Ben zeer goed geholpen, heel goed geadviseerd en heb duidelijke instructies gehad voor en over het gebruik van de gehoorapparaten. Alles volgens afspraak verlopen, open en eerlijk gecommuniceerd over... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementKalverstraat 1, 4331 LZ Middelburg, Zeeland, NL
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Op maandag kan zonder afspraak de winkel bezocht worden voor klein onderhoud of aankopen. Maar de wachttijden lopen dan wel op omdat ook hulpvragen worden behandeld die langer dan een half uur tijd ve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik kom al sinds 2012 bij Beterhoren in Middelburg en wordt door Dave Kleijn altijd van een goed en eerlijk advies voorzien, tevens is een professionele audio ruimte tbv gehoor meting beschikbaar, va... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Kalverstraat 1, 4331 LZ, Middelburg, Zeeland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Tevreden klant.
Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Goede uitleg van vakkundige verkoper.

Réponse de Beter Horen - Middelburg
Ik zou Beter Horen aanbevelen.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Het uitproberen van 2 soorten hoortoestellen vond ik een goede ervaring om een beslissing te nemen.

Uitstekende informatie
Uitstekende informatie over gehoortest en prima uitleg bij de gehoorapparaten

Réponse de Beter Horen - Middelburg
Op maandag kan zonder afspraak de…
Op maandag kan zonder afspraak de winkel bezocht worden voor klein onderhoud of aankopen. Maar de wachttijden lopen dan wel op omdat ook hulpvragen worden behandeld die langer dan een half uur tijd vergen.

Mijn eerste set gehoorapparaten
Mijn eerste set gehoorapparaten… en wat ben ik fijn geholpen door Rebecca van beter horen Middelburg…
Zo blij dat ik weer kan horen
Nicoletta Hubregtse
Middelburg

Prima geholpen
Prima geholpen . Jammer dat ik problemen blijf houden met de nieuwe gehoorapparaten.

Gehoortest
Na een gehoortest kwam er een flink gehoorverlies naar voren. Meteen wordt er actie ondernomen een doorverwijzing naar de KNO arts wordt geregeld. Als daar alles is onderzocht weer terug naar beter horen. Daar wordt je deskundig geholpen bij het zo goed mogelijk aanpassen van je gehoor. Is het apparaat goed ingesteld dan mag je hem gratis twee weken proberen, en altijd langs komen mocht er iets zijn of bij vragen. Goede uitleg over kosten, verzekeringen en service. Erg tevreden met de service, uitleg en advies. Ik kan weer horen! Blij

Réponse de Beter Horen - Middelburg
Super goed geholpen medewerker naar mij…
Super goed geholpen medewerker naar mij geluisterd wat mijn wensen waren
Geduldig en vriendelijk geholpen!!
Geduldig en vriendelijk geholpen!!
Goed naar oplossingen gezocht!
Heel erg tevreden!!

Réponse de Beter Horen - Middelburg
Zeer vriendelijk ontvangen.er wed goed…
Zeer vriendelijk ontvangen.er wed goed naar mijn gehoorproblemen geluisterd en naar wat ik belangrijk vond.ook tijdens het instellen van de toestellen werd er rekening gehouden met hoe ik het zelf hoorde en wat ik prettig vond.alles wordt ook duidelijk uitgelegd en ze nemen er ruim de tijd voor.wel jammer dat je maar een heel beperkte keus hebt in hoortoestellen.

Zij zijn één en al oor
Er wordt rustig de tijd genomen. Voldoende aandacht en de nodige expertise om de gehoorapparaten goed in te regelen.

Réponse de Beter Horen - Middelburg
En savoir plus sur les différents types d'avis.