Koeweistraat 6B, 4181 CD Waardenburg, Gelderland, NL
L'entreprise a répondu
Goede afspraken, goed uitgelegd, goed nagekomen. Men heeft ruim de tijd genomen om mij vooraf te informeren, over alles wat nodig is om beter te kunnen gaan horen en verstaan. De hoortesten gaven een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag met mij vrouw bij beter horen geweest in waardenburg,wat een verschil met waalwijk zeg je kunt daar gelijk terecht zijn heel vriendelijk nemen ook echt de tijd voor je. Wordt zelfs bakkie kof... Voir plus
Koeweistraat 6B, 4181 CD, Waardenburg, Gelderland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Beter Horen - Waardenburg
Heel jammer!! 6 jaar geleden 2 top hoortoestellen aangeschaft. Totaalprijs ruim 4000,= euro. Na 6 jaar nog in prima staat. Tot 5 jaar uitstekende service. Nu blijkt 1 oplaadbare batterij niet meercO best. Valt al snel uit!! Nieuwe batterij plaatsen kost 700 euro!!! Ronduit belachelijk!!! Ik ben zeer teleurgesteld!!!

Réponse de Beter Horen - Waardenburg
Degene die mij geholpen heeft was goed afgestempt .Ik had reeds jaren een ander gehoorapparaat maar die sloot mijn gehoorgang teveel af waardoor het geluid van stemmen ,vogelzang etc vervormd werd.Ze heeft met mij gekeken naar mijn activiteiten ,dus in welke situaties ik mij begaf en daarvoor het juiste gehoorapparaat gezocht.Erg zorgvuldig.

een goed luisterend oor'
en proberen de klant te helpen.
en ik ben voor 100% goed geholpen

Réponse de Beter Horen - Waardenburg
goedendag ten eerste geholpen door mevr veerle van der meyden vriendelijk en deskundig dus eerste ontmoeting was goed

Réponse de Beter Horen - Waardenburg
De afspraak en een zeer goede uitleg over de gehoorapparaten en de behandelingen

Réponse de Beter Horen - Waardenburg
Goede info en begeleiding.
Complimenten voor Sjanna van Hemert.

Réponse de Beter Horen - Waardenburg
Zeer bekwame personeel. Snel geholpen. Indien nodig, tijdens werktijd, altijd iemand te bereiken. Vlot doorgestuurd naar KNO arts als ze iets niet vertrouwen.

Réponse de Beter Horen - Waardenburg
Snelle reactie en vriendelijk & kundig personeel

Réponse de Beter Horen - Waardenburg
Uitgebreide hoortest gehad. Het gehoorapparaat is veel beter dan mijn oude. Bij aflevering werd flink de tijd genomen om het gehoorapparaat goed in te stellen. Het resultaat is boven mijn verwachting
Ik werd super goed geholpen
Vriendelijke mensen
Zeker een aanrader
Prima service. Heel laagdrempelig en begrijpelijk uitgelegd en dat ook nog eens in een uitermate vriendelijke sfeer. Er werd ook alle tijd genomen die nodig was.

Réponse de Beter Horen - Waardenburg
Er werd goed geluisterd naar het probleem. Afwerking was correct. Afspraaktijd werd gehandhaafd.
Fijn en deskundig geholpen goede adviezen en vriendelijk personeel.
En savoir plus sur les différents types d'avis.