Beter Horen - Nunspeet Avis 23

TrustScore 4 sur 5

4,2

Ds. Martiniuslaan 4C, 8071 GW Nunspeet, Gelderland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede inlevingsvermogen over hoorverlies. Ruim de tijd om je hoorprobleem aan te geven. Een rustgevende dame die goede uitleg gaf en accuraat kan werken zodat ik weer een nieuw apparaat passend bij... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Een vriendelijke ontvangst. Een medewerker die met een vragenlijst en een audiogram mijn situatie in kaart brengt. De keuzes van hooroplossingen is ruim tegenwoordig. Daar wordt doorheen gelopen, het... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Kundig advies

Goede inlevingsvermogen over hoorverlies.
Ruim de tijd om je hoorprobleem aan te geven.
Een rustgevende dame die goede uitleg gaf en accuraat kan werken zodat ik weer een nieuw apparaat passend bij mij heb aangeschaft tot volle tevredenheid.

7 avril 2026

Beste Jo op de Noord Oost Veluwe,

Bedankt voor uw postieve beoordeling,

Wat fijn te horen dat u tevreden bent met de aanpak en uitleg over uw hoorprobleem. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

vriendelijk

vriendelijk, adequaat

7 avril 2026

Beste meneer Prins,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed en adequaat bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Nunspeet, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

beste mevrouw Bets- Boskamp,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Nunspeet en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende zaak en een goede en…

Uitstekende zaak en een goede en gastvrije ontvangst. Ook zijn zij erg deskundig.

27 janvier 2026

Beste meneer van Dorp,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Nunspeet, en dat u tevreden bent met onze service en deskundigheid. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

27 janvier 2026

Beste mevrouw de Bruin v/d Berg,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Nunspeet, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goed ontvangen

Goed ontvangen. Eerlijke voorlichting gehad. Fijn geholpen.

20 janvier 2026

Beste meneer de Groot,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Nunspeet, en dat u tevreden bent met onze service en eerlijke voorlichting. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat mij alles duidelijk is uitgelegd…

Omdat mij alles duidelijk is uitgelegd de bediening van de gehoorapparaten en wat de eigen kosten waren.

13 janvier 2026

Beste meneer Land,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Nunspeet en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Zo goed als nieuw

Mijn vader is afgelopen donderdag met zijn hoortoestellen naar deze vestiging geweest. Jarenlang is hij met deze zelfde toestellen naar andere vestigingen gegaan en steeds weer had hij dezelfde klachten: zijn hoortoestellen vielen uit; hij hoorde gebrom in zijn oor; het geluid klonk heel schel. De vestigingen stuurden de hoortoestellen weer terug naar de fabrikant, maar steeds zonder succes.

Totdat hij afgelopen donderdag naar deze vestiging ging, zijn hoorapparaat liet nakijken en liet schoonmaken. Hij hoort alles, zelfs de regen die tegen het raam tikte. Het is zo fijn om te merken hoeveel meer hij meekrijgt van conversaties en omgevingsgeluiden.

Bedankt! En een aanrader dus!

24 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Het advies van de categorie van de hoortoestellen

Op zich was de gehoortest goed afgenomen. Het vervolg bij het advies van de gehoortoestellen ben ik misleid, waardoor ik van de zorgverzekering geen vergoeding ontvangen heb. De audiciënne heeft mij verkeerd voorgelicht. Dat had beter en anders gemoeten.

8 juillet 2025

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij betreuren het ten zeerste dat u deze ervaring heeft na aanschaf van uw nieuwe hoortoestellen.
Na onderzoek in uw dossier zijn wij tot de volgende bevindingen gekomen. Tijdens de intake bleek dat u recht zou hebben op hoortoestellen welke vallen in categorie 2 (voortkomend uit de vragenlijst en hoordoelen). Deze zouden (deels) worden vergoed door uw zorgverzekeraar.
Wij zien echter dat u heeft aangegeven een proef op te willen starten met toestellen welke vallen in categorie 3 of uit ons topsegment. Categorie 3 toestellen worden alleen vergoed als wij dit kunnen onderbouwen richting uw zorgverzekeraar, maar dat was in dit geval niet van kracht.

Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 3 sur 5 étoiles

Goed geholpen maar wel aanloopproblemen…

Goed geholpen maar wel aanloopproblemen gehad.ik moest zelf soms het wiel uitvinden

6 mai 2025

Beste Goossen,
Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn dat u goed door de winkel bent geholpen.
Een hoortoestel kan altijd in het begin even wennen zijn..

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de winkel zij helpen u graag verder.

Hopelijk kunt u weer genieten van alle mooie geluiden om u heen.

verrassend

Marloes de Bruijn,audicien bij Beter Horen te Nunspeet, vriendelijk,begripvol en vakkundig.Ik voelde me gehoord!Vanaf de 1e dag dat ik mijn gehoortoestellen droeg om uit te proberen,voelde het vertrouwd en prettig.Bedankt Marloes!Dit was heel verrassend!

31 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Paar weken in voren een afspraak…

Paar weken in voren een afspraak gemaakt ivm vervoer maar dan wordt afspraak gecanceld via hoofdkantoor
Geen afspraak aangeboden op dezelfde dag ivm vervoer.
Heel erg slecht kan nu pas weken later terwijl ik duidelijk had gezegd dat er problemen met het gehoorapparaat zijn.
Weinig empathie hiervoor kunt het zelf maar uitzoeken.
Wij zijn klaar met Beter Horen.

21 octobre 2024

Beste jannie post,

Beste Rosa,

Bedankt voor uw bericht.

Graag bieden wij onze excuses aan voor uw ervaring. Dit komt helaas door ziekte. Inmiddels zijn onze collega's op de hoogte van uw situatie. Wij hopen u nog vaak te verwelkomen bij Beter Horen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Toch de stap gezet voor een…

Toch de stap gezet voor een hoortoestel, er was een kleine twijfel. Door de audicien Yarno uit Nunspeet heel goed voorgelicht over de mogelijkheden. Uiteindelijk voor het duurdere segment, na 4 weken proeftijd, gekozen. Nog geen moment spijt ervan, zijn in die proeftijd verschillende keren bij Yarno geweest en niets was hem teveel....Topper!!

16 mai 2024

Er werd goed meegedacht

Er werd goed meegedacht. Het eerste stel bleek niet te passen bij mijn telefoon. En dus een ander merk gezocht. Dat betekende wel een extra afspraak, maar het resultaat is echt prima!
Goede hulp geweest.

31 octobre 2023

Hoortoestellen

Na veel problemen met de hoortoestellen. Waar ik goed boos over was. Deze zijn nu vervangen. En daar ben ik zeer tevreden mee. Ook buiten en in groepsverband. Het is nu keurig opgelost

20 novembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus