Beter Horen - Oisterwijk Avis 65

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Burg. Verwielstraat 8, 5061 JB Oisterwijk, Noord Brabant, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en geduldig geholpen. Vaak op afspraak, maar ook incidenteel tussendoor. Informele en gezellige sfeer. Goed product van Amplidan en metname de koppeling op m'n mobiel is erg goed. Verder ben je t... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De medewerker heeft ons uitstekend geholpen. Maar de procedure waarbij geen gebruik werd gemaakt van metingen van het audiologisch centrum/kbo-arts is volgens mij niet juist. Een zelf handmatig ingevu... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Kan er weer vijf jaar tegen. De audicien die mij heeft geholpen is deskundig, heeft veel ervaring en is uitermate behulpzaam geweest bij het kiezen van de juiste toestellen en de afstelling ervan. Ja... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

wij hebben een fijne ervaring gehad bij jullie filiaal in oisterwijk. mijn zoon is verstandelijk beperkt maar ze behandelden hem met respect en namen alle tijd voor hem. top service.

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Beste meneer Droog,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oisterwijk, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Prima geholpen

Prima geholpen

7 avril 2026

Beste meneer van den Boogaard,

Perfect

Alles in de winkel perfect, leuk,goed,duidelijk personeel.
Enige nadeel is; betalen voor parkeren!

2 février 2026

Beste meneer Bruens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oisterwijk en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goed en geduldig

Ik werd goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Er werd goede uitleg gegeven over de werking van de hoortoestellen.

6 janvier 2026

Beste mevrouw Willems,

wij zijn uitstekend geholpen

wij zijn uitstekend geholpen
een prima services door beter horen

23 décembre 2025

Beste meneer Trimbos,

Ik ben goed geholpen

16 décembre 2025

Beste mevrouw Mols - Hopstaken,

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede afstemming op mijn persoonlijke situatie

Ik ben heel goed geholpen. De audicien heeft zijn best gedaan om mijn persoonlijke situatie zo goed mogelijk te begrijpen en daarbij de voor mij best passende hoortoestellen geadviseerd. Zijn benadering was persoonlijk en geïnteresseerd, waardoor ik goed geholpen ben.

25 novembre 2025

Beste mevrouw van Son,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oisterwijk en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke en vooral deskundige advisering

Vriendelijke en deskundige advisering

7 octobre 2025

Beste meneer Heerkens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Oisterwijk en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geadviseerd en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb slaapoordoppen aan laten meten

Heb slaapoordoppen aan laten meten, deze bleken achteraf toch niet lekker te zitten, kon er niet op liggen.
Heb zonder problemen mijn geld teruggestort gekregen. Super service!

16 mai 2025
Avis spontané

Geachte meneer Strijbosch,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed geholpen zeer goede…

Zeer goed geholpen zeer goede medewerker. Zeer goede hoorapparaten. .

12 août 2025

Geachte meneer van de Wijdeven,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent over uw hoortoestellen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Buitengewoon goed geholpen,met…

Buitengewoon goed geholpen,met duidelijke uitleg,en op alle vragen geduldig uitleg gegeven,heel vriendelijk behandeld.kan iedereen beter horen aanraden

22 avril 2025

Beste J van der Meijden,

Bedankt voor uw positieve review.

Wat fijn om te horen dat u onze service als positief heeft ervaren. Bij ons staat de klant centraal. Wij doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen in zijn/haar behoeften. Bedankt voor het vertrouwen!

Voor vragen of hulp kunt u ons altijd bereiken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Beter horen? Beter wegblijven! Koppelverkoop.

Je wordt verplicht om een oplader te kopen (generiek product) voor de gehoorapparaten die bij diverse andere marktpartijen veel goedkoper wordt aangeboden (exact zelfde product). Dit wordt pas medegedeeld aan het einde van het hele proces (meten, uitproberen etc). Keuze is dan óf de oplader kopen óf alles achter moeten laten dus inclusief de gehoorapparaatjes zelf. Dit is/neigt naar koppelverkoop. Bah!

8 avril 2025

Beste Ton,

Bedankt voor uw bericht.

Beter Horen streeft ernaar om u een totaaloplossing te bieden voor uw hoorsituatie. Wij kiezen ervoor om hoortoestellen te leveren i.c.m. met een oplaadbundel omdat er sprake is van een wisselwerking tussen beide apparaten en dit ook invloed kan hebben op de nazorg hiervan. Met onze oplaadbundel kunnen wij klanten voor 5 jaar lang van een uitstekend werkend toestel/accu voorzien.

Mocht u verder nog vragen hebben, horen wij het graag. U bent altijd van harte welkom.

Noté 5 sur 5 étoiles

wij hebben een fijne ervaring gehad bij…

wij hebben een fijne ervaring gehad bij jullie filiaal in oisterwijk.

3 février 2025

Beste Colleen Wymer,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat uw zoon goed geholpen is door onze collega's. We zijn er voor iedereen en nemen altijd de tijd om elk individu zo goed mogelijk te helpen in zijn/haar behoeften.

Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag.

Tevreden

Ruim 6 jaar klant bij beter horen, nooit echt tevreden . Nu geholpen door Dirk Bertens 👍 een vriendelijke deskundige vakman. Top!!

26 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Nieuwe Oorstukjes blijven pijn doen.

Het hoortoestel is goed. Het oorstukje niet. Twee oorstukjes bleven pijn doen. Nu heeft de audicien het oude oorstukje op het nieuwe hoortoestel geplaatst.
Het oude is een vario therm. Beter Horen heeft nu een andere leverancier van oorstukjes die geen vario therm kan leveren.

2 juillet 2024

Beste E.H.G. Bastings,

Bedankt voor uw bericht. De winkel heeft met u contact gehad en een afspraak gemaakt. Zij helpen u graag verder.

Beter Horen

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus