Beter Horen - Veghel Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Hoofdstraat 40-42, 5461 JG Veghel, Noord Brabant, NL

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

ik had hoorapparaten die 5 jaar oud waren, ik dacht techniek zal wel verbetert zijn, kreeg duurste versie, die waren perfect voor mij, alleen werden die niet vergoed beste apparaat die wel vergoed w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden, goed geholpen, vriendelijk, rustige, prettige sfeer, informatief. Na 5 jaar was het weer tijd voor nieuwe hoortoestellen, nu de nieuwste aangeschaft en ik ben er erg blij mee.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben heel goed geholpen .aardige medewerker en deed er alles aan om mijn gehoor zo goed mogelijk te verbeteren. Alleen met het financiële plaatje mogen ze iets meer en duidelijkere informatie geven... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Apparaten waren beter en verder was de hulp duidelijk en bruikbaar. Ik slikte tot voor kort de pijnstiller Naproxen waarbij een van de bijwerkingen slecht horen bleek te zijn. Met gevolg dat ik op dit... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 474 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Personeel eigentijds met beide voetjes…

Personeel eigentijds met beide voetjes op de grond. Geeft een zeer vertrouwd gevoel, fijn om er te komen. Vast houden zo. (er zijn beter horen winkels die een voorbeeld kunnen nemen. ) Noem ff geen namen want je gaat met mensen om. Ik ben er gillend weg gelopen.

5 décembre 2023

Beter Horen is Super

Beter Horen is een bedrijf met verstand van hoorzaken. Service is super en er wordt meegedacht. De wens van de klant staat op 1.

28 novembre 2023
Logo de Beter Horen - Veghel

Réponse de Beter Horen - Veghel

Beste Skibill,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te lezen dat onze service naar wens is geweest. Uw bericht is intern bekend gemaakt. We zien u graag terug in onze winkel.

Beter Horen

Noté 1 sur 5 étoiles

wat een waardeloze verkoper

Tijdens de eerste afspraak is er een goede hoortest afgenomen en er is naar mijn hoorwens gevraagd. Daaruit kwam volgens de verkoper in Veghel een hoortoestel dat niet binnen de vergoeding van de ziektenkostenverzekering viel. Nadat hij uitgelegd had waarom, is er een offerte opgemaakt en daaruit bleek dat het mij 4000euro zou kosten. Ik gaf aan dat dat wel erg veel geld was, dat ik ze wel erg duur vond. Maar volgens de verkoper moest ik ze echt uitproberen en hij zou ze bestellen. We kregen niet de kans om nog vragen te stellen of andere opties te bespreken. Hij had verder geen tijd meer want hij moest door naar de volgende klant. We hadden niet het gevoel dat er een keuze te maken was en voelde ons behoorlijk overrompeld door de dwingende manier van de verkoper. Toen de hoortoestellen binnen waren zijn we terug gekomen. Hij heeft de hoortoestellen afgesteld wat betreft geluid enz. Maar geen enkele uitleg over de plaatsing of andere functies van het toestel. Ik wist niet eens hoe je ze uit moest zetten. Ook toen aangegeven dat we ze erg duur vonden, maar dit was het beste, hiermee hadden we de beste oplossing en het ging toch over mijn gezondheid?(Dat vind ik met hoortoestellen dus niet echt). Maar hij had geen tijd, moest naar de volgende klant. Na een week proberen komen mijn vrouw en ik terug en geven aan dat we deze toestellen niet kunnen betalen en dat we andere toestellen, die wel (deels) vergoed worden willen proberen. Meneer voelde zich aangevallen: hij had toch een offerte opgemaakt en dan hadden we toen moeten zeggen dat we dat niet konden betalen. Waarop wij aangaven dat we toch gezegd hadden dat het erg duur was. Ja maar wij hadden de indruk gegeven dat we ze wel konden betalen. En dan moesten we maar terug naar de hoorwensen: wat wil je schrappen? Mensen in een groep kunnen verstaan of je vrouw in de auto? Dit alles achteroverleunend, verontwaardigd met de armen over elkaar. De verkoper voelde zich duidelijk aangevallen, ook toen wij zeiden dat we geen uitleg hadden gehad. Hij was teleurgesteld! Dat is wat hij letterlijk zei. Nou wij ook. We voelden ons niet gehoord en kregen het idee dat hij alleen daar zat voor de hoogste winst. Hij kon duidelijk niet omgaan met een kritische feedback op zijn verkooptechniek. Jammer, de vorige eigenaar/verkoper was wel klantvriendelijk. We zijn teleurgesteld en boos weggelopen. Dit is niet je klant serieus nemen en samen werken aan een goede klantrelatie waarbij we samen kijken naar de beste oplossing voor een redelijke prijs. Waardeloos!

30 août 2023
Avis spontané
Logo de Beter Horen - Veghel

Réponse de Beter Horen - Veghel

Beste VAN ZOGGEL,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We betreuren uw ervaring met onze service in de winkel. Onze welgemeende excuses hiervoor. Uw bericht is intern bekend gemaakt. Er zullen de nodige stappen plaatsvinden om uw situatie in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze oprechte excuses.

Beter Horen

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus