Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores datter gik først på en anden køreskole og kæmpede meget med sin nervøsitet og bestod derfor ikke de første køreprøver. Vi valgte derfor at vores datter skulle starte her. Og straks fik hun mer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I enrolled at Den Loyale køreskole to help me exchange my driving license for a Danish one. Therese is a top driving instructor! She offered in-person theory classes in English and provided me with... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er lige blevet færdig med mit forløb på den loyale køreskole i dag og der har bare været styr på tingene helt fra start. Først og fremmest utroligt søde kørelærere der bare virkelig går op i dit f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder kørekort med høj ekspertise både til nye billister og generhververe.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Bedste kørelærer

Vi valgte derfor at vores datter skulle starte her. Og straks fik hun mere selvtillid og fik meget bedre feedback på sin kørsel.
Og Wupti. Så fik hun sit kørekort.

16 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect for exchanging of driving license!

She offered in-person theory classes in English and provided me with online self-study materials. We had 2 driving lessons, where she told me about my mistakes and what I could do to be a better driver.
The best part is that the driving lessons are conducted around the same area where the driving test would be. She is very familiar with the surroundings.
I had a 25/25 score for my theory test and passed my driving test on the 1st go!

11 mars 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan klart anbefale Den Loyal Køreskole.

Joseph er en rolig og tålmodig kørelærer, som forklarer tingene på en nem og forståelig måde. Man føler sig tryg under køretimerne, og han hjælper én hele vejen til kørekortet.

Virkelig en god oplevelse

18 février 2026

Kan varmt anbefales

Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte denne køreskole. Både Therese og Joseph har været enormt imødekommende, tålmodige og engagerede, og man kan mærke, at de gerne vil en det godt. De har altid gjort en indsats for at finde tid til mig, selv i perioder hvor min kalender har været presset. Det har gjort hele processen tryg og overskuelig, og jeg har følt mig i rigtig gode hænder fra start til slut.

17 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Min oplevelse hos Den Loyale Køreskole…

Min oplevelse hos Den Loyale Køreskole har været virkelig god. Lige siden jeg startede har der været styr på tingene, om det så omhandlede køretimer eller teorihold, var der altid hjælp at finde hvis man havde brug for det. Hele forløbet har været super godt, både teoriundervisningen og køretimerne, hvor man virkelig lærte alt det man havde brug for når man skal ud og køre ude på vejene. Jeg har haft den sødeste kørelærer, og har været rigtig glad for at tage kørekort hos Den Loyale Køreskole. Kan helt klart anbefale den!

17 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos…

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Den Loyale Køreskole med Joseph som kørelærer.

Joseph er en dygtig, rolig og tålmodig kørelærer, som virkelig tager sig tid til at sikre, at man forstår tingene ordentligt. Han er god til at forklare både teori og praksis på en måde, der er nem at forstå, og han skaber en tryg og behagelig stemning i bilen – også når man laver fejl.

Man kan virkelig mærke, at han brænder for sit arbejde og ønsker det bedste for sine elever. Jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb.

Jeg kan klart anbefale Den Loyale Køreskole og Joseph til alle, der ønsker en professionel og engageret kørelærer.

12 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Highly recommended for English speakers!

I highly recommend the Den Loyale Køreskole!

Therese is an excellent instructor, who provided insightful, calm and clear guidance while teaching me to drive, which I greatly appreciated.

From start to finish I was very happy with how efficiently and professionally the school was run. I was given clear dates and goals to work towards and Therese made sure all of these dates worked with my schedule.

I will also say, if you are like me and looking to take the driving theory and practical exam in English, I would highly recommend this school as all the driving lessons were done in English.

30 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan på det kraftigste anbefale Den…

Jeg kan på det kraftigste anbefale Den Loyale Køreskole. Min kørelærer har været den bedste, man overhovedet kunne drømme om. Hun har formået ikke bare at få mig bestået men også at lære mig en hel del om livet. At skulle afslutte mit forløb virker næsten trist, da jeg kommer til at savne vores køretimer sammen.

Hos Den Loyale Køreskole bliver man virkelig prioriteret som elev, langt mere end man kunne forvente. Hele forløbet har været meget struktureret, og lærerne er dygtige til at finde tider, der passer begge parter. Der er styr på tingene fra start til slut.

Hvis man, som jeg selv, har været nervøs for at blive introduceret til for meget nyt på én gang og skulle holde styr på det hele selv, så er denne køreskole helt perfekt. De tager sig tid, guider én trygt igennem processen og hjælper i tæt samarbejde med dig hele vejen.

Kort sagt, vil jeg sende mine varmeste anbefalinger til at starte hos Den Loyale Køreskole.

15 décembre 2025

10/10

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Den Loyale Køreskole. Min kørelærer, Joseph, var tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene, så man følte sig tryg bag rattet.
Teoriundervisningen med Therese var både spændende og let at forstå. Hun forklarede stoffet på en klar måde og sørgede for, at alle var med.
Samlet set har jeg følt mig godt forberedt til både teori- og køreprøven, og jeg kan varmt anbefale køreskolen til andre, der ønsker en tryg og professionel undervisning.

12 décembre 2025

Fremragende køreskole

Den Loyale Køreskole er i min optik, den perfekte køreskole. Therese og Joseph virker til at være enormt motiveret til, at lære fra sig, og skabe et godt og rart læringsmiljø.

Kan klart anbefale! 🐐🐐🐐

10 décembre 2025

God og troværdig køreskole

God, præcis og konkret information/vejledning i øjenhøjde. Her lærer man både at køre bil og bestå prøver første gang. Effektivt og behageligt forløb. Den bedste anbefaling til både førstegangs/generhververe af kørekort.

10 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Den Loyale Køreskole er den perfekte…

Den Loyale Køreskole er den perfekte køreskole hvis man vil have et nemt, hurtigt og super veltjekket forløb. Jeg startede for 2,5 måneder siden, og er i dag bestået min køreprøve. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Så jeg er mega tilfreds med både Therese (teorilærer) og Joseph (kørelærer). Kæmpe anbefaling herfra, det har været en perfekt oplevelse.

8 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Den Loyale…

Jeg kan varmt anbefale Den Loyale Køreskole. Jeg havde Therese som kørelærer og teori underviser, og bestod begge dele i første forsøg - efter lige knap 3 måneder. Jeg satte særlig stor pris på de små hold hvor jeg oplevede tid til den enkelte og et struktureret forløb. Therese var god til at sørge for at få formaliteterne hurtigt på plads, sådan at forløbet ikke trak ud.

28 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige bestået mit kørekort

Jeg har lige bestået mit kørekort, både teori og praktisk prøve i første forsøg. I teori havde jeg Therese, som underviste klart og forståeligt. Til køretimerne havde jeg Joseph, som lærte rigtig godt fra sig og hjalp mig igennem hele processen, også med alt det praktiske. Der var styr på hele forløbet fra start til slut. De sørgede for, at førstehjælpskurset var hurtigt overstået, og guidede mig præcist i forhold til borgerservice og alt det, der kan virke forvirrende. Alt i alt en virkelig god oplevelse. Kan klart anbefales.

5 décembre 2025

Kæmpe anbefaling

Den Loyale Køreskole lever i høj grad op til sit navn. Både Therese og Joseph er utroligt dygtige, varme og imødekommende mennesker, der virkelig gør en indsats for at hjælpe.

Jeg har haft mange gode timer i bilen med Joseph. Han er rolig, behagelig og meget støttende – og kommunikationen har altid været klar og nem. Han er desuden rigtig god til at få køretimerne til at passe ind i en travl kalender.

Et ekstra plus er de tips til teoritræning, som har været guld værd i forberedelsen til teoriprøven.

En kæmpe anbefaling herfra!

4 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige fået mit kørekort på ca…

Jeg har lige fået mit kørekort på ca 2,5 måned. Og bestod både teori og køreprøven i første forsøg. Jeg tog det hos Den Loyale Køreskole, og det var et fantastisk forløb! Jeg havdet Joseph som kørelære og Therese som teoriunderviser. De er begge tog fantastiske til deres arbejde. De både profesisonele og samtidig nogle man kan have et sjovt og hyggeligt forløb. Man kan virkelig mærke at de vil deres elever det allerbedste og sætter altid elevens behov føre deres eget. De er også super fleksible. Og man kan altid ringe eller skrive vis man er tvil om noget eller har andre spørgsmål. Så jeg mener virkelig at det var et fantastisk forløb. Kæmpe anbefaling herfra!!

3 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus