Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Seat Leon 2.0 tdi 2017 Købte en dejlig Seat Leon hos Nima for ca. 3 uger siden. Nima er behagelig at handle med og var fuldstændig gennemsigtig mht. At den snart skulle have ny tandrem og vandpump... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlige folk, super hjælpsomme, og et proff. Behandling. Kan varmt anbefales. Vi købte en Vw Passat fra 2016, bilen var fuldstændig som aftalt ved afhentning, finansiereing var overskueligt, og det... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Skriver bevidst informationer i sine salgsannoncer, der ikke passer. Og er ligeglad og kalder det for småting, når han konfronteres med det. Virker troværdig til en start, men min oplevelse er, at h... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Seat Leon 2.0 tdi 2017

Seat Leon 2.0 tdi 2017

Købte en dejlig Seat Leon hos Nima for ca. 3 uger siden. Nima er behagelig at handle med og var fuldstændig gennemsigtig mht. At den snart skulle have ny tandrem og vandpumpe pga kilometer tallet
Mekanisk er den stort set som ny nu efter de anviste dele blev skiftet og kører som en drøm.

7 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk fra Højbjerg Auto!

Hold jer langt væk fra Højbjerg Auto!
Jeg købte en Peugeot 2008 årgang 2015 i starten af Maj 2025. Jeg har ikke engang bilen i 14 dage, og de første problemer opstår. Der er tydeligvis noget galt med koblingen og AC fungerer ikke (på trods af at det IKKE var oplyst i salgsannoncen eller ved slut købet).
Jeg kontakter ejeren Nima, og vi aftaler at jeg sørger for transport af bilen op til Højbjerg Auto (jeg bor langt væk) og de vil sørge for hjem transporten, samt udbrede fejlene.
Koblingen fikses, men nu vil Nima ikke lave AC. Efter en masse ringen frem/tilbage, gider vi ikke diskutere det med ham og vil egentlig bare have bilen hjem! Især fordi vi står uden en lånebil og skal have en hverdag til at fungere.
Nima får sagt af levering af bilen vil tage 3-5 hverdage - træls - men fair nok. Dog ringer han tilbage lidt efter og trækker i land. Han vil ikke levere den alligevel!
Jeg kontakter FDM som heldigvis har jurister, og de bekræfter at jeg som køber IKKE må have nogle udgifter ifbm denne sag. Men Nima/Højbjerg Auto virker ærlig talt ligeglade.
Jeg har sendt mails, uden at få svar, med dokumentation iflg købeloven paragraf 78a stk.4.
Sagen er nu indsendt til bil nævnet og FDM har opstartet en sag.
Status er at jeg har købt en bil, men har den ikke.

30 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne give nul stjerner

Hvis jeg kunne give nul stjerner, gjorde jeg det. Elendig service -overholder ikke salgsaftale og har en frygtelig attitude.
Victor har sat hjul til salg og sagt ok til en handel og pris, hvor han dagen efter- hvor jeg har planlagt at afhente hjul, skriver at en anden vil give mere for dem så det er bare ærgerligt. Super dårlig salgs-stil, attitude og service. Jeg ville ikke have tillid til at handle sådan et sted.

1 octobre 2024

Hej Ditte,

Det lader til, at der er sket en misforståelse. Vi har ingen kollega ved navn Victor og har ikke handlet med dig eller solgt hjul. Vi vil anbefale, at du prøver at google navn og adresse på den virksomhed, du har haft oplevelsen med.

Vi håber, du finder frem til den rigtige virksomhed og får løst din tvist.

Med venlig hilsen,
Højbjerg Auto i Harlev j

Noté 1 sur 5 étoiles

Købt en fuldstændig smadret bil

Vi har købt en brugt bil hos Højbjerg Auto men det viser sig at vi har købt katten i sækken, nu hvor vi efterfølgelende har haft den ved en mekaniker.

Gearkassen er fuldstændig ødelagt og der er fare for at den eksplodere. Vi har kørt 3.000km i bilen siden vi købte den, så havde bilen været i orden da vi købte den kunne denne ikke ske.
Tårnlejer er defekte i lejet og i gummiet op mod støddæmpertårnet.
Hjulene er fuldstændig nedslidte og møre bagpå.

Vi har prøvet at ringe til Højbjerg Auto hver dag flere gange om dagen i en uge, uden at få hul igennem. Jeg har været forbi adressen to gang men er blevet mødt af en lukket og låst port trods det er indenfor deres åbningstid.

Virkelig dårlig oplevelse!

22 avril 2024

Kære Alex

Vi er rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med købet af din Chevrolet Spark til 35.000 kr.
Når vores salgsafdeling holder ferielukket, annoncerer vi det altid på Facebook og andre medier, så vores kunder er informeret. Vi behandler desuden altid reklamationer inden for 5 dage.

Efter at have gennemgået din bil har vi fundet en defekt hjulleje, der larmer, og defekte tårnlejer. Vi har dog ikke kunnet finde nogen problemer med gearkassen, som vi vurderer som fuldt funktionel uden mislyde. Vi tænker umiddelbart, at støjen fra hjullejet er blevet forvekslet med gearkassestøj, hvilket kan forklare misforståelsen omkring gearkassen.

Vi tilbød dig naturligvis at udbedre alle fejl helt uden omkostninger for dig, eller fuld returret selv 9 måneder efter købet, hvis du ikke var tilfreds, med dit køb.

Trods alt håber vi, at du finder dig en god bil, og får en bedre oplevelse fremadrettet.

Bedste hilsner
//Højbjerg Auto teamet.

Super service!

Vi fik et uventet, alvorligt problem med motoren i den nyindkøbte, brugte bil efter to måneder. Alt blev ordnet perfekt og uden omkostninger, bortset fra det ekstra, vi selv ønskede gjort ved samme lejlighed. Mange tak for super god service af Nima og medarbejderne!

5 décembre 2023

Kære Jan

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner, som vi sætter stor pris på.

Dejligt at du er tilfreds med vores service.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Hilsen

Højbjerg Auto teamet

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse som førstekøber

Rigtig god oplevelse som førstekøber. Tak for alt den venlige hjælp, ærlige rådgivning og gode service! Og tak for snakken i regnvejr - held og lykke med det hele :)!

Mvh,
Bjarke

13 octobre 2023

Kære Bjarke

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner, som vi sætter stor pris på.

Dejligt at du er tilfreds med vores service.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Hilsen

Højbjerg Auto teamet

Reklamation blankt afvist

Købte en flot bil, hvor blinklyset i venstre forlygte dog ikke virker. Har reklameret. Højbjerg Auto vil dog ikke hjælpe da de ikke mener at det er andet end hvad man kan forvente af en brugt bil. Min forventning er at en autoforhandler leverer en bil hvor blinklyset virker, hvis der ikke er gjort opmærksom på andet ved handlen.

1 décembre 2022

Fantastisk service 🤗

Vi har købt bil af Nima hos Højbjerg biler, og har fået helt fantastisk service. De bedste anbefalinger herfra, og kommer meget gerne igen, når den nye bil skal skiftes 🤗

15 octobre 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Uprofessionel forretning

Jeg købte en Hyundai Kona Electric hos Højbjerg auto i december, og sælgeren vandt hurtigt min tillid ved fremvisning.

Jeg var blevet oplyst gennem salgsannoncen, og bekræftet mundtligt af sælger, at bilen kunne lade op på tre faser (ca. 6½ time til fuld opladning) som er ekstraudstyr på den model og var derfor særligt opmærksomme på det, som ellers kun kan lade på én fase (ca. 20 timer til fuld opladning).
Da vi havde købt bilen bestilte vi en ladeboks til vores hjemadresse, og så frem til at begynde opladningen. Men da vi fik ladeboksen viste det sig at bilen alligevel kun kunne lade på én fase. Vi kontaktede Højbjerg auto, som sagde at det bare var en detalje, som vi selv skulle have opdaget inden vi købte den. Det var ikke deres problem, og de havde i øvrigt ikke så meget erfaring med elbiler. Jeg ved ikke hvordan vi skulle have opdaget det før vi købte den, eller hvorfor deres uerfarenhed vedrørende elbiler skulle ende med at blive mit problem.
Vi kunne få lavet en opgradering af vores eltilslutning i huset til 30.000 kr. som kunne gøre at bilen ville kunne lade op på ca. 12 timer. Det ville Højbjerg Auto dog ikke betale, da de sagde at de så ikke ville tjene nok på bilen. De ville heller ikke tage bilen tilbage efter købeloven almindelige bestemmelser, men endte med at give os en kompensation på 5.000 kr. Vi kunne have købt en tilsvarende bil som ærligt oplyste én-faset ladning meget billigere end denne model.
Jeg ærgrer mig over at jeg havde tillid til den forretning.

24 mai 2022

Køb af brugt Citroën Cactus

Køb af brugt Citroën Cactus. Helt fantastisk service fra start til slut. Ikke en finger at sætte på handlen. Nima er super professionel og man føler virkelig man er i gode hænder.

16 mai 2022

HOLD JER VÆK!!!!

HOLD JER VÆK!!!!

Højbjerg auto.... der ligger i Harlev, allerede der skal dine alarmklokker ringe, mine gjorde ikke, men nåede da heldigvis ikke at handle der.

Nå, men for godt og vel 3 uger siden kigger vi på en Passat derude. Vi kigger også på en passat I Silkeborg, men den i Harlev er lige en tand finere osv.
Forsøger nu at lave en aftale med sælger, det er nærmest umuligt, han er der kun mens vi er på arbejde. Ifølge hjemmesiden er der lukket lørdag men åbent søndag, så triller vi da lige derud forbi.

Der er en mand igang med at rengøre en bil og en anden er igang med at rengøre kontoret... de er ikke sælgere, sælger er der ikke, men hvis vi vil ud og prøve bilen kunne vi sagtens få lov til det.
Neeeej, vi vil egentligt bare gerne købe den og få lavet en aftale. Jeg får først lige nøglen(med besked om at det er den ene ud af 2 nøgler til bilen) da jeg lige skal tjekke noget i bogen, om bilen må vejes op, det må den, den tar' vi sq.
Den ene mand ringer så til sælger, og jeg snakker med ham.
Vi bliver enige om prisen er prisen, og et års garanti, men bilen skal vejes 200 kg op(så den må trække min hestetrailer og 2 heste), sender ham endda et billede af instruktionsbogen, hvor det står hvad og hvordan den skal vejes op, der skal laves nogle småting og bilen skal lige klargøres. Så sælger kan gøre den klar til næste weekend.
Han ber mig lige om at skrive det til ham på messenger incl min e-mail, så kan han sende en slutseddel til mig.
I torsdags, skriver jeg til sælger over messenger, om bilen bliver klar til weekenden, jeg havde intet hørt siden søndag. Hører stadig ikke noget, så ringer til ham fredag til middag.
"Øhhh ja, øhhh der er sket en fejl, der er slet ikke træk på den her bil" A HVAD siger du tror jeg jeg fik sagt, det står i annoncen "ja ja, og vi skal nok montere det, men der kommer til at gå ennuges tid mere, okay, det er fair nok, han betaler for trækket, sø kan vi godt vente en uge mere.

I går, som I går tirsdag, sender han den her slutseddel til mig, med en besked over messenger at han altså ikke kan give mig de rabatter vi havde aftalt, nu de skal have monteret et træk. Og der kommer yderligere en uges leveringstid oveni. Og nu er der kun en nøgle til bilen

Får en lang smører om at de er underbemandet, osv osv osv.... men pludselig er det hele ændret.

Bilen havde i salgsnnoncen kørt 220000, men på speedometeret 225000.

Jeg skriver til gutten til sidst
"Jeg forventer jeg får bilen til weekenden, som aftalt, i telefonen i fredags. Med de aftaler vi lavede forrige weekend"

Til det svare sælger
"Hej igen.

Okay. det vil ikke være muligt herfra.

Jeg annullere tilbuddet og ønsker dig held med søgningen."

What? Derefter gik jeg på trustpilot og søgte på virksomheden.... det skulle jeg måske have gjort fra start, hold da op en masse dårlige anmeldelser 😱

Nu kan han fannerme få en mere til samlingen!

2 mars 2022

Hej Charlotte,

Tak for at dele din oplevelse med os.

Det er bestemt ikke optimalt, at du ikke kan få fat på en sælger, og kan godt forstå, hvordan det leder til et irriterende forløb.

Vi annullerede tilbuddet, da vi ikke kunne imødekomme dine ønsker, og alt lyder til at du har fundet dig en rigtig god bil et andet sted.

Du ønskes en fantastisk dag herfra.

Mvh
Højbjerg auto

Noté 4 sur 5 étoiles

Køb af BMW 520D

Har haft købt en rigtig boss BMW 520D, Nima var rigtig flink og snakke med og hjalp med og finde service da det er svært for en BMW nybegynder som jeg.

Vi havde en del snakke om både købet af bilen samt salg af min gamle Golf GTE hvor jeg syntes han gav mig en rigtig god pris for den.

Generelt syntes jeg at Nima virker som en pålidelig gut, og kan god se mig selv bruge ham igen i fremtiden.

Det eneste minus jeg har er at jeg syntes godt bilen kunne være gjort noget bedre rent/klargjort, men skal også siges jeg ikke pointerede det for ham da jeg havde travlt med og få BMWen.
Derfor 4 stjerner i stedet for 5.

25 février 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er en glad kunde som for 2 uger…

Jeg er en glad kunde som for 2 uger siden kørte afsted med min nye Peugeot 2008.
Vi havde ingen kendskab til Højbjerg auto, da vi kommer fra Middelfart.

Hele vejen under forløbet er vi kun blevet behandlet professionelt.

Selvom vi tog et par uger om at beslutte os til om det skulle være netop den bil vi ville købe, har de været tålmodig og hjælpsomme, på de spørgsmål vi har haft gennem forløbet.

Bilen køre som den skal, og lever 100 % op til det der er blevet lovet os.

Derfor 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra

Fam. Borgem

21 février 2022

Hej Lone

Tak for din flotte anmeldelse, og ikke mindst din opbakning. Vi sætter pris på din tid og ærlighed.

Vi er glad for at du har haft en god oplevelse hos os, håber at vi ses en anden gang.

God dag herfra
M.v.h. Højbjerg Auto teamet

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus