent geholpen. Dan ga je met een gerust gevoel op pad, alvast een hele mooie reis gewenst.

Prima geholpen.

Prima geholpen.
Ga zo door.

Réponse : ANWB Verzekeren

Dat vinden we erg fijn om te horen! Bedankt voor de mooie woorden.

Dankjewel ANWB

Hoewel het contact vanuit een trieste aanleiding heeft plaatsgevonden, zijn alle zaken snel en adequaat opgepakt. Positieve ervaring in het telefonisch contact met de verschillende medewerkers gehad.

Réponse : ANWB Verzekeren

Hallo Guus, bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het erg fijn dat we je snel en duidelijk hebben kunnen helpen in een moeilijke tijd. Als je nog vragen hebt, staan we natuurlijk voor je klaar.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus