Det var hyggeligt med smagsprøver vi smagte 2 en chili og en hvidløgs spegepølse Vi købte 1/2 af hver, vi så først da vi kom hjem at vi havde betalt 345 kr for de to småstykker og så var det ikke... Voir plus

Jeg var nede og handle hos Vibeke på Enø. Vi fik nogle super lækre bøffer og en lækker kartoffelsalat. Helt perfekt til aftensmad 😍 Vibeke giver altid god service og man går hjem med et smil!

Super dejlig spegepølse jeg har fået købt i dag på Bella centeret hos Enø Kød. Et par dejlige drenge der gav en super service 👌

Super go oplevelse på marked købte en vildsvinspegelse som vi bare var glade for

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Super bøffer!!

Vi har efterhånden handlet dernede mange gang, servicen er i top, man kan virkelig mærke at de går op i kvaliteten, de bøffer vi købte, var fantastiske, jeg kan stærkt anbefale et besøg hos enø kød.

16 janvier 2026

Dejlige spegepølser👍🏼

Super god oplevelse på messe i dag. Personalet var super imødekommende, og jeg fik købt et par spegepølser til en rigtig god pris. Kvaliteten er i top, masser af kød og virkelig god smag. Man kan tydeligt mærke, at der bliver kræset for produkterne👌🥩

19 février 2026

God service og lækre bøffer!

28 février 2026

Enø Kød Bella Center 07/03 2026

Vi købte 1/2 af hver, vi så først da vi kom hjem at vi havde betalt 345 kr for de to småstykker og så var det ikke engang den med chili han havde pakket ned
Så det blev ikke den Tapas vi havde regnet vi havde dog dejlig vin og tilbehør fra andre
Enø Kød Bella Center 07/03 2026

7 mars 2026

Var nede og handle i butikken på Enø

Var nede og handle i butikken på Enø. Jeg blev mødt af en sød kvinde med højt serviceniveau. Det er de bedste bøffer jeg til dato har smagt.

Det er første gang jeg handler i butikken, men har flere gange besøgt dem på markeder, hvor servicen og produkterne også har været i top.

Klar anbefaling herfra.

4 juillet 2025

Altid god mad af høj kvalitet.

Vi har benyttet Enø kød flere gange, altid været en positiv oplevelse, god rådgivning, dejlig mad, både hvis man er på udkig efter en hurtig snack eller man skal have mad til fødselsdag eller nytår 🥳

Kan varmt anbefales!

17 mai 2025

Snydt på julemarked!

Vi besøgte Kronborg julemarked hvor vi hos Enø kød købte en spegepølse til 220,- og et stykke ost til 40,-.
Jeg betalte med kort,…men der var intet beløb på deres terminal hvor jeg skulle taste pin-kode!
Fik en bon med hjem…uden beløb!
Nu ser jeg at de har trukket 495,- kr. på min konto!
Jeg har kontaktet Enø kød der nu påstår at det ikke er deres bod…!

8 décembre 2024

Jeg har flere gange købt…

Jeg har flere gange købt kvalitetsbøffer hos Enø kød i den lille butik senest i dag. Altid med fantastisk betjening leveret med et smil. Jeg giver hermed mit bedste anbefaling.

1 décembre 2024

Købte 2 bøffer der nok er vejet lidt…

Købte 2 bøffer der nok er vejet lidt meget da kiloprisen ikke passer med det faktiske købte. Har ikke smagt kødet der muligt kan være godt. Vi vender dog ikke tilbage.

6 septembre 2024

Seje bøffer

Vi fik en rigtig god forklaring da vi købte kødet.
Vi købte så 2 ribeye til 270 kr. 200 g stk.
Kødet var senet og sejt - stegte dem efter forklaring.
Synes man føler sig snydt når man betaler så mange penge.
Jeg gik ned næste dag og sagde det - det kunne de ikke rigtig gøre noget ved blev der sagt 🙁😠

13 août 2024

Kan klart anbefales

Dejlig betjening og vejledning.
Vi fik blandt andet super smagfulde og møre wagyu Bøffer.
Det er ikke sidste gang vi skal have bøffer fra Enøkød.

29 juin 2024

Både kød og oste sælges til alt for…

Både kød og oste sælges til alt for høje priser. Kvaliteten er ikke bedre, end den er hos markant billigere slagtere. Og et lille tip: Undlad at bruge penge på "deres" flæskesvær. Vi smed dem ud, da vi ikke kunne tygge dem. Næste gang, vi kommer til Enø, tager vi kød med fra slagter Zangenberg i Vordingborg. Dét er kvalitetskød, og deres flæskesvær er fantastiske. De laver dem selv - til forskel fra Enø Kød, der får leveret dem i store poser og putter dem i små bakker!!

20 mai 2024

Enøkød

Har idag fået tapas fra enøkød☹️
140kr. Pr. Person. Ikke noget brød til og ost med gammel skorper.kartofler med salt samt pølser der var meget hårde.
Så er det da betalt.
Det vil jeg ikke anbefale.

29 mai 2022