Beter Horen - Capelle ad IJssel Avis 48

TrustScore 4 sur 5

4,1

Duikerlaan 334, 2903 AC Capelle ad IJssel, Zuid Holland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vervanging van oordoppen... Samen overlegd welke het beste waren ivm nieuwe leverancier.. Professionele en heel vriendelijke begeleiding cq advies... Ik heb nu voor het eerst in 30 jaar oor... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Gehoor ging wat achteruit. Bleek dat het apparaat grondig schoongemaakt moest worden. Bij binnenkomst ( zonder afspraak ) direct geholpen en klachten opgelost. Dat is fijn geholpen worden. Nieuwe fil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn fantastisch geholpen, door volgens mij heet ze Edith.Super vriendelijk en heellll geduldig.Ze heeft er veel tijd in gestoken en de service is prima.Ik zal zeker iemand in mijn omgeving daar n... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben gezellig en prima geadviseerd door Jordy, bij Beter Horen Capelle a/d IJssel. Hij heeft alles prima uitgelegd en mij geholpen een goede keus te maken. De hoortoestellen bevallen goed, weinig... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Prima

Ik werd goed geholpen en duidelijke uitleg over mijn gehoor en gehoorapparaat

20 janvier 2026

Beste meneer den Ouden,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Capelle a/d IJssel, en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl. Met

vriendelijke groet,

Keurig geholpen.

23 décembre 2025

Beste meneer Heuvelman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Capelle A/D IJssel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Very good product plus a over welming…

Very good product plus a over welming professional assistance

9 décembre 2025

Dear Mr. Sebellin,

Thank you for your positive review.

We're glad you received excellent assistance from our colleagues at the Beter Horen store in Capelle aan den IJssel and that you're satisfied with our service. We hope you can enjoy your hearing again to the fullest. If you have any questions or need further assistance, please don't hesitate to contact us. You can contact the store directly, call 088 006 3909, or email klantenservice@beterhoren.nl.

Sincerely,

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, rustige adviseur en goede follow-up.

2 décembre 2025

Beste PP,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Capelle a/d IJssel en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke communicatie. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 4 sur 5 étoiles

Beter Horen in Capelle aan den IJssel: gewoon doen!

Ik vind Beter Horen in Capelle aan den IJssel een fijne en ook rustige zaak. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en voldoen zo goed mogelijk aan je wensen. Kortom een prima zaak.

21 octobre 2025

Beste Vengeal Dreams,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Capelle ad IJssel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 3 sur 5 étoiles

Service

Voor de aankoop en uitleg geef ik als cijfer een 9. Echter na een aantal weken was de verbinding tussen hoortoestellen en telefoon verbroken en ik heb op maandag ochtend gebeld, maar kon pas op vrijdag middag terrecht. Terwijl ik denk dat dit euvel om op te lossen voor jullie als technici enkele minuten werk is. Ikvind dit slechte naservice

2 septembre 2025

Beste meneer van Leerdam,

Bedankt voor uw reactie en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de aanschaf van de hoortoestellen en met onze uitleg hierover.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat er geen ruimte was in de agenda van uw Beter Horen winkel in Capelle a/d IJssel om op korte termijn een afspraak in te plannen voor het verhelpen van uw probleem met de verbinding. In verband met zieken en vakantie is de wachttijd in Capelle wat langer dan we zouden willen. Onze excuses voor dit ongemak. Misschien dat een andere vestiging in de omgeving een optie was, deze hebben wel eerder plek.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend deskundig en geduldig…

Ontzettend deskundig en geduldig geholpen ook over de evt verzekering door Jordy in Filiaal Capelle ad IJssel.

12 août 2025

Geachte mevrouw Hopman,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Jordy bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht bereikbaar en lang wachten…

Zeer slecht bereikbaar en lang wachten tot antwoord geeft.
Als je belt dan krijg je voicemail te horen en ze zeggen dat binnen 48 uur zal terugbellen maar helaas was vergeten of niks gebeld.

13 mai 2025

Beste Jeroen,

Bedankt voor uw review.

Onze excuses voor het ongemak. Wat vervelend dat u niet bent teruggebeld.
Wij hebben geprobeerd uw gegevens op te vragen om in contact te komen over uw ervaring. Helaas hebben wij niets ontvangen om u verder te helpen.

Graag komen wij met u in contact middels 088 006 3909 of klachten@amplifon.com.

De algehele behandeling.

De algehele behandeling.
De manier waarbij ik op mijn gehoor werd getest.
De beleefdheid waarbij ik werd aangesproken.

21 février 2025

Beste Angela Schilte,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn dat u goed geholpen bent door onze collega's. Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ongehoord!

De koptelefoon voor TV was defect
Ondanks het feit dat duidelijk in de handleiding aangegeven wordt dat deze afzonderlijk, dus zonder oplader te bestellen is,werd ik toch gedwongen het hele pakket aan te schaffen

15 janvier 2025

Beste H.H. de Goeijen,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas is uw koptelefoon voor de TV defect. Hiervoor had u  al eerder contact opgenomen. Destijds werd u al geïnformeerd over het feit dat wij het losse onderdeel niet leveren waarna u had besloten een nieuwe set aan te schaffen. Voor alle andere vragen, bent u altijd van harte welkom bij Beter Horen.

Zeer goede service!

Geweldig geholpen door Olga. Vanaf begin tot eind een helder proces wat we gingen doorlopen. Uitgebreid mogen testen.

3 décembre 2024

Beste Kevin de bot,

Bedankt voor uw reactie,

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega. We zullen uw compliment doorgeven aan de winkel.

Waardeloos

Zelfs als vaste klant kan je geen vraag stellen en moet je eerst een afspraak maken, als je tijdens pauze komt laat hij je gewoon wachten zonder te vragen wat je komt doen en gaat op zijn gemak buiten een peukje roken. Kortom waardeloze service.

9 septembre 2024

Beste Conny Gilbers,

Bedankt voor uw review.

Via Trustpilot hebben wij uw gegevens opgevraagd om in contact te komen over uw ervaring. Helaas hebben wij niets ontvangen om u verder te helpen. Graag komen wij met u in contact middels klantenservice@beterhoren.nl.

Vervanging van oordoppen...

Vervanging van oordoppen...
Samen overlegd welke het beste waren ivm nieuwe leverancier..
Professionele en heel vriendelijke begeleiding cq advies...

Ik heb nu voor het eerst in 30 jaar oordoppen die ik gewoon " niet voel" en het geluid mega goed weergeven...

Wat een verademing....en dit allemaal omdat beter horen investeerd in product en mens...

Dank...ik HOOR echt BETER

16 août 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus