Emma Bridgewater - Stoke Factory Avis 3 644

2. Magasin d'articles en verre
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Magasin de matériel de cuisine
  5. Magasin de poteries

Visit the Emma Bridgewater factory in Stoke and see the traditional skills and craftsmanship that goes into every piece of Emma Bridgewater pottery. Get creative with our studio experiences, indulge in Afternoon Tea in our cafe and garden and enjoy browsing the latest Emma Bridgewater items in our shop.

Emma Bridgewater

Get 10% Off when you sign up to our newsletter
Keep up to date with our latest news, offers and events by signing up for our regular email newsletters.
Free Shipping over £50
Spend £50 and your delivery will be completely free!
Collector's Club
Join our Collector's Club for early access to sale, special offers and more.

Fast and Free Shipping

Free Delivery over £50 spend!

Free Delivery over £50 spend!
No shipping costs on a £50 spend, and we'll have your order at your door within the week. Getting your Emma Bridgewater home ware personalised? It'll be with you within 2 weeks.

• Lichfield Street, ST13EJ, Stoke-on-Trent, Hanley, Royaume-Uni

• 01782 210565

4,4

4 k avis

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

3ème commande

Les mugs sont très bien emballés et la livraison est rapide. Les frais de livraison sont élevés mais c'est toujours un plaisir de déballer ces si jolis mugs.

22 octobre 2025
Logo de Emma Bridgewater - Stoke Factory

Réponse : Emma Bridgewater - Stoke Factory

Good afternoon Isabelle,

Thank you for your 5* review. We can’t ask for more than a happy customer.

Kind Regards,
Emma Bridgewater Team

Afficher les avis dans toutes les langues. (3 644 avis)