Van nieuwe oortjes bleek er 1 niet goed af te sluiten en het is zelfs ongemerkt 1 keer uit het oor verloren. Plezierig geholpen en oortje iets opgedikt om te zien of dat helpt. En aangegeven wat... Voir plus
Lange Nering 7, 8302 EH Emmeloord, Flevoland, NL
Zeer vriendelijk en behulpzaam ik had gebeld dat mijn apparaat te hard stond ik kon de zelfde dag nog terecht en werdt gelijk opnieuw afgesteld
Klantvriendelijk en een goed luisterend oor hebben naar de wensen om het toestel goed in te stellen
Netjes geen poes pas geen valse beloftes gewoon woord is woord keurige medewerkers
Lange Nering 7, 8302 EH, Emmeloord, Flevoland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Plezierig geholpen en oortje iets opgedikt om te zien of dat helpt.
En aangegeven wat er moet gebeuren als dit niet voldoende zou zijn om probleem op te lossen.

Vreselijk ,
Openingstijden kloppen niet 2 maal voor gesloten deur!
Afspraak te maken over 17 dagen....
Kapot Hoortoestel.
Heb als klant afgezegd.
Ga in overleg met zorgverzekeraar.
Koop in tussentijd Chinese hoortoestellen(95 Euro)
Echt waardeloos bedrijf!
Goed geholpen. Samen tot oplossing die zo goed mogelijk voor me is, gekomen. Kostte wel een paar centen.

Réponse de Beter Horen - Emmeloord
Goede voorlichting,geduld duidelijke uitleg,vlotte rekening
Hartelijk bedankt hoor alles doe weer mee!
Ik vond de test heel goed, hoewel er achteraf toch
iets bijgesteld moest worden.
De service vind ik ook goed.